در هردو ویندوز PERSIAN را لنتحاب کرده بودم ولی وقتی در قسمت LANGUAGE FOR UNICODE فارسی را انتحاب کردم مشکل حل شد ... بهر حال سپاس گذارم.![]()
در هردو ویندوز PERSIAN را لنتحاب کرده بودم ولی وقتی در قسمت LANGUAGE FOR UNICODE فارسی را انتحاب کردم مشکل حل شد ... بهر حال سپاس گذارم.![]()
من دیروز ویندوز رو اپدیت کردم (سرویس پک 1) فضای خالی درایو ویندوز 3 گیگ . بعد از راهندازی مجدد دیگه بالا نمییومد و صفحه ابی که میگفت مشکلی تو یسیتم داری ظاهر میشد خلاصه اینکه safe mod امدم بالا یه 5 ساعتی طول کشید که بیاد بالا وقتی ریستارت کردم که دوباره ویندوز رو بیارم بالا تو همون صفحه سبز رنگ ویستا پیفام داده بودک ه نصب اپدین با مشکل مواجه شده صبر کن تا به حالت قبل برگردید خلاصه بعد 10 ساعت ویندوز امد بالا اما فضای خالی درایو ویندوز 440 مگ هست حالا این حالا این 2500 مگ رو چی پر شده نمی دونم چکارش کنم؟ لیست اپیدیت ها هم که میرم ایپدیت جدید نیست که پاک کنم و تو لیست View update history این 4 تا اپدیت اخری سرویس پک 1 زده Failed خوب الان چکار کنم انگاری ناتمام نصف شده این همه فضا رو گرفته چکار نمی دونم ؟ممکنه به این دلیل نصب نشده که 3 گیگ بیشتر فضا نداشتم ----
یه سوال دیگه این جلوهای گرافیکی ویستا رو چطوری غیر فعال می کنند ؟
ممنون از پاسختون
سلام بچه ها من دو تا مشکل دیگه پیدا کردم. اول این که تمام برنامه های microsoft office وقتی می خوام یه چیزی رو سیو یا لود کنم می نویسه microsoft office has stoppedwokingبعد هم یا برنامه ریستارت میشه یا بسته می شه. دومم این که من پرینتر hp laser jet 1300 دارم ولی هیچی پرینت نمی گیره لطفا سریع جواب دهید.
موفق باشید
با آفيس 2003 اين مشکلو داري يا با 2007 ؟به نظرم بهتره دوباره نصبش کنيد يا از گزينه repair استفاده کنيد ضمنا نگفتي که چرا اين
مشکل پيش اومده پرينترتو هم چک کن که نسخه ويستا باشه
نرم افزاری که جای پ/ژ رو درست کنه تو ویستا معرفی کنید ... لطفا "
دوستان من ویستا را تو درایوی نصب کردم که حجم کمی داست حالا میخواستم ببینم برنامه ای هست
که بشه از درایو های دیگه فضای بیشتری به درایو ویندوز اضافه کرد یا نه؟؟؟
شما همون آپديت هاي آخري که ناتموم مونده ان رو پاک کن
کدوم جلوه هاي گرافيکي منظورت هست ؟
دانلود keyboard changer:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با partitation commander مي تونيد فضايي از درايو دوم را به درايو اولي اختصاص بديد
خوب سلام
رو لپ تاپ اکس پی ریختم اومدم بوت رو درست کنم با این برنامه که هم ویستا و اکس با هم باشه
الان وقتی xp رو انتخاب میکن ارور میده
file: \ntldr
status: 0x000000e
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)