باشه منم دنبالش مي گردم اما اگه كسي قبلا اين مشكل رو داشته بهتر ميتونه كمك كنه شما توي تاپيك مخصوص خود بازي هم يه سوالي بكنين
مدل كارت گرافيكت؟
اولين كاري كه بايد بكني نصب تمام پچ هاي بازيه شايد مشكلت حل شد احتياجي به خريد دوباره ي بازي نبود!
باشه منم دنبالش مي گردم اما اگه كسي قبلا اين مشكل رو داشته بهتر ميتونه كمك كنه شما توي تاپيك مخصوص خود بازي هم يه سوالي بكنين
مدل كارت گرافيكت؟
اولين كاري كه بايد بكني نصب تمام پچ هاي بازيه شايد مشكلت حل شد احتياجي به خريد دوباره ي بازي نبود!
سلام من یه مشکل تو نصب alone in the dark دارم میگه برایه نصب بازی باید به اینترنت وصل شی وقتی هم که وصل میشم میبینم داره یه چیزی دانلود میکنه و یهو ارور میده که کانکشنتون رو چک کنید
مشکل از چی هست؟پچ لازم داره یا کرک؟
چشم... میشه آدرس تاپیکشو بدید؟باشه منم دنبالش مي گردم اما اگه كسي قبلا اين مشكل رو داشته بهتر ميتونه كمك كنه شما توي تاپيك مخصوص خود بازي هم يه سوالي بكنين
البته اگه میشه اونجا مطرح کرد...! راستش من کرک یا روش کرک بازیه My horse and me رو میخواستم گفتند تو بخش درخواست کرک بگید! اونجا گفتم اما پستمو بدلیل بی ربطی(!) پاک کردن...!
ممنون
آقا من همین مشکلو واسه bishock دارم...!سلام من یه مشکل تو نصب alone in the dark دارم میگه برایه نصب بازی باید به اینترنت وصل شی
ممنون ببینم چی میشه .نوشته شده توسط Ar@m
این فایل رو دانلود کن و بعد هر چی تو فایل زیپ هست رو تو محلّ بازی بریز و بعد هم فایل Loader رو اجرا کن و start game رو بزن تا بازی با ماوس اجرا شه .نوشته شده توسط 1940
خدانگهدار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tekken god; 22-09-2008 at 12:40.
درسته ممكنه همينو بهت بگن ولي حالا پرسيدنش ضرر نداره! :دي
ببين چي پيدا كردم فكر كنم دقيقا مشكلت رو حل كنه:
دقيقا مشكل تو رو داشته با خريد يه نسخه ي ديگه حل شده
Last edited by Ar@m; 22-09-2008 at 13:32.
اين بازي با ويستا مشكلي نداره اما پچ هاشو حتما نصب كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ar@m; 22-09-2008 at 13:48.
مشخصات سيستمت؟
اين بازي رو روي سيستم ديگه هم نصب كردي كه مطمئن باشي سالمه؟
مشخصاتش اینه
Vga: 8600gt
Cpu:3.4
Ram:2 Gig
ولی هنوز رو سیستم دیگه ای نصب نرکردم الان میرم نصب میکنم خبرشو میدم
Last edited by LORD GAMES; 22-09-2008 at 14:21.
آره اینو قبلا تو سرچ پیدا کرده بودم...ببين چي پيدا كردم فكر كنم دقيقا مشكلت رو حل كنه:
اما مگه میشه راهی نباشه..؟
پس برم دنبال یه نسخه دیگه؟:(
ممنون..
جواب شما قبلا داده شده:
پچ بازي رو دانلود كن
نه حتما مي شه يه راهي پيدا كرد ولي راه آسونترش خريد يه نسخه ي ديگه است
در هر حال اگه راهي پيدا كردي منم دوست دارم بدونم!
دوستان من بازی Half Life 2 Episode Two رو روی یک سیستم Vaio ویندوز ویستا نصب کردم و کامل کامل نصب شد ولی وقتی روی کیس اصلی خودم با ویندوز ایکس پی می ریزم 3 تا فایل آخر رو کپی نمی کنه
کسی نمیدونه چرا
خدانگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)