تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: نمایندگی Giga برای ارتقا راهنماییم کرد!

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ddr3 ها خیلی گرون بود...
    امروز باز رفتم بازار ببینم سیستممو بهتر بر میدارن یا نه... یه نمایندگی دیگه از گیگا رفتم و دیگه مطمئن شدم اینا خیلی کارشون حرف داره..!
    این یکی cpu زو ارزونتر گفت و مادربرد رو گرونتر ولی دقیقا همون 70 تومن شد که اون یکی گفته بود!!
    .
    رفتم سراغ فروشگاههای دیگه و یه فروشگاه پیدا کردم که طرف 1 ساعت ایستاد و راهنماییم کرد خیلی صادقانه...
    سیستم من رو هم اینطوری قیمت داد که فکر کنم دیگه بیشتر نخرند... نمیدونم:

main GA-8i915p dual geraphic = 35.000
    cpu P4 3000 2m cash LGA = 37.000
    graphic Gforce 6600GT (leadtek) = 23.000
    ========
    کلا: 95.000 تومان

بهم گفت E7200 اصفهان کمیاب شده و حدود 120.000 تا 125.000 تهرانه اما اصفهان 130.000 هست... قیمت box که نمیدونم چه فرقی داره... گفت بجاش E4600 داریم 116.000...اما قرار شد همون E7200 رو ببینه میتونه گیر بیاره یا نه... گفت ما اورجینالش رو میدیم 130.000... قیمت باکس..
    (یه چیز اینکه یکی از فروشنده ها E7200 رو گفت 185.000!! گفتم تهران پرسیدم گفتند 120.000 گفت نه قیمت همین امروزه تازه از روی برگه های تعرفه قیمت هم میخوند برام!!...اینا کیند دیگه؟!!)
    مادر برد P5QL-DS3L رو 130.000 بهم قیمت داد...
    GIGA-EP31_DS3L رو هم درست نمیدونست اما گفت زیر 100.000 هست... ولی بهتره اون asuse رو بردارم چون چیپش جدیدتره...

اما گرافیک رو دو تا مدل نشونم داد:
    1GIG DDR2 8600 که یه برد به نام ظاهرا aplit داشت درست یادم نیست = 90.000
    8600 DDR3 512 با برد َAsus = 140.000

که اینطور که پرفسور مسعود و حسین عزیز گفتند DDR3 خیلی بهتره.... خود فروشنده هم گفت اگه کارت رندره اون 512 رو بردار که DDR3 هست...
    یا اینکه من اون 1 گیگه رو برات میبندم 48 ساعت تست کن اگه از سرعتش خوشت نیومد بیا اون یکی رو ببر... میخوام بدونم اگه 256 DDR3 پیدا کنم بازم از اون 8600 1GIG DDR2 بهتره و سریعتره؟ هم واسه رندر هم game..

رم هم بهم گفت آبی و قرمز پاتریوت تفاوت نداره هر 1 گیگ 22.000 اما یه مارک به نام transend هم بهم معرفی کرد گفت عالیه... همون قیمت...

قیمتها دیگه فضایی شد... البته همچنان نظرم بر سر پست 17 حسین جان پا بر جاست:
    تازه :
    اینو چه کنم؟! چیز ارزونتری نیست؟ زیاد نمیتونم ایده آلش کنم...

.
    دوستان چون میدونم خیلی دارم وسواس به خرج میدم اینه که واسه اینکه سرتون رو درد نیارم فقط میام توضیح میدم چکار کردم و تو بازار چی بهم گفتند.. شما اگه دیدید جایی این بازاریها دارن سر ما کلا میزارن یا دارم اشتباه میکنم راهنماییم کنید... چون به جز بچه های این فروم به هیچ مهندس و فروشنده ای اعتماد ندارم...
    .
    مممنون از تک تک دوستانم...
    اون مادربورد رو اشتباه نوشتي درستش اينه asus p5ql-pro
    پاور رو هم بايد وات واقعي بگيري چون نياز داره اين سيستم به اون پاور
    گرافيك هم با مموري ddr3 بهتره از ddr2
    تا جايي كه من ميدونم رم هاي با پوشش قرمز و آبي يه فرق با هم دارن اونم ميپرسم برات ميزارم

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1- دیدی بهت گفتم اون نماینگی گیگا حروم خوره!!!
    2- در مورد سیستم خودت بهش بگو با رم بردار 110 خیرش رو ببینی!
    3- در مورد این پاور هم شما اول سیستمت رو بگیر با این پاور خودت یک تستی بزن بعد اگه دیدی مشکلی پیش اومد عوضش کن چون فکر نکنم بتونی 55 تومن دیگه هم برای پاور بدی برای همین گفتم. به نظرم نباید مشکل زیادی برات پیش بیاد مگه اینکه پاورت زیر 400 باشه یا بخوای اورکلاک کنی. شما بگو پاورت چند واته؟
    4- ولی باز شما برو بازار رو بگر شاید تونستی جایی رو پیدا کنی که E7200 رو ارزون تر بده ( فقط برو قیمت e7200 بپرس و نیز اگه خواستی قیمت DDR3 8600 256 or 512 و DDR2 9600GSO)
    5-اگه قیمت ddr2 با ddr3 نزدیک 50 تومن اختلاف داشته باشه به هیچ وجه توصیه نمی کنم بخری چون پولت نخواهد رسید و نیز با 130 تومن میشه 9600 خرید پس همون 8600 ddr2 برای پول شما کافیه راستی مارکش چی بود؟ بهتره CLUB یا XFX باشه
    6- در مورد رمهای آبی و قرمز پاتریوت دقیق اطلاعی ندارم ببین دوستان چی میگن.
    پس همین سیستم رو بدون پاور بگیر
    E7200
    Patriot 2g dual 800
    giga ep31ds3l
    8600gt 512 ddr2 یا ببین اگه زیاد گرون نیست 1 گیگ بگیر اما به نظر من همین 512 برای این سیستمت کفایت میکنه
    125+45+80+90=340 با 7200 و 8600
    که باز میبینیم 30 تومن بیشتر از پول شماست پس فکر مادربرد 120 تومنی و کارت گرافیک DDR3 و پاور گرین رو از سرت دور کن!!! و به فکر جور کردن این 30 تومن اضافی باش یا اگه اهل گرافیکی برو بجای 7200 یک 2180 بگیر و پول مونده رو بزار رو گرافیک و 9600 بگیر ( اما در مورد پاورت و جور بودنش با این گرافیک شک دارم )
    65+45+80+130=320 با 2180 و 9600

پروفشنال sherlock_Holmes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اون مادربورد رو اشتباه نوشتي درستش اينه asus p5ql-pro
    آره شهاب جان حواسم نبود... گفت یه مدل هم هست که P5Q-pro isj یعنی L نداره... گرونتر بود...
    تا جايي كه من ميدونم رم هاي با پوشش قرمز و آبي يه فرق با هم دارن اونم ميپرسم برات ميزارم
    آره... منم هرچی گشتم دلیلی نیافتم براش... فروشنده ها میگن دو تا شرکت هستند که رقیبند... نمیدونم... اون transend چطوره؟ البته نظرم روی پاتریوته اما گفتم قرمزش شاید نباشه...
    کلا ممنون... خیلی لطف میکنی...
    1- دیدی بهت گفتم اون نماینگی گیگا حروم خوره!!!
    100% ...
    من فقط به این نتیجه رسیدم که تو این مملکت بر خلاف جاهای دیگه دنیا نمایندگیها جاهای نا امن و نا معتبری هستند...

2- در مورد سیستم خودت بهش بگو با رم بردار 110 خیرش رو ببینی!
    والا کاش بگه باشه... اما نمیدونم چون گفت بالا هم گفتم.. البته آدم درستی بود حسین... جوون هم بود...
    یه رم 512 DDR2 دارم که مارکشو نمیتونم تشخیص بدم.. حالا میگم بهش...
    اگه قبول نکرد بدم همون 95؟

3- در مورد این پاور هم شما اول سیستمت رو بگیر با این پاور خودت یک تستی بزن بعد اگه دیدی مشکلی پیش اومد عوضش کن چون فکر نکنم بتونی 55 تومن دیگه هم برای پاور بدی برای همین گفتم. به نظرم نباید مشکل زیادی برات پیش بیاد مگه اینکه پاورت زیر 400 باشه یا بخوای اورکلاک کنی. شما بگو پاورت چند واته؟
    ok حتما... آره بعیده بتونم 55 جور کنم...
    پاورم اینه:
    porsche p4-450W
    پاور رو هم میخرن؟

5-اگه قیمت ddr2 با ddr3 نزدیک 50 تومن اختلاف داشته باشه به هیچ وجه توصیه نمی کنم بخری چون پولت نخواهد رسید و نیز با 130 تومن میشه 9600 خرید پس همون 8600 ddr2 برای پول شما کافیه راستی مارکش چی بود؟ بهتره CLUB یا XFX باشه
    بازم درست میگی...
    یه بدی که داره اینه که آدم میره بازار هی میخواد بهترینها رو بخره!! به هر قیمتی..! اما من تجربه داشتم... واسه این سیستم کلی بالا پایین کردم و آخرش اون نشد که خواستم...
    حالا نمیدونم قیمتش که تفاوت زیاد داشت...
    اگه 256 DDR3 پیدا کنم... بازم بهتره از 1 گیگ یا 512 DDR2?
    مارکش میگم یادم رفت یه چیزی بود مثل Aplit یا همچین چیزی البته 512 DDR3 که داشت Asus بود...

یا اگه اهل گرافیکی برو بجای 7200 یک 2180 بگیر و پول مونده رو بزار رو گرافیک و 9600 بگیر
    اهل گرافیک منظورت کار گرافیکیه؟ آره کارم با 3ds max و رندر و انیمیشنه... اما شنیدم میگن رم و cpu واسه اینکار مهمتره از گرافیک... هان؟
    یه کم اطلاعات درباره cpu هم میشه بهم بدید؟ در مورد این باکس و اورجینال و پک مالزی و این صحبتها... طرف که حرف زد من نمیفهمیدم چی میگه..

(راستی حسین جان امضات رو کیف کردم... من عاشق opera هستم!! اما الان به ناچار fire fox دارم!!)
    Last edited by sherlock_Holmes; 21-09-2008 at 10:38.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها من شنیدم که پاتریوت قرمز 64 بیتی هست..این صحت داره؟

دوم اینکه فهمیدم گرافیک خودم DDR3 هست!! آیا این توی قیمتی که طرف میخره بازم بی تاثیره؟
    این عکس مشخصاتش:

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پاور رو هم میخرن؟
    شاید یه 5 تومنی خریدن!

اگه 256 Ddr3 پیدا کنم... بازم بهتره از 1 گیگ یا 512 Ddr2?
    آره 256 Ddr3 بهتر از 512 Ddr2 است ولی یک گیگ Ddr2 رو نمی دونم اما این رو میدونم برای کارهای امروزی 512 کفایت میکنه

در مورد این باکس و اورجینال و پک مالزی
    در مورد این چیزا زیاد اطلا عات ندارم اما باکس یعنی فنش اورجینال هم روشه ولی غیر باکس یعنی فن غیر اورجینال گذاشتن روش
    پک مالزی رو نمیدونم اما در کل همشون یه جورن!
    فقط به باکس بودنش دقت کن چون گرونترن
    از سایر دوستان هم در این مورد سوال کن

گرافیک خودم Ddr3
    پس یار در کوزه و ما گرد جهان میگردیم !!!!

6. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

پس یار در کوزه و ما گرد جهان میگردیم !!!!

این یعنی گرافیکو عوض نکنم؟همین خوبه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ما سه ساعته میگیم 8600gt داره از رده خارج میشه بعد شما میگی این 6600gt خوبه!!!
    منظور من Ddr3 بودن کارت خودت است بهنظر من از 15 تومن کمتر نفروش اگه 20 فروختی که بهتر!!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •