راستي با اين وضعيت(كه ميخواهم 512 شاتل رو كه ماهي هجده هزار تومن هست بگيرم) به نظر شما مودم d-link خوبه؟
قيمتش چنده؟
اصلا چي رو پيشنهاد ميكنيد؟
راستي با اين وضعيت(كه ميخواهم 512 شاتل رو كه ماهي هجده هزار تومن هست بگيرم) به نظر شما مودم d-link خوبه؟
قيمتش چنده؟
اصلا چي رو پيشنهاد ميكنيد؟
آره خوبه.اگه نیازی به روتر نداره مودمشو بگیر.هم هزینش پایین تره هم نصبش راحت تره.
به نظر من DSL-320T گزینه مناسبی هست.(با ویستا هم کاملن سازگاره.)
مشکل دارم شدید
من به یکی از شرکت های شهرمون در خواست adsl کردم بعد از 5 روز پسره اومد
نصب کرد یعنی دیروز اومد
حالا یک مشکلی دارم اونم اینه که سرعتش واقعا افتضاه یعنی از دایال آپ هم بدتر
به زور میتونم سایتی برم و اصلا هم نمیشه دان کرد به خودشون هم زنگ زدم گفتش شنبه میایم درست میکنیم
بعد من خودم پینگ کردم این جوری بود
Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=54ms TTL=251
Request timed out.
Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=50ms TTL=251
Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=120ms TTL=251
Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=51ms TTL=251
Request timed out.
Reply from 217.218.248.2: bytes=32 time=46ms TTL=251
Request timed out.
Request timed out.
یه چیزه دیگ روی خط تلفن وقتی که به مودم Adsl وصله خش خش میکنه بعد که در میارم دیگه صدای خش خش نیست
مودمم tp-link مدل td-8811 هست
به نظر شما مشکل از کجاست از خط تلفن یا از مودم
راستی یه چیزه دیگه روی مودم چراغ lan روشن خاموش میشه و همین طور یه چراغ به نام Act هست که نمیدونم چی هست که اونم روشن خاموش میشه
چراغ پاور روشن هست چراغ adsl هم روشن هست
Last edited by roohi_rsh; 26-09-2008 at 16:20.
سلام بچه ها ميشه يك مودم خوب تو حوالي 50 تومان حالا يك كم بالا پايين اشكالي نداره به من معرفي كنيد من ميخوام adsl بگيرم و از شر دايل اپ خلاص بشم مرسي
معلومه دیگه LINKSYS
link sys و با usrobotics مقایسه میکنی؟![]()
مودمای خوب زیاده
link sys خیلی مارک خوبیه مدل am300 حدودا 55 تا 60 تومنه(خودمم دارم)
usrobotics هم خوبه اونم همون قیمتاس
کسی زیاد Dlink رو توصیه نمیکنه tp link هم همینطور وفتی اون مارکهای خوب هست برای چی اینارو بگیری
ارزونترین مودم Dlink dsl200 هست که 27 تومنه گرونترین wired یعنی با سیم هم 60 تومنه
دیگه بالاتر میشه بیسیمو چیزایی که به کارت نمیاد![]()
اگه تلفن ندارید لازم نیست
البته اگه adsl دارید باید سیم مستقیم بیاد تو مودم نه کامپیوتر
اسپیلیتر فقط برای جلوگیری از خش خش کردن هنگام مکالمه هست
چه جواب واقعا کاملی............
من قصد مقایسه این دوتا برند رو ندارم ولی شما اگه دقت کنید میبینید که گفته بین اون دو تا مدل کدوم که اگه صفحه 83 همین تاپیک پست 821 رو بخونید میبینید که 9115 نسبت به am300 برتری داره...
من به شما مودم های شرکت های USRobotics (آمریکا), Linksys (آمریکا), D-Link (تایوان) رو پیشنهاد میکنم... ولی به دلیل مشکلاتی که بعضی از شرکتا با مودمای D-Link دارن ممکنه اذیتتون کنن... و همچنین تو این قیمتی که شما میگید بهترین انتخاب که از یه مارک معروف و خوب باشه مدل USRobotics 9115 با شماره مدل USR819115 هستش...
اگه به چند صفحه قبل تو همین تاپیک برید اطلاعات بیشتری در این مورد میتونید پیدا کنید...
![]()
سلام دوستان من ميخوام يعني مجبورم از صبا نت اكانت بگيرم لطفا به من بگيد كه ميتونم از مودم Usr9115 استفاده كنم يا نه.
کسی نیست بدونه مشکله من چیه از کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)