آره راست میگه پس چرا انجمن های دیگه ...................؟؟؟
آره راست میگه پس چرا انجمن های دیگه ...................؟؟؟
سـیــــــــس اعتراض کنی بن میشیخیلی ممنون از اطلاع رسانیتون!حالا میخواستم از مدیران بپرسم که شما چند تا پست جنجالی که موجب برهم زدن جو هر تاپیکی در این دو قسمت بوده باشه از من دیدید که دسترسی من رو از این دو قسمت محدود کردید؟؟من توی انجمن خبر ورزشی گه گاهی توی تاپیک ارسنال پست میدادم!توی متفرقه هم که اهل تاپیک و اسپم بازی نبودم!توی امعروفترین تاپیک متفرقه هم که سوتی بازار هست حدود یکی دو هفته پیش فقط یه سوتی 3 خطی تعریف کردم!!!!!!!!!!(در مورد برنج!!!!!)!مدیران عزیز پاسخگو باشند!
مطمئن باش یه کاری کردی که این جوری شدی
بابک کارش درسته![]()
دوست خوبمخیلی ممنون از اطلاع رسانیتون!حالا میخواستم از مدیران بپرسم که شما چند تا پست جنجالی که موجب برهم زدن جو هر تاپیکی در این دو قسمت بوده باشه از من دیدید که دسترسی من رو از این دو قسمت محدود کردید؟؟من توی انجمن خبر ورزشی گه گاهی توی تاپیک ارسنال پست میدادم!توی متفرقه هم که اهل تاپیک و اسپم بازی نبودم!توی امعروفترین تاپیک متفرقه هم که سوتی بازار هست حدود یکی دو هفته پیش فقط یه سوتی 3 خطی تعریف کردم!!!!!!!!!!(در مورد برنج!!!!!)!مدیران عزیز پاسخگو باشند!
اينجوري فايده نداره
اينجور مسائل رو از طريق پ خ پيگيري كنيد
سرور چه ربطی به متفرقه دارهدرسته بچه ها حق با شماستآره راست میگه پس چرا انجمن های دیگه ...................؟؟؟
من اشتباه كردم
آخه فك ميكردم مربوط به جا به جايي سرور هست!
ولي اينطور نيست
انشاالله چند روز ديگه خودتون متوجه خواهيد شد!
شاد باشيد
يا حق (:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی .
شما محدود نشدید به انجمن . شما هستید در بین ما .
من بعد از اخرین اخطار به شما نگاهی به مجموعه اخطار هاتون انداختم ( فکر میکنم شما رکورد دارید در اخطار لحن نامناسب )
پس تصمیم گرفتم شما همچنان حضور داشته باشید در انجمن . فقط یکی دو تاشون رو نمیبینید . همین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)