تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 649 اولاول ... 24248495051525354555662102152552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگوشي Xperia X1 سوني اريکسون براي اولين بار با گارانتي رسمي تا یک ماه آینده با قیمت 800 هزار تومان وارد بازار تلفن همراه کشور می شود.
    به گزارش خبرنگار موبنا، این گوشی برای اولین بار توسط شرکت "پارس کامتل" در بازار تلفن همراه کشور عرضه می شود.
    با توجه به امکانات و ظاهر این گوشی پیش بینی می شود که این مدل سونی اریکسون بعد از عرضه نهایی در بازار تلفن همراه با استقبال خوب از سوی مشتریان روبرو شود.
    اين گوشي هوشمند که به عنوان يکي از پيشرفته ترين گوشي هاي سال 2008 معرفي شده داراي صفحه کليد کامل QWERTY به بزرگي طول مانيتور است که به صورت کشويي در زير مانيتور قرار گرفته است.
    صفحه نمايش سه اینچی اين گوشي، از قابليت نمایش نمایش تصاوير با وضوح 480 در 800پيکسل برخوردار است.
    حافظه داخلي اين مدل سوني اريکسون حدود 400 مگابايت است که اين ميزان با استفاده از کارت حافظه microSD قابل افزايش است.
    دوربين عکاسي و فيلمبرداري گوشي 3/15 Xperia X1 مگاپيکسل از قابليت زوم خودکار برخوردار است، به علاوه يک دوربين ثانويه نيز بالاي صفحه نمايش تعبيه شده که از آن مي توان براي تماس هاي تصويري بهره گرفت، اين دوربين از نوع VGA است.
    از ديگر قابليت هاي اين گوشي مي توان به راديو FM و سيستم موقعيت ياب و ارتباط بي سيم WiFi و بلوتوث نسخه دو اشاره کرد.
    باتري اين گوشي از ظرفيت 1500 ميلي آمپري برخوردار است که براي این گوشي ايده آل به حساب مي آيد و قادر است 833 ساعت در حالت آماده باش و 30/6 ساعت مکالمه شارژ نگهدارد.
    گوشي X1 در ابعاد 110 ، 52 ، 17 ميليمتر و وزن 158 گرم طراحي و ساخته شده و در دو رنگ مشکي و نقره اي عرضه خواهد شد.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

همه چيزو گفته به غير از اصل كاري(windows mobile)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

x1 برای جبران تاخیر زیاد در ورودش و برای اینکه از رقبا عقب نمونه مقدار رمش به 384 تغییر پیدا کرد
    سیستم منوی pannels این گوشی که امکان اجرای 9 برنامه همزمان به شما میده تنها مختص x1 هست و برخلاف شایعات از هیچ اسمارت فون دیگه ای تقلید نشده
    این گوشی مجهز به touch autofocus و 3.5mm headphone jack هست
    این گوشی در دو رنگ solid black , steel silver ارائه میشه

مطالب و عکسهای بالا ترجمه و تلخیص از لینک زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظر شخصی خودم:
    touch hd اومده دوربین 5 بدون فلاش و با فیلمبرداری qvga روی گوشی گذاشته ولی x1 هم فلاش داره و هم فیلمبرداری vga
    hd یک صفحه بیش از اندازه متعارف بزرگ و با تعداد پیکسل یکسان نسبت به x1 داره درنتیجه هم کیفیت صفحه ش پایینتره و هم مصرف باتریش بیشتره و خود باتریشم که نسبت به x1 مالی نیست

hd کیبورد هم که نداره

رم x1 هم که به 384 تغییر کرده بنابراین با داشتن cpu یکسان نسبت به hd از سرعت بیشتری برخورداره و برنامه های بیشتری رو میتونه همزمان اجرا کنه

من تا حالا htc نداشتم ولی فکر نکنم از لحاظ پشتیبانی و ارائه اپدیت هرگز به پای سونی برسه
    من به شخصه 3 تا ppc مطرح حال حاضر رو از لحاظ خوب بودن به ترتیب زیر اولویت بندی میکنم (البته بین موارد 2 و 3 یکم جای بحث داره):
    1-x1
    2-i900
    3-touch hd

4. 3 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه چرا آی900 رو بالاتر از اچ دی گذاشتی؟

من ال سی دی بزرگ خیلی دوس دارم ایکاش واسه لیکس وان 3.5 بود مث آیفون..........

ولی به نظرتون رم 384 یه خورده زیادی زیاد نیست؟ این فیلمایی که الان ما دیدیم واسه رم 384 هست یا 256؟

میخوام ببینم سرعتش به پای اچ دی میرسه یا نه؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

نمی دونم اصلا سونی اریکسون قصد داره
    اکسپریا بفروشه یا نه !!

تمامی محصولاتی که با اکسپریا معرفی شدن به بازار اومدن (حتی ان 96 نوکیا هم رسید تهران)
    اون هایی هم که بعد از اکسپریا معرفی شدن تو بازارن الان( اومنیا سامسونگ)
    و رقیبان قدری هم متی اچ دی
    اچ تی سی هم ارزون تر از اکسپریا و با امکانات بیشتر رو میشه سفارش داد

اگه این جوری پیش بره این گوشی هم میشه یکی از شکست های سونی اریکسون .....
    شما درست میگید.
    ولی این رو هم در نظر بگیرید که این اولین تجربه سونی اریکسون برای windows mobile هست و کیفیت ساخت و سرعت و پارامترای دیگه خیلی باید توی این سری اول رعایت بشه که تضمیتی برای فروش بقه گوشی های این سری باشه.
    به هر حال هر برند طرفدارای خاص خودش رو داره که برای گوشی مورد علاقشون صبر میکنن.همونطور که برای N96 خیلی ها صبر کردن.

همه چيزو گفته به غير از اصل كاري(windows mobile)
    بیشتر از این نمیشه از منابع خبری فارسی توقع داشت.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ولی به نظرتون رم 384 یه خورده زیادی زیاد نیست؟ این فیلمایی که الان ما دیدیم واسه رم 384 هست یا 256؟
    قبلا که 128 بود میگفن کمه حالا که 384 شده میگن زیاده! بده سرعت گوشی بالا باشه؟
    تمامی محصولاتی که با اکسپریا معرفی شدن به بازار اومدن (حتی ان 96 نوکیا هم رسید تهران)
    جالبه، داره دیر کرد n96 رو با x1 مقایسه میکنه. N96ـی که فرق خاصی با N95 8gb نداره!

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

قبلا که 128 بود میگفن کمه حالا که 384 شده میگن زیاده! بده سرعت گوشی بالا باشه؟
    مگه قبلا 128 بود؟ نه 128 که باسه ویندوز خیلی کمه

آخه رم زیاد تاثیری تو مصرف باتری و اینا نداره؟ یا اصلا اینقد کارآیی داره ؟ آخه اچ دی با رم 288 سرعتش عالی بود در حد آیفون

حالا نمیدونم به قول شما هر چی بیشتر بهتر

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ميگم بهراد جان شما گيگت پر نميشه اين همه دانلود ، آپلود مي كني؟(adsl را ميگم)
    نه !!
    صداشو در نیارین فعلآ ISP ما داره نرم افزار جدید برای کنترل گیگ و اینا نصب میکه و الان همه ی مشترکینش هر چی بخوان میتونند دانلود و آپلود کنن تا نرم افزاره نصب شه !! البته کسی نمیدونه ها
    البته 5 گیگ در ماه دارم که تموم بشو نیست

+

آقا فیلم رو دارم آپلود میکنم ! تو همون رپید شیر آپ میکنم با رپید باز میتونید با ریزوم دانلود کنید
    آخه خداییش رپید شیر از همه بهتر و راحتتره

حجمش هم : 12.7 مگ

+

2shared چطوره ؟؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

خاب اینم فیلمی که قولشو دادم !!
    خدمتی دیگر از بهراد

کد:
    اینم رپید باز :

کد:
    تشکر الزامیست

11. 6 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون بهراد جان
    کارت درسته

اینم همون ویدئو که گذاشتی از rapidshare.info.tm بصورت مستقیم:

کد:

سرعت rapidshare.info.tm از رپید باز بیشتره

تشکر اختیاریست
    Last edited by armin_goooodboy; 20-09-2008 at 21:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •