تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 77 از 1759 اولاول ... 2767737475767778798081871271775771077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

D-Link مدل Dsl200 هستش به قیمت 25 تومن.
    من باهاش از 3 تا شرکت خدمات گرفتم،مشکلی نداشت.شرکتا این حرفا رو میگن تا مودم خودشون رو بفروشن،اگه دلینک بفروشن،چون قیمت معلومه،کم سود میکنن.دلیلش همینه و بس.
    در ضمن در عالم شبکه،D-Link بهترینه.
    Dsl200 یه مشکلی داره که اگه شما Vista 64bit داشته باشین،نصب نمیشه.و از +ADSL2 ساپورت نمیکنه.یعنی بری شاتل باید یه مودم دیگه بگیری مثل مدل 2640T
    ممنون
    حالا با اين تفاصير يك مدلي از همين d link رو معرفي كنيد كه adsl2 رو هم ساپورت كنه.
    با تشكر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    حالا با اين تفاصير يك مدلي از همين d link رو معرفي كنيد كه adsl2 رو هم ساپورت كنه.
    با تشكر
    دوست من، تمام مودمهای D-Link که Lan رو ساپورت میکنه، +ADSL2 و هم ساپورت میکنه.
    (مودم هایی منظورم بود که در 1 سال اخیر تولید شده اند. نه قدیمی ها)
    قیمتشون هم چیزی حدود 45 تومن هست.
    موفق باشید
    توضیح
    (البته من خودم نخواستم به مدل خاصی اشاره کنم. چون D-Link، تنوع مدال زیادی داره و چندان فرقی هم باهم ندارند.)

3. 2 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

ممنون
    با تشكر
    شما اگه به بعضی از ISP ها زنگ بزنيد بدون اينکه اصراری به خريد مودم از اونها داشته باشند ،
    ميگن با D-Link مشکل داريم ، به طور مثال به شرکت لايزر ميتونيد زنگ بزنيد و امتحان کنيد
    وقتی ميخواهيد تو محدوده قيمت 40-50 هزينه کنيد به نظر من U.S.Rpbotics انتخاب بهتری هست
    موفق باشيد

5. 2 کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam_mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد ساپورت کردن مهم ترین ویژگی VCI و VPI هست که می تونید از شرکت ارائه کننده بپرسین و نسبت به اعدادی که اعلام می کنن خرید کنید.
    یه مارک هم هست به نام Level One که بیشتر شرکت ها مشکلی باهاش ندارن.
    بیشتر مودم های جدید دیلینک ADSL+2 ساپورت می کنند.مانند 322T و 520 و.....
    Last edited by behnam_mobile; 22-09-2008 at 17:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14 خر ید مودم

باسلام خدمت تمام دوستان خصوصا" cleeev عزیز دیروز رفتم همون نمایندگی شرکت صبانت تو شیراز که گفته بود ما از مودم USROBATICS پشتیبانی
    نمی کنیم. به اونها گفتم که من مودم (..US) خریدم و مسئول اونجا گفت: که ما به هیچ عنوان از این مودم (..US) پشتیبانی نمی کنیم و شروع کرد به زدن حرف های الکی که پورت های این مودم استاندارد نیست و با شبکه ما سازگاری نداره! واین با سیستم صبانت شیراز سازگاری نداره و سرعت خیلی خیلی پایینه و این مودم چینی است و از این حرفهای بی ربطی که بیشترشون می زنند.
    و من هم رفتم یه نمایندگی دیگهپیدا کردم که خیلی آدم های کار درستی بودند و گفتند برامون مودم فرقی نمی کنه هر مودمی گرفته بگیر ولی خودمون هم مودم
    (Fast Link) داریم. ولی به هر حال انتخاب مودم به خودت مربوط می شه و چون خودت هم می خواهی نصب کنی پول نصب که 15 تومان بود هم نمی خواد بدی و من هم قرارداد بستم. حال چون به غیر از من دو تا دیگه از دوستام هم به قول معروف ریش و قیچه رو دادند دستم و می خوام آبروداری کنم.من هم ریش و قیچه رو
    می دم دست شما و می خوام یه راهنمایی کلیم کنی که با توجه به اینکه نمایندگی یه انفورماتیک گستر رو پیدا کردم اگر نظرت همین مودم (..US) هست چه مدلی و چه جوری شو بخرم. یا اگرپیشنهاده دیگه ای در مورد خرید مودم دیگه ای داری بم بگو چون می خوام از لحاظ مودم خیالم راحت بشه. راستی مودم خودشون
    ( FAST LINK) چه جور مودم ای است؟ ولی به هر حال هر چه تو بگی همون رو انجام می دم چون واقعا" به حرفات تو بازار کامپیوتر رسیدم. ببخشید که وقت تو گرفتم. انشاءالله بتونم یک جوری جبران کنم. باتشکر بسیار بسیار از شما دوست و دوستان عزیز.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همین مودم u.sکه گرفتی جز بهترین برندهاست مودم خوبه می تونی از همین برا دوستات هم بخری

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

در مورد ساپورت کردن مهم ترین ویژگی VCI و VPI هست که می تونید از شرکت ارائه کننده بپرسین و نسبت به اعدادی که اعلام می کنن خرید کنید.
    یه مارک هم هست به نام Level One که بیشتر شرکت ها مشکلی باهاش ندارن.
    بیشتر مودم های جدید دیلینک ADSL+2 ساپورت می کنند.مانند 322T و 520 و.....
    معذرت می خوام بهنام جان ، منطور بدی ندارم ، اما این لول وان رو دوستان حواسشون باشه ، اون موقعی که من دنبال مودم Asus 602 بودم، یکی این لول وان رو پیشنهاد داد ، ولی بعد که ته وتوش رو در آوردم ، بهم گفتن که این لول وان ، هیچ ربطی به ایسوس نداره و الکی خودش رو می چسبونه به ایسوس و به قیمت ایسوس می فروشه ، در حالی که هیچ ربطی به ایسوس نداره
    مرسی
    یاحق

داره خودمونی میشه hadidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مثل اینکه تاپیک ما قفل شد و باید بقیه قضیه رو توی این تاپیک بریم بینیم چی میشه لطفا کمک کنید.

جواب آقای درویش 1900

اره پشتیبانیش خوبه ولی بازم گرونه :d
    من خودم کانفیگ کردم و مطمئنم درسته ولی بازم مشکل مک ادرس میگیره و هنوز هم چراغ Activity خاموشه!

مشکل من

مشکل در مک ادرس مودم

اولش هی اذیت میکرد تا اینکه بردم دادم یارو کانفیکش کرد (پارس آنلاین) ولی دیروز دوباره قاط زد و اصلا دیگه چراغ Active (Activity )
    روشن نمیشه نمیشه زنگ زدم پشتیبانی گفت اصلا Mac Address رو نمیشناسه حالا لطفا کمک کنید
    آیا برای اینکار باید مک ادرس رو عوض کنم؟
    آیا باید مک رو با قائده خاصی بچینم؟
    ایا از انتی ویروس مودم هست؟
    ایا از کانفیگش هست؟
    از دوستان برای متشکرم

ولی کسی میتونه بگه چطور میتونم این ادرس مک رو دوباره درست کنم که از مرکز بتونه این ادرس رو دریاف کنه

لطفا خودتون یه راهکاری چیزی بزارید

ممنون
    دوستان لطفا کمک کنید!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 USRobotics

باسلام خدمت تمام دوستان خصوصا" cleeev عزیز دیروز رفتم همون نمایندگی شرکت صبانت تو شیراز که گفته بود ما از مودم USROBATICS پشتیبانی
    نمی کنیم. به اونها گفتم که من مودم (..US) خریدم و مسئول اونجا گفت: که ما به هیچ عنوان از این مودم (..US) پشتیبانی نمی کنیم و شروع کرد به زدن حرف های الکی که پورت های این مودم استاندارد نیست و با شبکه ما سازگاری نداره! واین با سیستم صبانت شیراز سازگاری نداره و سرعت خیلی خیلی پایینه و این مودم چینی است و از این حرفهای بی ربطی که بیشترشون می زنند.
    و من هم رفتم یه نمایندگی دیگهپیدا کردم که خیلی آدم های کار درستی بودند و گفتند برامون مودم فرقی نمی کنه هر مودمی گرفته بگیر ولی خودمون هم مودم
    (Fast Link) داریم. ولی به هر حال انتخاب مودم به خودت مربوط می شه و چون خودت هم می خواهی نصب کنی پول نصب که 15 تومان بود هم نمی خواد بدی و من هم قرارداد بستم. حال چون به غیر از من دو تا دیگه از دوستام هم به قول معروف ریش و قیچه رو دادند دستم و می خوام آبروداری کنم.من هم ریش و قیچه رو
    می دم دست شما و می خوام یه راهنمایی کلیم کنی که با توجه به اینکه نمایندگی یه انفورماتیک گستر رو پیدا کردم اگر نظرت همین مودم (..US) هست چه مدلی و چه جوری شو بخرم. یا اگرپیشنهاده دیگه ای در مورد خرید مودم دیگه ای داری بم بگو چون می خوام از لحاظ مودم خیالم راحت بشه. راستی مودم خودشون
    ( FAST LINK) چه جور مودم ای است؟ ولی به هر حال هر چه تو بگی همون رو انجام می دم چون واقعا" به حرفات تو بازار کامپیوتر رسیدم. ببخشید که وقت تو گرفتم. انشاءالله بتونم یک جوری جبران کنم. باتشکر بسیار بسیار از شما دوست و دوستان عزیز.

مودمای USRobotics و D-Link خوب و عالی هستن... از بین مودمای USRobotics مدلای 9112 (USR819112) و 9115 (USR819115) برای استفاده خونگی خوبن و هر دوشون 97 درصد عین همن و فقط قیافه شون فرق میکنه... هر دو روتر هستن با امکانات داخلی خوب و یه پورت USB و یه Ethernet یا همون Lan... قیمت 9112 بین 45 تا 50 هزار تومنه و 9115 حدود 50 هزار تومن...

9112 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    9115 :
    کد:
    یه مدل دیگه هستش 9107 (USR819107) که یه سر و گردن از اون دو تا بالاتره و 4 پورت لن داره و یه USB و امکانات داخلی کمی بیشتری داره با قیمت حدود 65 هزار تومن...
    9107 :
    کد:
    یادتون باشه که USRobotics رو فقط با گارنتی "انفورماتیک گستر" (infogostar.com) و D-Link رو فقط با گارنتی "خدمات ایزی" (easyco.cc) بخرید...

در مورد اون قضییه چینی بودنم باید بگم که همه اینا چینین... از Linksys و USR و D-link گرفته تا بقیه... ولی این اصلا چیز مهم و عجیبی نیست... چون شرکتا براشون صرف نداره تو کشورای خودشون که کارگرا حقوق زیادی میگیرن محصول بسازن میرن تو چین کارخونه میزنن و میسازن... ولی مهم ترین چیزا که تکنولوژی بالاتری از بقیه چیزا دارن و باید کیفیتشون حتما بالا باشه توی خود کشورای اصلی ساخته میشن مثلا USRobotics چیپ ها و پردازنده های مرکزی و قطعات اصلی رو در آمریکا میسازه میفرسته چین اونجا تو کارخونه خودش مونتاژ میکنن... D-Link هم همینطوره Linksys هم همینطور... همه محصولات دنیا اینجورین... از یخچال گرفته تا قطعات کامپیوتر...

در مورد اون مارکی که گفتی Fast Link من که تا حالا اسمی ازش نشنیدم... شرکتای اینترنت میرن مودمای ارزون و چینی و بی کیفیت که سود بیشتری دارن میخرن...

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

ممنون
    با تشكر
    خب حالا چه اصراری است که دی لینک بگیرید !

خب شما ایسوس ای ام 602 تهیه کنید من ندیدم شرکتی با این مدل مشکل داشته باشه (البته فکر کنم پارس آنلاین یه ذره لوس کنه خودشو) با همه نوع سرویسی در ایران هم کار میکنه !

13. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •