در پي پيروزي سويا در خانه اتلتيكومادريد
خيمنس: مشكل اتلتيكو ما بوديم
خبرگزاري فارس: سرمربي سويا اسپانيا گفت: اتلتيكو مادريد تيم بزرگي است؛ ولي مشكل اين تيم خود ما بوديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، مانولو خيمنس سرمربي سويا گفت: از ديد من سويا بسيار بهتر از اتلتيكو مادريد بازي كرد، من به هيچ وجه به ضد فوتبال رو نياوردم و تاكتيك تيمي من بر پايه ارائه يك بازي منطقي و رو به جلو بود.
وي افزود: اتلتيكو مادريد مدعي قهرماني در لاليگا است و ما در خانه اين تيم به يك پيروزي بسيار با ارزش دست پيدا كرديم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، مانولو خيمنس سرمربي سويا گفت: از ديد من سويا بسيار بهتر از اتلتيكو مادريد بازي كرد، من به هيچ وجه به ضد فوتبال رو نياوردم و تاكتيك تيمي من بر پايه ارائه يك بازي منطقي و رو به جلو بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، كارلوآنچلوتي گفت: نميدانم مطالب منتشر شده در رسانهها صحت دارد يا خير؛ اما اگر اين حرف هاي گاتوسو باشد، براي او متاسفم و با او برخورد خواهم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، اين باشگاه انگليسي كه درابتداي فصل جاري توسط كمپاني امارات خريداري شد و در اقدامي عاجل، روبينيو مهاجم تيم ملي برزيل و باشگاه رئال مادريد اسپانيا را خريداري كرد، براي فصل آتي پروژه جذب چندين ستاره نامدار دنياي توپ گرد را دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، منچستري ها كه در فصل جاري دستخوش تغيير و تحولات گسترده مديريتي شده و اينك در راه سرمايه گذاري كلان براي استخدام بازيكن، گام برمي دارند، يكشنبه شب مقابل ويگان 2 بر يك شكست خوردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تك گل مشكوك به آفسايد رونالدينيو براي آ.ث ميلان باعث شكست اينترميلان در دربي اين منطقه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تولوزي ها كه يكشنبه شب در آخرين مرحله از اين هفته، ميهمان والنسين بودند، با تك گل پيرآندره گيگانگ در دقيقه 90 بر حريف خود چيره شده و با كسب 14 امتياز بعد از ---- 19 امتيازي در رتبه دوم جدول ايستادند.
به گزارش خبرگزاري فارس ولفسبورگ يكشنبه شب در ورزشگاه ويلدپارك اشتاديون كارلسروهه و در حضور 26 هزار تماشاگر به ميدان رفت و 2بر يك بازنده شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شب گذشته ختافه در زمين بيلبائو به پيروزي رسيد، اوساسونا در خانه نومانسيا متوقف شد، والنسيا در مستايا از سد لاكرونيا گذشت و سويا در زمين اتلتيكو مادريد به يك پيروزي دلچسب دست پيدا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ساموئل اتوئو، تيه ري هانري، ليونل مسي، پيكه و ماركس بازيكناني هستند كه بايد با حضور در دفتر مكاتبات كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اسپانيا در مورد گزارش ناظر بازي توضيح دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اشكان دژاگه در ديدار يكشنبه شب از ابتدا تا ژدقيقه 78 در ميدان به بازي براي سفيد و سبزپوشان ولفسبورگي به بازي پرداخت و بعد جاي خود را به ساليقگ داد.