تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 75 از 1759 اولاول ... 2565717273747576777879851251755751075 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خصوصا" Cleeev عزيز امروز رفتتم نمايندگي صبا نت تو شيراز گفتم من مودم usrobotics خر يدم گفتند ما اين مودم رو پشتيباني نمي كنيم و بيا مودم هاي خودمون كه مودم ببر كه عبارت بود از maxnet _ smc - starnet - كه قيمت هم حدود 50 تا 55 بود شما ميگيد چه كار كنم و چه به اونه بگم ؟ با تشكر بسيار بسيار از شما دوست عزيز
    اونا فقط دنبال منافع خودشون هستند وگرنه هیچ کس سازگاری مودم usrobotics رو نمیتونه نقض کنه. برو از یه شرکت دیگه سرویس بگیر . اینا سیاستهای شرکتشون اینطور اقتضا میکنه وگرنه با مودم usrobotics مشکلی ندارن.

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

Cleeev جان هفته پيش از خود شرکت يه مودم 9107 به قيمت 64t گرفتم
    جعبه مودم پلپ بود ، ميخواستم از خود شرکت ----- نويز گير هم بگيرم که گفتن
    داخل جعبه هست و... امروز که جعبه رو باز کردم از نويز گير خبری نبود ، و آدابتور دستگاه
    هم وقتی تکونش ميدی صدا ميده (يعنی يه جسم خارجی مثل يه پيچ داخلش بازی ميکنه) من مودم
    قبليم هم 5633 U.S.Robotics بود و خيلی راضی بودم ازش ولی ظاهراً انفورماتيک گستر هم ديگه از بابت مشتری خيالش راحت شده و...

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

داخل جعبه هست و... امروز که جعبه رو باز کردم از نويز گير خبری نبود ، و آدابتور دستگاه
    هم وقتی تکونش ميدی صدا ميده (يعنی يه جسم خارجی مثل يه پيچ داخلش بازی ميکنه) من مودم
    قبليم هم 5633 U.S.Robotics بود و خيلی راضی بودم ازش ولی ظاهراً انفورماتيک گستر هم ديگه از بابت مشتری خيالش راحت شده و...
    من جای شما بودم ، مراجعه می کردم به شرکت ، اصلا هم کوتاه نیا ( تا جایی که جا داره )
    پ . ن : ما یه دوستی داشتیم ، خیلی مقتصد و صرفه جو بود ، این بابا گوشی اش مشکل دار شد ، برد گارانتی که فلش کنن ، در حالی که این قدر بلد بود که خودش فلش کنه ، اما می ترسید که بسوزه ، داد به شرکت و با قید و شرط ، اما شرکت نتونست خوب فلش کنه و سوزوند ، این دوست ما دهن شرکت رو صاف کرد ، تا اینجا که رییس شرکت ، مجبور شد که جلو چشم دوستم برد گوشی خودشو ، بذاره بای گوشی دوستم .
    شاید کلی وقت و هزینه و کلی هم ضایع بازی و شلوغ کاری کرده باشه ، اگه پولش رو می داد ، براش به صرفه تر بود ، اما این کار رو نکرد ، یه کم بیاییم بیشتر از وقت و هزینه مون بزنیم ، اما به شرکت ها یاد ندیم که می تونیم بهشون کولی بدیم ، با دولت این کار رو کردیم ، با شرکت ها دیگه این کار رو نکنیم لا اقل ....

مرسی
    یا حق

4. 2 کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

حتماً پيگيری ميکنم، فقط ميخواستم اين دوستمون که خيلی از انفورماتيک گستر تعريف و تمجيد ميکرد
    در جريان باشه...

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

حتماً پيگيری ميکنم، فقط ميخواستم اين دوستمون که خيلی از انفورماتيک گستر تعريف و تمجيد ميکرد
    در جريان باشه...
    سلام
    جدی میگی ؟ من تازه میخواستم برم یه مودم وایرلس از انفورماتیک گستر بگیرم.
    با نظر آخوند جان موافقم ولی چه میشه کرد اینجا ایرانه دیگه
    شما توی کشوری که قوانین رعایت نمیشه هیچ وقت نمیتونی به کسی که زورش ازت بیشتره حرف بزنی .نه فقط بازار مودم شما هر چیز دیگری هم که بخوای بخری همین بساط هست.usrobotics یک شرکت آمریکایی هست و خودت که روابط ایران و ایالات متحده رو از من بهتر میدونی پس انتظار نداشته باش که یه شرکت آمریکایی توی ایران نمایندگی درست درمون داشته باشه و جنس سالم بده دست مشتری .
    در هر حال امیدوارم مودمت رو عوض کنه
    راستی من الان قیمت این مودم رو تو سایتش (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )
    71 هزارتومن دیدم تو چطوری 64 خریدی نکنه به اینخاطر دست دومه !
    Last edited by ghahremanimehdi; 20-09-2008 at 23:37.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خصوصا" Cleeev عزيز امروز رفتتم نمايندگي صبا نت تو شيراز گفتم من مودم usrobotics خر يدم گفتند ما اين مودم رو پشتيباني نمي كنيم و بيا مودم هاي خودمون كه مودم ببر كه عبارت بود از maxnet _ smc - starnet - كه قيمت هم حدود 50 تا 55 بود شما ميگيد چه كار كنم و چه به اونه بگم ؟ با تشكر بسيار بسيار از شما دوست عزيز
    نمایندگی ها فقط به فکر جیب خودشون هستند همون طوری که یکی از دوستامون اینجا گفت برای ADSLیه سری استاندارد های جهانی هست که تویه همه مودمها رعایت می شه.حالا این وسط یه شرکت نمی تونه بگه که من این مودم رو پشتیبانی نمی کنم (مگه استانداردهای جدیده من دراوردی داشته باشه) بهشون بگو چه طور تو شهر های دیگه از همین مودم دارن با شبکه صبا استفاده می کنن؟
    بعد اگه خیلی اصرار کردن در مورد بقیه برند ها سوال کن D-link ASUS Tp-linkدیگه اگه با این سه تا برند هم مخالفت کردن برو یه شرکت دیگه
    Last edited by mehdi_08; 21-09-2008 at 12:57.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

در جريان باشه...
    برو انفورماتیک گستر برات درستش میکنن یا عوض... یکی از دوستان هم اینجا مودم 9107 گرفته بود که یه مشکلی داشت و بردش انفورماتیک گستر بدون هیچ حرفی یه مودم نو بهش دادن...

عزیزان، انفورماتیک گستر شرکت خیلی معتبریه... توی ایران اگه چند تا شرکت درست حسابی هم باشن آواژنگ و انفورماتیک گستر و فراسو و گرین هستن... انفورماتیک گستر یکی از بهترین گارانتی های ایرانه و این خوبیشو تمام مجلات حرفه ای و غیر حرفه ای و هر کسی که یه کمی از بازار کامپیوتر ایران مطلع باشه بهش اذعان داره... شرکت انفورماتیک گستر تنها وارد کننده و گارانتی مادربردهای BioStar و مودمای USR و رم های OCZ (که همیشه دوستش داریم) هستش... واقعا شرکت کار درستیه... مطمئن باشید اگه برید اونجا هر کاری بتونن براتون میکنن...

شرکت آواژنگ بعضی وقتا مشتریاشو رد میکنه یا از مسئولیتشون شونه خالی میکنه (خودمم تجربه شو دارم) ولی من تا حالا چیز بدی در مورد InfoGostar نشنیدم...

برو امیدوارم که کارت راه بیفته............

عجب پدر سوخته ایه این صبانت... تا جایی که میتونه میخواد از مشتریا پول در بیاره... من خودم موقعی که میخواستم ثبت نام کنم تو هر مرحله ازم میپرسیدن مودم داری... منم با قاطعیت میگفتم آره دارم... یه بار یارو سه بار پشت تلفن پرسید مودم نمیخوای...؟؟؟!!! گفتم نه دارم........

تو سایت خودشون تو قسمت سوال و جواب آخرت () نوشته :
    » من قبلا از یک شرکت دیگر خدمات ای دس اس ال دریافت کرده ام و می خواهم از سرویس Sabanet.ir استفاده کنم، آیا برای من امکانپذیر می باشد از مودم قبلی استفاده کنم؟

در صورتیکه با سیستم شبکه Sabanet.ir مشکلی بوجود نیاورد، می توانید از همان مودم استفاده کنید بنابراین باید مشخصات مودم شما توسط بخش فنی شرکت ،بررسی گردد
    الان تقریبا همه شرکتا پدر سوخته بازی درمیارن و میخوان مودماشون که رو دستشون باد کرده رو بندازن به مشتریا... حتی آسیاتک که تو سایتشم نوشته هر مودمی که G.Lite و G.DMT و پشتیبانی کنه تو شبکه ما کار میکنه به مشتریاش میگه اگه از ما مودم نگیرید تو شبکه اصلا نمیتونید بیاید...!!!

حالا چرا شرکتا نمیرن مودمای درست حسابی بدن به مشتریاشون به خاطر اینه که مثلا میره مدل چینی وتقلبی ASUS و D-Link رو میگیرن نصف قیمت بدون بعضی امکانات و میان بالاتر از قیمت بازار به مشتریباشون میفروشن... ولی اگه بخوان برن مودمای اصل و با کیفیت هر شرکتی رو بخرن براشون سود کمتری دارن و به همین خاطرم نمیرن مودمای درست حسابی بخرن بفروشن.......

بهشون بگو پس چرا دوستانم از مودمای USRobotics تو شبکه تون استفاده میکنن و هیچ مشکلی ندارن...؟؟؟ چون تو کل کشور شبکه شون یکیه و همه آخرش وصل میشن به یه سرور...

میتونی هم از خودشون بگیری که بین مودمایی که گفتی SMC بهتره... حداقل یه اسم شناخته شده س که مدلا و جنسای خوبی میسازه... اسم مدلشو بپرس و تو سایت SMC نگاه کن ببین چیا داره و نسبت به قیمتش می ارزه یا نه... جنس خوبیه... اینجا هم بگو...

میتونی هم یکی از مدلای D-Link یا SMC رو انتخاب کنی زنگ بزنی بگی اینا رو دارم و دیگه نمیتونن بگن که از اینا پشتیبانی نمیکنن چون تمام مودمای یه شرکت سیستمشون تقریبا یکیه و فقط امکاناتشون فرق میکنه... مطمئنا اون مدل SMC که صبانت میده رو تو بازار هم ارزون تر و هم مطمئن ترشو میتونی بخری......

میتونی از بین مودمای ی که تو سایتش نوشته یکی رو انتخاب کنی (مخصوصا D-Link و TP-Link) و چون تو سایتشون نوشته دیگه نمیتونن بگن پشتیبانی نمیکنه... البته قبل از خرید ازشون بپرس که بعدا بهت گیر ندن که پشتیبانی نمیکنیم.............. اینم لینکش:
    کد:
    Last edited by Cleeev; 21-09-2008 at 06:48.

9. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

والا یکی از دوستای من یه مودم سیمفونی مشگی میخواست بخره برا فامیلشون خودش پارس داره زنگ زد گفت یه مودم میخوام بهش گفتن مودم فروشی نداریم فقط برای مشترکین تازه مودم میدیم دوست من اصلا انتظار این حرف رو نداشت به طرف گفته بود نمیدن اونم گفته بود پس تو مودمتو بده بمن برو برا خودت یه مودم بخر اینم با طرف رودرواسی داشت نمیتونست بگه نه من بهش گفتم زنگ بزن بگو رو مودمم آب ریخت سوخت اونم زنگ زد وخلاصه هرچی گفته بودن بفرست اینجا شاید درست بشه این یجوری از زیرش در رفته بود تا یه مودم بهش فروختن

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

برو انفورماتیک گستر برات درستش میکنن یا عوض... یکی از دوستان هم اینجا مودم 9107 گرفته بود که یه مشکلی داشت و بردش انفورماتیک گستر بدون هیچ حرفی یه مودم نو بهش دادن...

عزیزان، انفورماتیک گستر شرکت خیلی معتبریه... توی ایران اگه چند تا شرکت درست حسابی هم باشن آواژنگ و انفورماتیک گستر و فراسو و گرین هستن... انفورماتیک گستر یکی از بهترین گارانتی های ایرانه و این خوبیشو تمام مجلات حرفه ای و غیر حرفه ای و هر کسی که یه کمی از بازار کامپیوتر ایران مطلع باشه بهش اذعان داره... شرکت انفورماتیک گستر تنها وارد کننده و گارانتی مادربردهای BioStar و مودمای USR و رم های OCZ (که همیشه دوستش داریم) هستش... واقعا شرکت کار درستیه... مطمئن باشید اگه برید اونجا هر کاری بتونن براتون میکنن...

شرکت آواژنگ بعضی وقتا مشتریاشو رد میکنه یا از مسئولیتشون شونه خالی میکنه (خودمم تجربه شو دارم) ولی من تا حالا چیز بدی در مورد InfoGostar نشنیدم...

برو امیدوارم که کارت راه بیفته............

خودم وقت نداشتم ، يه دوست برام برد و فقط آداپتور تعويض کردن ،سيم آدابتور جديد يه جورايی
    انگار از زير دستگاهه پرس رد شده...! ميکرو ف ی ل ت ر هم گفتن نداريم
    من قبلاً با اين شرکت سر رم کينگ استون کار کرده بودم راضی بودم (تعويض بعد از 2 سال بدون مشکلی)
    ولی اين سری دل چرکين شدم ، وقتی يه محصول و خود شرکت پک ميکنه . نبايد قبلش تست کرده باشه؟
    با آواژنگ هم قبلاً کار کردم ، شديداً باهاشون به مشکل بر خوردم کار به دعوا کشيد ، آخر هم زير بار
    نرفتن.
    به هر حال ممنون رفقا

12. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

در هر حال امیدوارم مودمت رو عوض کنه
    راستی من الان قیمت این مودم رو تو سایتش (
    کد:
    )
    71 هزارتومن دیدم تو چطوری 64 خریدی نکنه به اینخاطر دست دومه !
    دوست عزيزم قيمت تو سايت به روز نيست ، ميتونی به شماره شرکت زنگ بزنی و قيمت به روز بگيری
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •