سلام
ببخشید یک روشی بود که در اون عددی را که بر 7 تقسیم پذیر بود رو پیدا میکردیم البته بدون تقسیم ، میدونید ؟

سلام
ببخشید یک روشی بود که در اون عددی را که بر 7 تقسیم پذیر بود رو پیدا میکردیم البته بدون تقسیم ، میدونید ؟

برای یافتن باقیمانده تقسیم یک عدد بر 7 و 13،در آن عدد،سه رقم سه رقم از راست جدا می کنیم و متوالیا از هم کم و با هم جمع می کنیم(اعداد بدست آمده را).سپس عدد حاصل را بر 7 یا 13 تقسیم می کنیم.باقیمانده تقسیم بدست می آید(که اگر 0 باشد،بخشپذیری رو داریم)
مثلا3641892:
892-641+3=254
حالا باقیمانده 254 بر 7 رو بدست میاریم.میشه همون چیزی که میخواستیم.پس باقیمانده 3641892 در تقسیم بر 7،میشه2.

سلام اگر امکان دارد لطفاً در مورد فصل اول ریاضیات 2 توضیحاتی ارائه دهید به خصوص قسمت اول آن .
با تشکر

.سلام من سوالي داشتم براي برادرم که خيلي باهوشه ولي هرچي فکر مي کنه نميتواند آن را حل کند!راستش من خودمم حوصله اش رو نداشتم روش فکر کنم.gif)
لطفا راه حلي در حد کلاس دوم راهنمايي بدهيد
متن سوال اين است:
مجموعه اي 12 عضو دارد تعداد زير مجموعه هاي 4 عضوي آن چقدر است؟
ممنون

در حد دوم راهنمایی که میشه نوشتن مجموعه ها ولی با ترکیبیات میشه c(12,4)

میشود موضوع فصل را بگویید؟!آخه من جه میدونم فصل اول ریاضیات 2 چیه !حفظ که نمکنیم!!!

حالا ببین اینطوری میتونی توضیح بدی؟.
برای عضو اول 12 انتخاب است برای دومی 11 تا ... پس تعداد حالتها میشه 12*11*10*9
ولی چون تویه مجموعه ترتیب مهم نیست مثلا {a,b,c,d}و {a,c,d,b} یکیه پس تعداد مجموعه های تکراری با a,b,c,d
میشه 4*3*2*1 حالا جواب میشه تعداد همه حالت ها تقسیم بر تکراری ها یعنی:
اوف ...! به داداشت بگو ترکیب بخونه خیال خودشو راحت کنه.!!

ریاضیات عمومی 2 دانشگاه منظورتون هست؟سلام اگر امکان دارد لطفاً در مورد فصل اول ریاضیات 2 توضیحاتی ارائه دهید به خصوص قسمت اول آن .
با تشکر
بعضی کتب با دنباله شروع میشه بعضی با رویه های و نمودارهای سه بعدی. کدوم منظورتون هست؟!

سلام
من چند اثبات لازم دارم اگه ممکن است برام بنویسید
اگر a ,b شمارا باشد ثابت کنید A U B و A * B شماراست
مجموعه Z , Q شماراست
اگر F: از A به B و G: از B به C باشد
1) اگر F و G هر دو یک به یک باشد GOF نیز یک به یک است
2) اگر F و G هر دو پوشا باشد GOF نیز پوشا است
اگر F :از A به B تناظر یک به یک باشد معکوس F :از B به A موجود وخودش یک تناظر یک به یک است

منظور من ریاضیات دوم دبیرستان بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)