ایول , یه دوئل رو بردم , اما 88 دلارم شد 82 دلار ! چرا؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ایول , یه دوئل رو بردم , اما 88 دلارم شد 82 دلار ! چرا؟
چونکه بعد دوئل دزد جیبتو زد![]()
Sheriff John Fitzburn: So far I could not find out anything about the second guy. The newest *The Western Star* newspaper has a picture of him in it. Help sell the newspaper, maybe that helps us gather more information.
Target: Sell *The Western Star* newspapers until you have 3 left.
Hint: You'll get *The Western Star* newspapers when you work the job Selling newspaper.
Requires:
Newspaper *The Western Star* 0/3
می گم کسی می دونه این Q رو چه طوری حل کنم ؟؟ این روزنامه ها رو چه شکلی بفروشم ؟
-----------------------------------
اوه فهمیدم !!!
Last edited by bersam; 27-09-2008 at 14:43. دليل: پیداش کردم !!!
شما باید بری توی newspaper کار کنی
عکس روزنامه داره
بعد 3 تا روزنامه به دست بیار و حله
بچه ها من بدجور گیر کرده ام ! کنار یوزرم 1 نوشته اونجا توی سالون هم میرم توی اون صاحب رستورانه روی سرش علامت نیستش روی ورک هم کلیک میکنم نمیتونم کار کنم در ضمن ماموریت هم نمیتونم انجام بدم . چکوار کنم ؟![]()
خب شما استاف 1 هستید , روی صاحب سالون همون که جلو هست کلیک کن اونجا احتمالا 1 ماموریت رو accept کردی ولی complete نکردی واسه همین دیگه Q نمیده !!!
من مرحله رو کنسل کردم و دوباره علامت سوال روی کلش اومدش ... ولی بعد میرم ماموریت بعدی رو انجام بدم روی complete q کلیک میکنم یه ارور قرمز رنگ اون بالا میده
قضیه چیه؟
اون ارور قرمز یعنی این که ماموریت رو انجام ندادی !
خب عزیز دل مرحله رو رد نکردی دیگه
یعنی کارایی که باید بکنی رو نکردی !
Maya Roalstad: Hey you! Come over here. From the way you are dressed I'm sure you need a job. I think I've got something for you that you'll like. Very nice work. Do you see that pig sty over there. They are looking for someone to muck out... And when you are done you can bring me a ham... My advice isn't free of course ...
Target: Bring Maya a ham.
Requires:
Ham 0/1
این چه کاریه ؟
از دوستان که این مرحله رو رد کردن بگن چطوریه اگه کسی بلده بگه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)