تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 88 از 1759 اولاول ... 3878848586878889909192981381885881088 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

[quote=DHAMID;3001725]یکی از دوستام میگفت یه سایت هست که شمارتو میدی میگه که به اون شماره adsl میشه وصل شه یا نه اما اسمشو یادش نبود
    کسی همچین سایتی میشناسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by n0100003; 28-09-2008 at 03:24.

2. 2 کاربر از n0100003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

اين inksys با اي دي اس ال 2 شاتل سازگار هست؟
    -روتور داره؟
    -با كارت شبكه نياز داره؟
    -چه طوري يوزر پس و غيرره رو روي مودم ثبت كنيم؟
    -اشكال يو اس بي چيه كه شما ميگي كارت شبكه بگيري بهتره؟؟؟ (مگه تو خونه كارت شبكه مي گيرن ..؟)

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

-روتور داره؟
    -با كارت شبكه نياز داره؟
    -اشكال يو اس بي چيه كه شما ميگي كارت شبكه بگيري بهتره؟؟؟ (مگه تو خونه كارت شبكه مي گيرن ..؟)
    -بله سازگاره میتونی زنگ بزنی از پشتیبانیش بپرسی
    -بله همه مدلهای بالای 50 تومنش باید داشته باشه
    -به خاطر اینکه پورت شبکه اگه داشته باشه دیگه نیازی به نصب درایور مودم نداره بنابراین پایداریش بیشتره و مضاف بر این مستقل از پلتفرم و سیستم عامل هستش . این موضوع خودش خیلی هست بماند که روتر بودن خودش مزایای بیشماری داره .
    Last edited by ghahremanimehdi; 27-09-2008 at 23:33.

6. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

-روتور داره؟
    -با كارت شبكه نياز داره؟
    ببین دوست عزیز مسئله سازگاری نیست....

اگه خود مسئولیت نصب و راه‌اندازی مودمت را برعهده میگیری میتونی ازش استفاده کنی....
    شاتل فقط مسئولیت نصب و کانفیگ مودمی را برعهده میگیره که مورد تایید خودشون باشه

در مورد کارت شبکه بارها گفتم نیازی نیست....خود مودم یه شبکه مجازی برات ایجاد میکنه...من الان کارت شبکم کجا بوده؟؟؟؟
    ولی میبینی که به راحتی متصل هستم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این سایته چه جوریه
    کجاش باید برم
    وارد سایت که شدی اون بالا شماره تلفن+ کد شهرتون را وارد کن و تایید بزن

بعدش بهت مشخصات منطقتون را میده....
    روی Adsl کلیک کن تا لیست تمامی Ispهایی که منطقه شما را تحت پوشش قرار داده را ببینی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

3

ببین دوست عزیز مسئله سازگاری نیست....

اگه خود مسئولیت نصب و راه‌اندازی مودمت را برعهده میگیری میتونی ازش استفاده کنی....
    شاتل فقط مسئولیت نصب و کانفیگ مودمی را برعهده میگیره که مورد تایید خودشون باشه

در مورد کارت شبکه بارها گفتم نیازی نیست....خود مودم یه شبکه مجازی برات ایجاد میکنه...من الان کارت شبکم کجا بوده؟؟؟؟
    ولی میبینی که به راحتی متصل هستم
    اقای مهدی شما مسنکه بارها گفتی به کارت شبکه نیازی نیست ولی من اولین بار این حرفو دارم از شما میشنوم اگه زودتر این حرفی که بارها زدینو میدیدم زودتر میگفتم که بارها اشتباه کردین
    شما با USB وصلی مشکلی هم نداری خب خدارو شکر ولی همه میدونیم که با LAN وصل شدن یهتر از USB هست
    بله درسته که اگه با USB وصل کنید خودش مثله کارت شبکه یه کانکشن اینترنت
    ( LAN OR HIGH SPEED INTERNET )درست میکنه
    ولی خیلیها ترجیح میدن که با LAN وصل شن و اکسر سرویس دهنده ها هم همین پیشنهادو میکنن
    اگر هم کامپپیوترتون کارت شبکه نداره با 7 یا 8 هزار تومن یه DLINK ده صد با گارانتی راحت میتونید بخرید
    حرفتونم تایید میکنم که گفتیداگه خود مسئولیت نصب و راه‌اندازی مودمت را برعهده میگیری میتونی ازش استفاده کنی.... شاتل که فرتو فرت میگه باید از مودمای خودمون استفاده کنید واسه اینه که
    1.کلی پول میره تو جیبش (قیمت مودمها بیشتر از خودشونن مثلا BILLION 60000 تومن انصاف نیست)
    2. نصابای شاتل انقدر حالیشونه که همون چند تا مودمای خودشونو میتونن CONFIG کنن و یه مودم دیگه بگیری یه دفه یارو میاد خونه تر میزنه ضایع میشه شاتل
    Last edited by n0100003; 28-09-2008 at 02:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

-روتور داره؟
    -با كارت شبكه نياز داره؟
    1.فکر میکنم سازگار هست ولی خب شاتل میگه نه دلیلشم که بالا گفتم من هم LINKSYS دارم و خیلی راضیم
    2.بله روتر هم داره
    3.هم میتونی با کارت شبکه وصل کنی هم USB که اگه با شبکه بخوای وصل کنی که بهتر هم هستش یاید کامپیوترت کارت شبکه داشته باشه با ONBOARD بالاخره پورتش باید باشه.
    4.میری تو اینترنت اکسپلورر تو ادرس IP مودمت رو میزنی که معمولا 192.168.1.1 هست و یوزر پسوورد میخوادو میری توشو کانفیک میکنی که بحث خودشو داره اگه خواستید بگید بگم البته هموزشاشو بچه ها زیاد گزاشتن هر مودم یه جوره دیگه ولی پایه و بیسش یکیه مثل بازی نصب کردن که اگه هر بازی به شما بدن میتونی نصب کنی و کرک کنی اینم همونه (حالا ببین چقدر شاتل نصاباش پخمن که همه مودمارو CONFIG نمیکنن)
    5.USB اشکالی نداره ولی ممکنه اشکال دار بشه ببین وقتی با USB وصل شی باید DRIVER مودمت رو نصب کنی و باعث میشه اطلاعاتت از چند لایه نرم افزاری مجبور شه عبور کنه و ویندوت اگه خراب شه ویندوز عوض کنی ویروس یا هزار تا چیز دیگه برای USB مشکل پیش میارهUSB بد نیست ولی با LAN کانکت شدن بهتره
    چرا تو خونه کارت شبگه نگیرن یا نزارن؟مگه خونه چه عیبی داره؟؟؟هااااااااااان؟؟
    میدونم چی میگی منظورت اینه که شبکه و این حرفا واسه کافی نتو شرکتاست و تو خونه که یه کامپیوتر داره شبکه واسه چیه.فکر کنم بالا جوابتو دادم کارت شبکه هم بگیری 1 پورت داره یه مودمم بهش وصل میکنی زیادم غذیه پیچیده نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

وارد سایت که شدی اون بالا شماره تلفن+ کد شهرتون را وارد کن و تایید بزن

بعدش بهت مشخصات منطقتون را میده....
    روی Adsl کلیک کن تا لیست تمامی Ispهایی که منطقه شما را تحت پوشش قرار داده را ببینی
    مهدی مودمت چیه؟؟از شاتل گرفتی؟؟چند؟؟خوب هست؟؟
    مطمئنی اگه یه مودم دیگه بگیریم مثلا LINKSYS شاتل ساپورت نمیکنه؟؟؟با تو نصب ساپورت نمیکنه؟؟یا تو سرویس دهی؟؟البته تو سرویس دهی خیلی بعیید و اکثر مودمهارو اکثر سرویس دهنده ها ساپورت میکنن مثلا افروز فقط SIEMENS رو ساپورت نمیکنه و همه چی دیگه ساپورت میکنه شاتل حرف مفت زیاد میزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

14

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
    من شیراز زندگی می کنم و امروز رفتم از laser یک اکانت 256 گرقتم و اون ها چند تا مودم بهم پیشنهاد دادن و همشون dlink بوداما نگرفتم و گفتم اینجا مطرح کنم ببینم چی بخرم . من کاربریم خانگی هست ولی ممکنه چون اکانتم نا محدود باشه مودمم زیاد روشن باشه و به دلیل اینکه وضع $$ ریخته بهم و یوزر خانگی هستم یک چیزی می خواهم حدود 40-50 هزار تومان که usb و کارت شبکه رو ساپورت کنه ؟
    راستی نظرتون در مورد Symphony چی هست چون یک نمونه هست 40 هزار تومان
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •