منظورم از این پست این بود که x1 قفل میکنه تو بازار............
اشتباه نبوده داش........
منظورم از این پست این بود که x1 قفل میکنه تو بازار............
اشتباه نبوده داش........
لینک معتبر میدی
من هرچی گشتم ندیدم احتمالا چرت گفتی![]()
چشه اواتارت رو وا کن بببین زدم گوشی شاپ....چشات چرت میبینه...........
gooshishop.com به همه نقاط ارسال داره......
شات دان ..واسه چی میای اینجا قیمت i900 سامسونگ میدی ؟ اسم تاپیکو اگه سواد داری بخون ! دفعه بعد خواستی بیای اینجا پست بدی یادت باشه حرفت درباره x1 باشه وگرنه پست نده...کسی هم خواستار این نیست که غیر از x1 خبری اینجا بخونه.
فردا معرفی میشه آره ؟؟
به نظرتون کی میاد بازار ایران ؟ و با چه قیمتی ؟
واز همه مهمتر کی قیمتش متعادل میشه که ارزش خریدن داشته باشه ؟؟؟
تایید میشه.شات دان ..واسه چی میای اینجا قیمت i900 سامسونگ میدی ؟ اسم تاپیکو اگه سواد داری بخون ! دفعه بعد خواستی بیای اینجا پست بدی یادت باشه حرفت درباره x1 باشه وگرنه پست نده...کسی هم خواستار این نیست که غیر از x1 خبری اینجا بخونه.
حمید برو بچه............برو..
من فصدم از اون حرف کامل کردن حرف ali racer بود که زده بود 8گیگ 750 تومان..............صددرصد نصف شما هم این گوشی رو نمی گیرید..........پس بیخودی پست ندید..........دی
مرد حسابی میای توی کلوپ X1 قیمت سامسونگ رو میدی که چی.
@حمید
حمید به تو گفته برو ولی ننوشته کجا حتما ترسده![]()
7-8 ماهی هست که معرفی شده. فردا یعنی امروز ریلیز میشه!فردا معرفی میشه آره ؟؟
اگه منظورت از قیمت متعادل 400 تومنه بیخیالش بشو که عمرا تا 2سال دیگه این قیمتی بشه (این حدس منه)واز همه مهمتر کی قیمتش متعادل میشه که ارزش خریدن داشته باشه ؟؟؟
-----------------
شات دان یه بار تهدیدت کردم بازم تهدید کنم یا عمل کنم؟
قیمت امنیاتو ببر برا خودت بچه
بدو ببینم بدو
صبر كن امضامو نگا كنم ...فردا معرفی میشه آره ؟؟آره درسته
به نظر من يه ماه ديگه شايدم كمتر تو ايران باشهبه نظرتون کی میاد بازار ایران ؟ و با چه قیمتی ؟
قيمتش كه حتي اگه يه تومن هم باشه ميرزه... كه فك كنم باشهواز همه مهمتر کی قیمتش متعادل میشه که ارزش خریدن داشته باشه ؟؟؟
شات دان ..واسه چی میای اینجا قیمت i900 سامسونگ میدی ؟ اسم تاپیکو اگه سواد داری بخون ! دفعه بعد خواستی بیای اینجا پست بدی یادت باشه حرفت درباره x1 باشه وگرنه پست نده...کسی هم خواستار این نیست که غیر از x1 خبری اینجا بخونه.
كي گفته بايد حتما همه بگيريمصددرصد نصف شما هم این گوشی رو نمی گیرید
حالا كيو پيدا كردي بياد از پستت تشكر كنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)