تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 535 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مطمئن باشيد تو هر دو گزينه persian رو انتخاب کرده باشيد
    در هردو ویندوز PERSIAN را لنتحاب کرده بودم ولی وقتی در قسمت LANGUAGE FOR UNICODE فارسی را انتحاب کردم مشکل حل شد ... بهر حال سپاس گذارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من دیروز ویندوز رو اپدیت کردم (سرویس پک 1) فضای خالی درایو ویندوز 3 گیگ . بعد از راهندازی مجدد دیگه بالا نمییومد و صفحه ابی که میگفت مشکلی تو یسیتم داری ظاهر میشد خلاصه اینکه safe mod امدم بالا یه 5 ساعتی طول کشید که بیاد بالا وقتی ریستارت کردم که دوباره ویندوز رو بیارم بالا تو همون صفحه سبز رنگ ویستا پیفام داده بودک ه نصب اپدین با مشکل مواجه شده صبر کن تا به حالت قبل برگردید خلاصه بعد 10 ساعت ویندوز امد بالا اما فضای خالی درایو ویندوز 440 مگ هست حالا این حالا این 2500 مگ رو چی پر شده نمی دونم چکارش کنم؟ لیست اپیدیت ها هم که میرم ایپدیت جدید نیست که پاک کنم و تو لیست View update history این 4 تا اپدیت اخری سرویس پک 1 زده Failed خوب الان چکار کنم انگاری ناتمام نصف شده این همه فضا رو گرفته چکار نمی دونم ؟ممکنه به این دلیل نصب نشده که 3 گیگ بیشتر فضا نداشتم ----

یه سوال دیگه این جلوهای گرافیکی ویستا رو چطوری غیر فعال می کنند ؟

ممنون از پاسختون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

2

سلام بچه ها من دو تا مشکل دیگه پیدا کردم. اول این که تمام برنامه های microsoft office وقتی می خوام یه چیزی رو سیو یا لود کنم می نویسه microsoft office has stoppedwokingبعد هم یا برنامه ریستارت میشه یا بسته می شه. دومم این که من پرینتر hp laser jet 1300 دارم ولی هیچی پرینت نمی گیره لطفا سریع جواب دهید.
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من دو تا مشکل دیگه پیدا کردم. اول این که تمام برنامه های microsoft office وقتی می خوام یه چیزی رو سیو یا لود کنم می نویسه microsoft office has stoppedwokingبعد هم یا برنامه ریستارت میشه یا بسته می شه. دومم این که من پرینتر hp laser jet 1300 دارم ولی هیچی پرینت نمی گیره لطفا سریع جواب دهید.
    موفق باشید
    با آفيس 2003 اين مشکلو داري يا با 2007 ؟به نظرم بهتره دوباره نصبش کنيد يا از گزينه repair استفاده کنيد ضمنا نگفتي که چرا اين

مشکل پيش اومده پرينترتو هم چک کن که نسخه ويستا باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نرم افزاری که جای پ/ژ رو درست کنه تو ویستا معرفی کنید ... لطفا "

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

دوستان من ویستا را تو درایوی نصب کردم که حجم کمی داست حالا میخواستم ببینم برنامه ای هست

که بشه از درایو های دیگه فضای بیشتری به درایو ویندوز اضافه کرد یا نه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من دیروز ویندوز رو اپدیت کردم (سرویس پک 1) فضای خالی درایو ویندوز 3 گیگ . بعد از راهندازی مجدد دیگه بالا نمییومد و صفحه ابی که میگفت مشکلی تو یسیتم داری ظاهر میشد خلاصه اینکه safe mod امدم بالا یه 5 ساعتی طول کشید که بیاد بالا وقتی ریستارت کردم که دوباره ویندوز رو بیارم بالا تو همون صفحه سبز رنگ ویستا پیفام داده بودک ه نصب اپدین با مشکل مواجه شده صبر کن تا به حالت قبل برگردید خلاصه بعد 10 ساعت ویندوز امد بالا اما فضای خالی درایو ویندوز 440 مگ هست حالا این حالا این 2500 مگ رو چی پر شده نمی دونم چکارش کنم؟ لیست اپیدیت ها هم که میرم ایپدیت جدید نیست که پاک کنم و تو لیست View update history این 4 تا اپدیت اخری سرویس پک 1 زده Failed خوب الان چکار کنم انگاری ناتمام نصف شده این همه فضا رو گرفته چکار نمی دونم ؟ممکنه به این دلیل نصب نشده که 3 گیگ بیشتر فضا نداشتم ----

یه سوال دیگه این جلوهای گرافیکی ویستا رو چطوری غیر فعال می کنند ؟

ممنون از پاسختون

شما همون آپديت هاي آخري که ناتموم مونده ان رو پاک کن

کدوم جلوه هاي گرافيکي منظورت هست ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

لطفا " اگر کسی برنامه Keyboard changer و فونت + کیبورد فارسی که بعد از نصب ویستا mrt روی صفحه می آید رو داره اینجا بزاره !

منظورم همون پکیج برنامه که دارای برنامه های زیر است:
    جای حروف کیبورد "پ و ژ" رو درست میکنه ! + تقویم فارسی روی بک گراند دسکتاپ می اندازه + فونت های فارسی +....
    دانلود keyboard changer:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان من ویستا را تو درایوی نصب کردم که حجم کمی داست حالا میخواستم ببینم برنامه ای هست

که بشه از درایو های دیگه فضای بیشتری به درایو ویندوز اضافه کرد یا نه؟؟؟

شما با partitation commander مي تونيد فضايي از درايو دوم را به درايو اولي اختصاص بديد

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض مشکل با vista pro

خوب سلام

رو لپ تاپ اکس پی ریختم اومدم بوت رو درست کنم با این برنامه که هم ویستا و اکس با هم باشه

الان وقتی xp رو انتخاب میکن ارور میده

file: \ntldr

status: 0x000000e

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •