برو داخل Control Panel در قسمت سرچش بنویس:font
ببین ماله تو هم مثله عکسه
(اینجا هم میتونی size فونتت رو تغییر بدی)
یا
اگه میگی بعد نصب Safari اینجور شده برو ببین میتونی System Restore کنی...
موفق باشی.
برو داخل Control Panel در قسمت سرچش بنویس:font
ببین ماله تو هم مثله عکسه
(اینجا هم میتونی size فونتت رو تغییر بدی)
یا
اگه میگی بعد نصب Safari اینجور شده برو ببین میتونی System Restore کنی...
موفق باشی.
Last edited by ORIGINAL; 21-09-2008 at 13:38.
سلام
قبل از همه بهتر بود ترفندتونو اینجا میگفتید تا همه استفاده کنن
در مورد ضعف هایی هم که گفتید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-سیستم شما رو نمیدونم چیه ولی به احتمال 90% نسبتا قدیمیه چون ویستا از لحاظ سخت افزاری دیگه با سیستم های جدید مشکلی نداره...در ضمن میشه 2,3 تا از خیلی از نرم افزار ها رو هم بگید تا منم بدونم
2-اونم برمیگرده به ضعف سیستم نه ویستا
3-پیچیدگی!!!!...میشه بگی منظورت کجا هست؟؟؟؟؟
Last edited by ORIGINAL; 21-09-2008 at 18:59.
بلد نیستم عکس بذارم.
یک صفحه تمام مشکی ( کل مانیتور) با یک برنامه مربوط به ذخیره انرژی که ماله مادر بورد گیگا ( همون پنجره بیضی شکل آبی رنگ )هستش.
حالا اون برنامه رو غیرفعال کرده ام درست شده !
راستی هر برنامه که روی 32 بیتی نصب و اجرا میشه رو 64 بیتی هم بدونمشکلی کار می کنه؟
stand by و hibernate رو چطوری میشه فعال کرد ؟?
در ویستا استندبای همون اسلیپ و هایبرنیت همون دکمه پاور است. هر دو گزینه از منوی استارت است پاور که معلومه اسلیپ هم رو علامت پیکان کلیک کنید اسلیپ رو بزن.
سلام
من میخواستم که در قسمت امنیت یکی از فولدرهایم دسترسی یوزرها را حذف کنم تا یوزرها بدون پسورود نتوانند به این فولدر دسترسی داشته باشند ولی در هنگام ریمو کردن پیام زیر رو میده که من متوجه نشدم که از کجا باید اون اپشنی رو که گفته غیر فعال کنم اگه از دوستان کسی در این مورد اطلاعی داره ممنون میشم که راهنماییم کنه.
![]()
نه دوست عزیز شاید standby همون sleep باشه ولی hibernate نهدر ویستا استندبای همون اسلیپ و هایبرنیت همون دکمه پاور است. هر دو گزینه از منوی استارت است پاور که معلومه اسلیپ هم رو علامت پیکان کلیک کنید اسلیپ رو بزن.
قبلا بحث شده بود...
لطفا اول سرچ کنید بعد سوال....
موفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا به طور کامل بحث شده...
لطفا اول سرچ کنید بعد سوال....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمتی که خواستید در عکس مشخصه
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)