ممنون
حالا با اين تفاصير يك مدلي از همين d link رو معرفي كنيد كه adsl2 رو هم ساپورت كنه.
با تشكر
ممنون
حالا با اين تفاصير يك مدلي از همين d link رو معرفي كنيد كه adsl2 رو هم ساپورت كنه.
با تشكر
دوست من، تمام مودمهای D-Link که Lan رو ساپورت میکنه، +ADSL2 و هم ساپورت میکنه.
(مودم هایی منظورم بود که در 1 سال اخیر تولید شده اند. نه قدیمی ها)
قیمتشون هم چیزی حدود 45 تومن هست.
موفق باشید
توضیح
(البته من خودم نخواستم به مدل خاصی اشاره کنم. چون D-Link، تنوع مدال زیادی داره و چندان فرقی هم باهم ندارند.)
شما اگه به بعضی از ISP ها زنگ بزنيد بدون اينکه اصراری به خريد مودم از اونها داشته باشند ،
ميگن با D-Link مشکل داريم ، به طور مثال به شرکت لايزر ميتونيد زنگ بزنيد و امتحان کنيد
وقتی ميخواهيد تو محدوده قيمت 40-50 هزينه کنيد به نظر من U.S.Rpbotics انتخاب بهتری هست
موفق باشيد
در مورد ساپورت کردن مهم ترین ویژگی VCI و VPI هست که می تونید از شرکت ارائه کننده بپرسین و نسبت به اعدادی که اعلام می کنن خرید کنید.
یه مارک هم هست به نام Level One که بیشتر شرکت ها مشکلی باهاش ندارن.
بیشتر مودم های جدید دیلینک ADSL+2 ساپورت می کنند.مانند 322T و 520 و.....
Last edited by behnam_mobile; 22-09-2008 at 17:56.
باسلام خدمت تمام دوستان خصوصا" cleeev عزیز دیروز رفتم همون نمایندگی شرکت صبانت تو شیراز که گفته بود ما از مودم USROBATICS پشتیبانی
نمی کنیم. به اونها گفتم که من مودم (..US) خریدم و مسئول اونجا گفت: که ما به هیچ عنوان از این مودم (..US) پشتیبانی نمی کنیم و شروع کرد به زدن حرف های الکی که پورت های این مودم استاندارد نیست و با شبکه ما سازگاری نداره! واین با سیستم صبانت شیراز سازگاری نداره و سرعت خیلی خیلی پایینه و این مودم چینی است و از این حرفهای بی ربطی که بیشترشون می زنند.
و من هم رفتم یه نمایندگی دیگهپیدا کردم که خیلی آدم های کار درستی بودند و گفتند برامون مودم فرقی نمی کنه هر مودمی گرفته بگیر ولی خودمون هم مودم
(Fast Link) داریم. ولی به هر حال انتخاب مودم به خودت مربوط می شه و چون خودت هم می خواهی نصب کنی پول نصب که 15 تومان بود هم نمی خواد بدی و من هم قرارداد بستم. حال چون به غیر از من دو تا دیگه از دوستام هم به قول معروف ریش و قیچه رو دادند دستم و می خوام آبروداری کنم.من هم ریش و قیچه رو
می دم دست شما و می خوام یه راهنمایی کلیم کنی که با توجه به اینکه نمایندگی یه انفورماتیک گستر رو پیدا کردم اگر نظرت همین مودم (..US) هست چه مدلی و چه جوری شو بخرم. یا اگرپیشنهاده دیگه ای در مورد خرید مودم دیگه ای داری بم بگو چون می خوام از لحاظ مودم خیالم راحت بشه. راستی مودم خودشون
( FAST LINK) چه جور مودم ای است؟ ولی به هر حال هر چه تو بگی همون رو انجام می دم چون واقعا" به حرفات تو بازار کامپیوتر رسیدم. ببخشید که وقت تو گرفتم. انشاءالله بتونم یک جوری جبران کنم. باتشکر بسیار بسیار از شما دوست و دوستان عزیز.
همین مودم u.sکه گرفتی جز بهترین برندهاست مودم خوبه می تونی از همین برا دوستات هم بخری
معذرت می خوام بهنام جان ، منطور بدی ندارم ، اما این لول وان رو دوستان حواسشون باشه ، اون موقعی که من دنبال مودم Asus 602 بودم، یکی این لول وان رو پیشنهاد داد ، ولی بعد که ته وتوش رو در آوردم ، بهم گفتن که این لول وان ، هیچ ربطی به ایسوس نداره و الکی خودش رو می چسبونه به ایسوس و به قیمت ایسوس می فروشه ، در حالی که هیچ ربطی به ایسوس نداره
مرسی
یاحق![]()
مثل اینکه تاپیک ما قفل شد و باید بقیه قضیه رو توی این تاپیک بریم بینیم چی میشه لطفا کمک کنید.
جواب آقای درویش 1900
اره پشتیبانیش خوبه ولی بازم گرونه :d
من خودم کانفیگ کردم و مطمئنم درسته ولی بازم مشکل مک ادرس میگیره و هنوز هم چراغ Activity خاموشه!
مشکل من
مشکل در مک ادرس مودم
اولش هی اذیت میکرد تا اینکه بردم دادم یارو کانفیکش کرد (پارس آنلاین) ولی دیروز دوباره قاط زد و اصلا دیگه چراغ Active (Activity )
روشن نمیشه نمیشه زنگ زدم پشتیبانی گفت اصلا Mac Address رو نمیشناسه حالا لطفا کمک کنید
آیا برای اینکار باید مک ادرس رو عوض کنم؟
آیا باید مک رو با قائده خاصی بچینم؟
ایا از انتی ویروس مودم هست؟
ایا از کانفیگش هست؟دوستان لطفا کمک کنید!از دوستان برای متشکرم
ولی کسی میتونه بگه چطور میتونم این ادرس مک رو دوباره درست کنم که از مرکز بتونه این ادرس رو دریاف کنه
لطفا خودتون یه راهکاری چیزی بزارید
ممنون
مودمای USRobotics و D-Link خوب و عالی هستن... از بین مودمای USRobotics مدلای 9112 (USR819112) و 9115 (USR819115) برای استفاده خونگی خوبن و هر دوشون 97 درصد عین همن و فقط قیافه شون فرق میکنه... هر دو روتر هستن با امکانات داخلی خوب و یه پورت USB و یه Ethernet یا همون Lan... قیمت 9112 بین 45 تا 50 هزار تومنه و 9115 حدود 50 هزار تومن...
9112 :
9115 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مدل دیگه هستش 9107 (USR819107) که یه سر و گردن از اون دو تا بالاتره و 4 پورت لن داره و یه USB و امکانات داخلی کمی بیشتری داره با قیمت حدود 65 هزار تومن...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9107 :
یادتون باشه که USRobotics رو فقط با گارنتی "انفورماتیک گستر" (infogostar.com) و D-Link رو فقط با گارنتی "خدمات ایزی" (easyco.cc) بخرید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اون قضییه چینی بودنم باید بگم که همه اینا چینین... از Linksys و USR و D-link گرفته تا بقیه... ولی این اصلا چیز مهم و عجیبی نیست... چون شرکتا براشون صرف نداره تو کشورای خودشون که کارگرا حقوق زیادی میگیرن محصول بسازن میرن تو چین کارخونه میزنن و میسازن... ولی مهم ترین چیزا که تکنولوژی بالاتری از بقیه چیزا دارن و باید کیفیتشون حتما بالا باشه توی خود کشورای اصلی ساخته میشن مثلا USRobotics چیپ ها و پردازنده های مرکزی و قطعات اصلی رو در آمریکا میسازه میفرسته چین اونجا تو کارخونه خودش مونتاژ میکنن... D-Link هم همینطوره Linksys هم همینطور... همه محصولات دنیا اینجورین... از یخچال گرفته تا قطعات کامپیوتر...
در مورد اون مارکی که گفتی Fast Link من که تا حالا اسمی ازش نشنیدم... شرکتای اینترنت میرن مودمای ارزون و چینی و بی کیفیت که سود بیشتری دارن میخرن...
![]()
خب حالا چه اصراری است که دی لینک بگیرید !
خب شما ایسوس ای ام 602 تهیه کنید من ندیدم شرکتی با این مدل مشکل داشته باشه (البته فکر کنم پارس آنلاین یه ذره لوس کنه خودشو) با همه نوع سرویسی در ایران هم کار میکنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)