تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: استفاده از کامیپوتر از روی سی دی لینوکس

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

12 استفاده از کامیپوتر از روی سی دی لینوکس

امیدوارم که عنوان مناسبی برای سوالم انتخاب کرده باشم .

دنبال سی دی لینوکسی هستم که از روی سی دی لینوکس بالا می آید یعنی : بدون این که لینوکس را در کامیپوتر نصب کنی می تونی با استفاده از این سی دی از لینوکس استفاده کنی حتی اگه کامپیوتر ویندوز و لینوکس نداشته باشه در کل سیستم عامل از روی سی دی اجرا می شه و هیچ ربطی به سیستم عامل خود کامپیوتر ندارد

وقتی که از این سی دی استفاده می کنید به تمام امکانات کامیپوتر می تونی دسترسی داشته باشید ( هارد - سی دی رم - سی دی رایتر و ....)

کسی از دوستان درباره این سی دی اطلاعاتی داده ؟

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

با سلام دوست عزيز

به اين گونه ديسكها live cd مي گن
    انواع اقسام هم داره فقط هم لينوكس ويندوز هم داره حتي ويستا و ....
    يه ليست ( از لينوكساي)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضيحات انگليسي
    کد:
    دیسک زنده (live cd) چيست؟

دیسک زنده سیستم‌عامل کاملی‌ است که محتویات آن بر روی یک دیسک قرارمی‌گیرد. که به صورت bootable و بدون نصب برروی هارددیسک قابل اجراست . محتویات این سیستم‌عامل عموماً برروی یک رسانهٔ ذخیره‌ سازی bootable مانند یک سی‌دی‌، DVD ، فلاپی ، فلش و ... ذخیره‌‌می‌شود. یک دیسک زنده به‌طور معمول حاوی تعدادزیادی نرم‌افزار است که توسط تکنیک‌های فشرده‌سازی برروی یک رسانه (media) ذخیره‌ می‌شود.

اصطلاح "live” به بی‌واسطه‌بودن یک عملکرد اطلاق می‌شود. و دراینجا بدین معنی است که سیستم عامل مستقیماً وبدون دخالت هارد، اجرا می‌شود. بنابراین هیچ تغییراتی برروی سیستم‌عامل میزبان اعمال نمی‌شود، مگراینکه به‌صورت خاص توسط کاربر درخواست‌شده‌باشد.

حال با خارج نمودن دیسک‌زنده از رسانهء ذخیره‌گاه وreboot کردن کامپیوتر، سیستم‌عامل میزبان بدون هیچ تغییری به حالت گذشته‌اش بازمی‌گردد.

پس ازبالا آمدن یک دیسک زنده، فایل‌ها برروی یک حافظه موقت مثل یک ram disk ذخیره‌می‌شوند. و ازآنجاییکه RAM موجود درسیستم ، مابین برنامه‌ها تقسیم‌میشود، تاحدی از میزان بازدهی سیستم‌ کاسته‌ خواهدشد. بنابراین برای استفاده از یک توزیع زنده داشتن حداقل ۲۵۶ مگابایت RAM توصیه‌ می‌شود ، اما این بدان معنا نیست که سیستمی با کمتر از این مقدار RAM نتواند با یک توزیع زنده کارکند.

براي استفاده هم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بخواي خودت هم مي توني ايجاد كني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

3. 3 کاربر از AK1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه P2X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

8

سلام.
    دوستان من با نرم افزار pe bulinder یه live cd درست کردم.
    اونو تو سی دی رام گذاشتم و بعد از ریست ویندوز با اون بالا اومدم و خیلی هم خوشم اومد.
    ولی وقتی ریست کردم و دوباره خواستم بالا بیام دیگه ویندوز بالا نیومد.
    رفتم تو بایوس و فرست بوتو گذاشتم رو هارد که وقتی ریست کردم بازم بالا نیومد.
    در نهایت مجبور شدم ویندوز عوض کنم.
    ولی حالا بعد از نصب ویندوز برای اینکه ویندوز بالا بیاد باید حتما سی دی ویندوزو تو سی دی رام بزارم.
    و بازم تو بایوس چندین بار جای سی دی رامو با هارد عوض کردم ولی وقتی می زارم رو هارد(منظورم فرست بوته) دیگه بالا نمی یاد.
    حالا با این تفاصیل من چه کار میتونم بکنم؟

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میتونی از ubuntu استفاده کنی، اگه سفارش بدی مجانی دو سه هفته دیگه برات میفرستن.

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

برای سفارش رایگان برو به این آدرس:

shipit.kubuntu.org

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

12 تشکر و درخواست لینک برنامه

میتونی از ubuntu استفاده کنی، اگه سفارش بدی مجانی دو سه هفته دیگه برات میفرستن.
    منظور شما از سفارش مجانی چی است ؟
    یعنی وقتی که سفارش می دیم یکی برای ما یه ویندوز با چنین مشخصاتی را رایگان می فرسته ؟

---------------------

اگه امکانش هست لینک دانلود برنامه ای را که چنین سی دی هایی را ایجاد می کند را در این تایپیک قرار دهید

در باره لینک های قبلی باید بگم که من چیزی برای دانلود ندیدم و یا وقتی هم که پیدا کردم آنقدر شلوغ بازار بود که من نتونستم بفهمم کدام را باید دانلود کنم
    خواهشا لینک بهترین و ساده ترین برنامه ای را که می تونم با آن چنین سی دی هایی را ایجاد کنم را قرار دهید

پیشاپیش از جواب دوستان کمال تشکر را دارم

داره خودمونی میشه persian_test's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای سفارش اوبونتو ایجا رو یه نگاه بنداز:
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

من بر اساس آموزش
    کد:
    از برنامه PE Builder استفاده کردم و یک سی دی با اندازه 150 مگابایت از ویندوز Xp سرویس پک 2 ایجاد کردم و با سرعت 24X رایت کردم و وقتی که می خوام از این سی دی استفاده کنم پیغام زیر رو می ده
    the file iastar.sys
    could not be found

مشکل از کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

کسی از دوستان تا حالا با برنامه PE Builder یک سی دی ساخته که بعد سیستم رو با آن لود کنه ؟

من وقتی که با این برنامه سی دی رو می سازم موقع بود پیغام خطا می ده و ریستارت می کنه مشکل از کجا می تونه باشه ؟

متن پیغام خطا :
    the file iastar.sys
    could not be found

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •