تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: defragment نکنید!!!!!!

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض defragment نکنید!!!!!!

من درایو (e) رو دفراگمنت defragment کردم عملیات با موفقیت انجام شد ولی فرداش که اومدم کامپوتر رو روشن کنم دیدم اصلا ویندوز بالا نمیاد و موقع بالا اومدن مدام ریستارت میشه،بعدش تصمیم گرفتم دوباره ویندوز بریزم
    موقع فرمت کردن که میرسید جلوی درایو ( C ) نوشته بود unnown ناشناخته ،و در حین فرمت ارور میداد که این درایو احتمالا آسیب دیده و نمیشه که فرمت کرد خلاصه به زور فرمتش کردم
    اما اطلاعات 2 درایو ( C ) & ( E) پرید . حتی الان دیگه نمیشه که درایو (E) رو فرمت کنم و در حین فرمت ارور میده
    هارد من هم 80 ساتا مکستور هست
    آیا دفراگمنت به هارد آسیب میزنه؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

دیفرگمنت کردن هیچ ربطی به خرابی هارد یا درایوهای شما نداره .

دیفرگمنت کردن فقط فایلهای گسته توی هارد را پیوسته می کنه .

احتمال زیاد درایو شما از قبل اسیب دیده بوده و شما باید به جای دیفرگمنت کردن روی درایو راست کلیک می کردید و propertise و بعد هم تب tools و بعد هم دکمه check now را می زدید و از پنجره باز شده تیک هر دو گزینه را می زدید و بعد هم دکمه start را می زدید

با این کار اگه احتمالا بدسکتوری توی درایو شما ایجاد شده بود رفع می شد . البته منظورم بدسکتور نرم افزاری هست .

دیفرگمنت کردن هیچ ضرری که نداره هیچ کلی هم برای هارد و اطلاعات اون مفید هست .

موفق باشید .

3. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به هیچ وجه اما اگه هین دیفرگ استپ یا ریستارت یا ... کنی مشکل پیش میاد
    هاردت رو با پارتیشن مجیک فرمت کن درست میشه
    من هر وقت دیفرگ میکنم سرعت کامپیوتر میره بالا ( نه خیلی زیاد! )

5. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

همه ميدونند كه ديفراگ سرعت ميبره بالا يه 10 تا 30 درصد البته بستگي به اين داره كه موقع كار كردن با ويندوز چقدر از هارد كار كشيده بشه
    ولي بعضي مواقع ديفراگ ضرر داره و سر منم اومده
    وقتي موقع ديفراگ سيستم هنگ كنه و يا برق برق بره و يا عاملي كه باعث لغو شدن ديفراگ بشه
    معمولا چنين مشكلاتي راحت قابل حل هستند با همون روشي كه مهدي عزيز گفتند رفع ميشند
    و البته بيشتر مواقع هم موقع بالا اومدن ويندوز اسكن ديسك مياد كه بايد صبر كنيد تا مراحل به پايان برسه بعد ويندوز بالا بياد

پروفشنال Hossein bandarie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

البته براي بعضي افراد واقعا بدشانس يه مشكلي پيش مياد و دليلش هم ساده است . سيستم عامل يه سري فايل داره كه غير قابل جا به جايي حساب ميشه و تو موارد خيلي كمي برنامه Defragmenter اين فايلها رو جا به جا مي كنه و باعث مشكلاتي تا حد از كار افتادن هارد ميشه . به همين دليل توصيه شديد ميشه افرادي كه از چند سيستم عامل استفاده مي كنند درايو هر سيستم عامل رو با خودش Defrag كنند نه با بقيه . براي اينكه ممكنه اين فايلها از نظر بقيه قابل جا به جايي حساب بشه . ( تا حد امكان درايو سيستم عامل رو نبايد با نرم افزار كمكي Defrag كرد )
    اين دوست عزيز هم مي تونه پارتيشنهاي خراب رو با Partition Magic Bootable فرمت كنه .
    موفق باشيد .
    Last edited by Hossein bandarie; 27-09-2008 at 10:52.

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

آره ...

بعضي وقت ها يه سري چيز هاي كاملا بي خطر اين طوري ميشن و صدمات زيادي را وارد مي كنند. بدشانسيه ...

مثلا من هزاران بار درايو ويندوزم را resize كردم ولي يه بار حسابي حالم را گرفت و داقونم كرد ...

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

يادمه من با ويندوز 98 درايوي كه ويندوز xp توش نصب بود رو ديفراگ كردم از اون به بعد ويندوز خراب شد

نميدونم شايد اتفاقي بوده يا شايد هم ديفراگ ويندوز 98 به فايلهاي درايو ويندوز xp اسيب رسونده

داره خودمونی میشه jokvsms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من درایو (e) رو دفراگمنت defragment کردم عملیات با موفقیت انجام شد ولی فرداش که اومدم کامپوتر رو روشن کنم دیدم اصلا ویندوز بالا نمیاد و موقع بالا اومدن مدام ریستارت میشه،بعدش تصمیم گرفتم دوباره ویندوز بریزم
    موقع فرمت کردن که میرسید جلوی درایو ( C ) نوشته بود unnown ناشناخته ،و در حین فرمت ارور میداد که این درایو احتمالا آسیب دیده و نمیشه که فرمت کرد خلاصه به زور فرمتش کردم
    اما اطلاعات 2 درایو ( C ) & ( E) پرید . حتی الان دیگه نمیشه که درایو (E) رو فرمت کنم و در حین فرمت ارور میده
    هارد من هم 80 ساتا مکستور هست
    دقت کن و الکی ایراد نگیر
    تو درایوت فرمت ntfs داشته بعد رفتی با بوت داس فرمتش کردی معلومه میریزه به هم
    تازه کسی که درایوارو فرمت میکنه دیگه نیازی به دیفراگم نداره
    تازه !تازه!درایوی هم که ویندوز داخلش نصب است اگه باهاش کار نمی کنی که نیازی به دیافراگم نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •