تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 54 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 537

نام تاپيک: خنك كننده هاي آبي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ست Gigabyte 3d galaxy با گارانتی اواژنگ 130 هزار تومان
    دوست عزیز از کجا میتونم تهیه کنم؟ و آیا Gigabyte GBT CPU WATER BLOCK هم هست؟ اگه هست چند میشه خرید؟

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

دوست عزیز از کجا میتونم تهیه کنم؟ و آیا Gigabyte GBT CPU WATER BLOCK هم هست؟ اگه هست چند میشه خرید؟

زنگ بزن شرکت اواژنگ ادرس چند تا از نمایندگیاشو که نزدیکته بپرس بعد به نمایندگی ها زنگ بزن که دارند یا نه اگه نداشتند میتونی بهشون سفارش بدی برات بیارن.
    gigabyte واتر بلوک جدا بعید میدنم داشته باشه همه این دم ودستگاه وقطعات مورد نیاز داخل پک 3d galaxy هستش .اگرم خواستی واتر بلوک جدا بخری میتونی با برند thermaltake بگیری

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببینم واقعا کسی نیست به من بگه پمپ آب چی و از کجا بخرم؟
    دوستان کمک کنید من منتظر شما هستم.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ببینم واقعا کسی نیست به من بگه پمپ آب چی و از کجا بخرم؟
    دوستان کمک کنید من منتظر شما هستم.
    دوست عزیز پمپ های آب آکواریومی خیلی طیف گسترده ای دارند و در اندازه ها و قدرت های مختلفی در بازار وجود دارند. (از سایز یک قوطی کبریت تااا...)

قمیت این پمپ ها از 4000 هزار تومان شروع میشه اونم تااا....

یک سر به مغازه های آکواریومی بزنید مطمئنن به نتیجه خواهید رسید

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز پمپ های آب آکواریومی خیلی طیف گسترده ای دارند و در اندازه ها و قدرت های مختلفی در بازار وجود دارند. (از سایز یک قوطی کبریت تااا...)

قمیت این پمپ ها از 4000 هزار تومان شروع میشه اونم تااا....

یک سر به مغازه های آکواریومی بزنید مطمئنن به نتیجه خواهید رسید

موفق باشید
    یا علی
    یه دونه خودم دارم راضیم نمیکنه
    همچین هم چیز کوچیکی نیست اما آب رو فقط 60 سانت بالا میبره
    یه پمپ هم دارم برای آب شیشه شوی ماشین
    خیلی دبی خوبی داره و آب رو تا یک متر یک متر و نیم بالا میبره اما از این پمپ ها نمیشه استفاده کرد به دو دلیل
    1 صدای زیاد
    2 داغ میکنه
    وقتی هم داغ میکنه که 10 دقیقه کار کنه اونوقته که بسوزه
    یعنی باید به فکر خنک کردن خود پمپ هم یاشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

زنگ بزن شرکت اواژنگ ادرس چند تا از نمایندگیاشو که نزدیکته بپرس بعد به نمایندگی ها زنگ بزن که دارند یا نه اگه نداشتند میتونی بهشون سفارش بدی برات بیارن.
    gigabyte واتر بلوک جدا بعید میدنم داشته باشه همه این دم ودستگاه وقطعات مورد نیاز داخل پک 3d galaxy هستش .اگرم خواستی واتر بلوک جدا بخری میتونی با برند thermaltake بگیری
    من با نمایندگی اواژنگ تماس گرفتم اون هم با خود اواژنگ، گفتند ما تا حالا اصلا خنک کننده مایع نداشتیم! جالبه نه؟
    خوب آگه کسی میتونه برای من خریداری کنه من هزینه ارسال+قیمت محصول+ هزینه کاری که انجام دادی برای من رو میتونم بدم!
    لطفا اگه کسی میتونه برام پیام خصوصی بفرسته!
    البته آگه فقط واتر بلوک سی پی یو باشه بهتره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه vivid806's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Zahedan

پيش فرض

سلام
    در مورد پمپ آب من خودم از یک پمپ Gap آکواریوم میخوام استفاده کنم که داغ نمیکنه مشکلی هم نداره چون کلاً توی آب غوطه ور هست
    برای بلاک واتر هم یک مدل ابتدایی رو امروز رفتم و تراشکاری ساختم(چون رشته خودم کار با دستگاه تراش بود) :

البته مقداری کار زیاد داره از جمله سمباده زنی و کارهای Lapping و غیره که زمان میبره

8. این کاربر از vivid806 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

یه دونه خودم دارم راضیم نمیکنه
    همچین هم چیز کوچیکی نیست اما آب رو فقط 60 سانت بالا میبره
    یه پمپ هم دارم برای آب شیشه شوی ماشین
    خیلی دبی خوبی داره و آب رو تا یک متر یک متر و نیم بالا میبره اما از این پمپ ها نمیشه استفاده کرد به دو دلیل
    1 صدای زیاد
    2 داغ میکنه
    وقتی هم داغ میکنه که 10 دقیقه کار کنه اونوقته که بسوزه
    یعنی باید به فکر خنک کردن خود پمپ هم یاشم

دوست عزیز پمپ های آکواریومی خیلی متنوع هستند.
    اگر شما بخواهید واقعا یک پمپ خوب تهیه کنید باید از پمپ های آکواریومی اکسترنال استفاده کنید
    این پمپ ها قیمت به مراتب بیشتری نسبت به انواع اینترنال ها دارند و بهترین اونها با مارک ایهایم (آلمان) عرضه میشه
    اینترنال ها از ورودی آزاد آب رو دریافت میکنن و از خروجی تعبیه شده خارج میکنند ، اما انواع اکسترنال واتر پمپ دارای یک ورودی و خروجی مجزا هستش.

اما یک نکته رو باید توجه کرد
    همونطور که میدونید این پمپ ها چند مشخصه دارند
    یکی دبی آب اونهاست و مقدار ارتفاعی که میتونند پمپاژ کنند ، باید توجه داشت که این مشخصه ها برای مدار های باز مثل آکواریوم صحیح هستش.
    یعنی اینکه ، این پمپ (اینترنال ) وقتی از یک منبع باز که جاذبه زمین روی اون منبع بیشترین تاثیر رو داره آب رو مک میزنه میتونه مثلا 70 سانت پمپاژ کنه ، اما اگر این مدار کاملا بسته باشه و درون مدار هواگیری بشه فکر میکنم راندمان کار حداقل دوبرابر بشه .
    وقتی مدار لوله ها و شلنگ ها بسته باشه ، پمپ با پمپاژ کردن آب به نوعی به ورودی خودش از طرف مقابل فشار وارد میکنه و اینطوری راندمان کار بالا میره

البته باید به این نکته هم توجه داشت که این پمپ ها برای آکواریوم تهیه شده و انواع نا مرغوب اون خیلی نویز و صدای زیادی دارهاما انواع مارک های خوبش هفته ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه

این هم یک نمونه از پمپ های اکسترنال که برای کولینگ کامپیوتر هم استفاده شده (Eheim )

و Review سایت tomshardware

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 25-09-2008 at 06:13.

10. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    در مورد پمپ آب من خودم از یک پمپ Gap آکواریوم میخوام استفاده کنم که داغ نمیکنه مشکلی هم نداره چون کلاً توی آب غوطه ور هست
    برای بلاک واتر هم یک مدل ابتدایی رو امروز رفتم و تراشکاری ساختم(چون رشته خودم کار با دستگاه تراش بود) :

البته مقداری کار زیاد داره از جمله سمباده زنی و کارهای Lapping و غیره که زمان میبره
    این پمپی که گفتی قیمتش چند هست و از کجا گیر آوردی؟
    دوست عزیز پمپ های آکواریومی خیلی متنوع هستند.
    اگر شما بخواهید واقعا یک پمپ خوب تهیه کنید باید از پمپ های آکواریومی اکسترنال استفاده کنید
    این پمپ ها قیمت به مراتب بیشتری نسبت به انواع اینترنال ها دارند و بهترین اونها با مارک ایهایم (آلمان) عرضه میشه
    اینترنال ها از ورودی آزاد آب رو دریافت میکنن و از خروجی تعبیه شده خارج میکنند ، اما انواع اکسترنال واتر پمپ دارای یک ورودی و خروجی مجزا هستش.

اما یک نکته رو باید توجه کرد
    همونطور که میدونید این پمپ ها چند مشخصه دارند
    یکی دبی آب اونهاست و مقدار ارتفاعی که میتونند پمپاژ کنند ، باید توجه داشت که این مشخصه ها برای مدار های باز مثل آکواریوم صحیح هستش.
    یعنی اینکه ، این پمپ (اینترنال ) وقتی از یک منبع باز که جاذبه زمین روی اون منبع بیشترین تاثیر رو داره آب رو مک میزنه میتونه مثلا 70 سانت پمپاژ کنه ، اما اگر این مدار کاملا بسته باشه و درون مدار هواگیری بشه فکر میکنم راندمان کار حداقل دوبرابر بشه .
    وقتی مدار لوله ها و شلنگ ها بسته باشه ، پمپ با پمپاژ کردن آب به نوعی به ورودی خودش از طرف مقابل فشار وارد میکنه و اینطوری راندمان کار بالا میره

البته باید به این نکته هم توجه داشت که این پمپ ها برای آکواریوم تهیه شده و انواع نا مرغوب اون خیلی نویز و صدای زیادی دارهاما انواع مارک های خوبش هفته ها بدون هیچ مشکلی کار میکنه

این هم یک نمونه از پمپ های اکسترنال که برای کولینگ کامپیوتر هم استفاده شده (Eheim )

و Review سایت tomshardware

کد:
    کد:

موفق باشید
    یا علی
    از شما دوست عزیز ممنونم که کمکم کردین
    اطلاعات خیلی خوبی دادید.
    راستی قدرت و صدای این پمپی که معرفی کردین به پای پمپ آب کولر میرسه؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

این پمپی که گفتی قیمتش چند هست و از کجا گیر آوردی؟
    این پمپ ها رو باید با از فروشگاه های آکواریومی تهیه کنید ، قیمت دقیق اکسترنال ها رو اطلاعی ندارم اما اینترنال ها از 4 ، 5 هزار تومان شروع میشه به بالا ، 100 درصد اکسترنال ها خیلی گرون قیمت تر هستند .

از شما دوست عزیز ممنونم که کمکم کردین
    اطلاعات خیلی خوبی دادید.
    راستی قدرت و صدای این پمپی که معرفی کردین به پای پمپ آب کولر میرسه؟
    قدرت این پمپ ها خیلی بهتر از پمپ کولره ، پمپ های آب کولر بیشتر شبیه پرتاب کننده ی آب هستند و صدای آزار دهنده ای دارند ، مارک های خوب این پمپ ها خیلی بی صدا هستند اما این بی صدا بودن به قیمت اونها اضافه میکنه .
    اگر یک سری به مغازه های آکواریومی بزنید با مدل های بسیار متنوعی روبرو میشید که انتخاب رو برای شما ساده تر میکنه (اگر تهران هستید پیشنهاد میکنم سری به فروشگاه های ماهیران بزنید)

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 26-09-2008 at 10:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •