اون مادربورد رو اشتباه نوشتي درستش اينه asus p5ql-pro
پاور رو هم بايد وات واقعي بگيري چون نياز داره اين سيستم به اون پاور
گرافيك هم با مموري ddr3 بهتره از ddr2
تا جايي كه من ميدونم رم هاي با پوشش قرمز و آبي يه فرق با هم دارن اونم ميپرسم برات ميزارم
اون مادربورد رو اشتباه نوشتي درستش اينه asus p5ql-pro
پاور رو هم بايد وات واقعي بگيري چون نياز داره اين سيستم به اون پاور
گرافيك هم با مموري ddr3 بهتره از ddr2
تا جايي كه من ميدونم رم هاي با پوشش قرمز و آبي يه فرق با هم دارن اونم ميپرسم برات ميزارم
1- دیدی بهت گفتم اون نماینگی گیگا حروم خوره!!!
2- در مورد سیستم خودت بهش بگو با رم بردار 110 خیرش رو ببینی!
3- در مورد این پاور هم شما اول سیستمت رو بگیر با این پاور خودت یک تستی بزن بعد اگه دیدی مشکلی پیش اومد عوضش کن چون فکر نکنم بتونی 55 تومن دیگه هم برای پاور بدی برای همین گفتم. به نظرم نباید مشکل زیادی برات پیش بیاد مگه اینکه پاورت زیر 400 باشه یا بخوای اورکلاک کنی. شما بگو پاورت چند واته؟
4- ولی باز شما برو بازار رو بگر شاید تونستی جایی رو پیدا کنی که E7200 رو ارزون تر بده ( فقط برو قیمت e7200 بپرس و نیز اگه خواستی قیمت DDR3 8600 256 or 512 و DDR2 9600GSO)
5-اگه قیمت ddr2 با ddr3 نزدیک 50 تومن اختلاف داشته باشه به هیچ وجه توصیه نمی کنم بخری چون پولت نخواهد رسید و نیز با 130 تومن میشه 9600 خرید پس همون 8600 ddr2 برای پول شما کافیه راستی مارکش چی بود؟ بهتره CLUB یا XFX باشه
6- در مورد رمهای آبی و قرمز پاتریوت دقیق اطلاعی ندارم ببین دوستان چی میگن.
پس همین سیستم رو بدون پاور بگیر
E7200
Patriot 2g dual 800
giga ep31ds3l
8600gt 512 ddr2 یا ببین اگه زیاد گرون نیست 1 گیگ بگیر اما به نظر من همین 512 برای این سیستمت کفایت میکنه
125+45+80+90=340 با 7200 و 8600
که باز میبینیم 30 تومن بیشتر از پول شماست پس فکر مادربرد 120 تومنی و کارت گرافیک DDR3 و پاور گرین رو از سرت دور کن!!! و به فکر جور کردن این 30 تومن اضافی باش یا اگه اهل گرافیکی برو بجای 7200 یک 2180 بگیر و پول مونده رو بزار رو گرافیک و 9600 بگیر ( اما در مورد پاورت و جور بودنش با این گرافیک شک دارم )
65+45+80+130=320 با 2180 و 9600
آره شهاب جان حواسم نبود... گفت یه مدل هم هست که P5Q-pro isj یعنی L نداره... گرونتر بود...اون مادربورد رو اشتباه نوشتي درستش اينه asus p5ql-pro
آره... منم هرچی گشتم دلیلی نیافتم براش... فروشنده ها میگن دو تا شرکت هستند که رقیبند... نمیدونم... اون transend چطوره؟ البته نظرم روی پاتریوته اما گفتم قرمزش شاید نباشه...تا جايي كه من ميدونم رم هاي با پوشش قرمز و آبي يه فرق با هم دارن اونم ميپرسم برات ميزارم
کلا ممنون... خیلی لطف میکنی...
100% ...1- دیدی بهت گفتم اون نماینگی گیگا حروم خوره!!!
من فقط به این نتیجه رسیدم که تو این مملکت بر خلاف جاهای دیگه دنیا نمایندگیها جاهای نا امن و نا معتبری هستند...
والا کاش بگه باشه... اما نمیدونم چون گفت بالا هم گفتم.. البته آدم درستی بود حسین... جوون هم بود...2- در مورد سیستم خودت بهش بگو با رم بردار 110 خیرش رو ببینی!
یه رم 512 DDR2 دارم که مارکشو نمیتونم تشخیص بدم.. حالا میگم بهش...
اگه قبول نکرد بدم همون 95؟
ok حتما... آره بعیده بتونم 55 جور کنم...3- در مورد این پاور هم شما اول سیستمت رو بگیر با این پاور خودت یک تستی بزن بعد اگه دیدی مشکلی پیش اومد عوضش کن چون فکر نکنم بتونی 55 تومن دیگه هم برای پاور بدی برای همین گفتم. به نظرم نباید مشکل زیادی برات پیش بیاد مگه اینکه پاورت زیر 400 باشه یا بخوای اورکلاک کنی. شما بگو پاورت چند واته؟
پاورم اینه:
porsche p4-450W
پاور رو هم میخرن؟
بازم درست میگی...5-اگه قیمت ddr2 با ddr3 نزدیک 50 تومن اختلاف داشته باشه به هیچ وجه توصیه نمی کنم بخری چون پولت نخواهد رسید و نیز با 130 تومن میشه 9600 خرید پس همون 8600 ddr2 برای پول شما کافیه راستی مارکش چی بود؟ بهتره CLUB یا XFX باشه
یه بدی که داره اینه که آدم میره بازار هی میخواد بهترینها رو بخره!! به هر قیمتی..! اما من تجربه داشتم... واسه این سیستم کلی بالا پایین کردم و آخرش اون نشد که خواستم...
حالا نمیدونم قیمتش که تفاوت زیاد داشت...
اگه 256 DDR3 پیدا کنم... بازم بهتره از 1 گیگ یا 512 DDR2?
مارکش میگم یادم رفت یه چیزی بود مثل Aplit یا همچین چیزی البته 512 DDR3 که داشت Asus بود...
اهل گرافیک منظورت کار گرافیکیه؟ آره کارم با 3ds max و رندر و انیمیشنه... اما شنیدم میگن رم و cpu واسه اینکار مهمتره از گرافیک... هان؟یا اگه اهل گرافیکی برو بجای 7200 یک 2180 بگیر و پول مونده رو بزار رو گرافیک و 9600 بگیر
یه کم اطلاعات درباره cpu هم میشه بهم بدید؟ در مورد این باکس و اورجینال و پک مالزی و این صحبتها... طرف که حرف زد من نمیفهمیدم چی میگه..
(راستی حسین جان امضات رو کیف کردم... من عاشق opera هستم!! اما الان به ناچار fire fox دارم!!)
Last edited by sherlock_Holmes; 21-09-2008 at 10:38.
بچه ها من شنیدم که پاتریوت قرمز 64 بیتی هست..این صحت داره؟
دوم اینکه فهمیدم گرافیک خودم DDR3 هست!! آیا این توی قیمتی که طرف میخره بازم بی تاثیره؟
این عکس مشخصاتش:
![]()
شاید یه 5 تومنی خریدن!پاور رو هم میخرن؟
آره 256 Ddr3 بهتر از 512 Ddr2 است ولی یک گیگ Ddr2 رو نمی دونم اما این رو میدونم برای کارهای امروزی 512 کفایت میکنهاگه 256 Ddr3 پیدا کنم... بازم بهتره از 1 گیگ یا 512 Ddr2?
در مورد این چیزا زیاد اطلا عات ندارم اما باکس یعنی فنش اورجینال هم روشه ولی غیر باکس یعنی فن غیر اورجینال گذاشتن روشدر مورد این باکس و اورجینال و پک مالزی
پک مالزی رو نمیدونم اما در کل همشون یه جورن!
فقط به باکس بودنش دقت کن چون گرونترن
از سایر دوستان هم در این مورد سوال کن
پس یار در کوزه و ما گرد جهان میگردیم !!!!گرافیک خودم Ddr3
پس یار در کوزه و ما گرد جهان میگردیم !!!!
این یعنی گرافیکو عوض نکنم؟همین خوبه؟
ما سه ساعته میگیم 8600gt داره از رده خارج میشه بعد شما میگی این 6600gt خوبه!!!
منظور من Ddr3 بودن کارت خودت است بهنظر من از 15 تومن کمتر نفروش اگه 20 فروختی که بهتر!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)