اينو كه من چند روز پيش گفتمحالا من يك فكر دارم حالا براي اينكه به هدف اصلي تاپيك كه كمك به خريداراست بي ياند دو تا سي پي يو
يكي از اينتل و ديگري از اي ام دي را مورد نظر قرار مي ديم![]()
![]()
![]()
![]()
شما چقدر با دقت پست هارو مي خوني!!!!!!!!![]()
![]()
اينو كه من چند روز پيش گفتمحالا من يك فكر دارم حالا براي اينكه به هدف اصلي تاپيك كه كمك به خريداراست بي ياند دو تا سي پي يو
يكي از اينتل و ديگري از اي ام دي را مورد نظر قرار مي ديم![]()
![]()
![]()
![]()
شما چقدر با دقت پست هارو مي خوني!!!!!!!!![]()
![]()
براي چي؟ علتش چيه؟![]()
وقتيكه هيچ كس نيست من واسه كي بيام مقايسه كنم؟![]()
در ثاني اگر هم مقايسه كنم از قيمت 60 تا70 هزار تومان شروع ميكنم![]()
چرا هيچ كس نيست امير و نويد و ايمان و تو و... .
از هر مدلي دلت مي خواد شروع كن . به تو قول مي دم اين دفعه چون بحث تعصبي نيست دعوا نشه.
اول همه كسي هست امير و نويد و ايمان و تو و... تازه وقتي شروع كني همه مياند.
با هر مدلي مي خواهي شروع كن.
عزيزم من تا بقيه خودشون پست نزارن و از قيمت پايين شروع نكنند چيزي نمي گم![]()
(تا چند روز بعد هم بخاطر اين وضع فوروم ممكنه سر نزنم)
با سلام
آقا يه هفته نبودم دلم لك زده بود تا بيام و دوباره مطالب ارزشمندتون (البته ديگه ارزشي نداره تو اين چندتا پست كه دادين)رو بخونم.اقا من از امير جان معذرت ميخوام(گرچه گناهي هم مرتكب نشدم)ولي الان كه داشتم مرور ميكردم ديدم دوباره امير آقا درباره ي گفته ي من باز پست داده(اونم چه پستي)بگذريم .ولي اميرجان اينو بدون كه من ميدونم مشكل از كجاست و حسابي هم از حرفاتون (طرز ارائه ي مطالب جالبي كه دادين
)به شخصيتتون پي بردم.
بگذريم كه اگه ميثم جان اون 3 خط اولي كه نوشتم رو ببينه حسابي شاكي ميشه(كه خداييش هم حق داره)از ايمان عزيز خيلي خيلي ممنونم كه اقلا ايشون به فكر من هستن.(قربانت خيلي گلي
) ايمان جان عمرا رم ها رو عوض نميكنم چون عاليا.فقط سي پي يو رو اگه اشتباه معرفي كردم معذرت ميخوام،اين سي پي يو هست كه ميخام بخرم
AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Details
Processor= AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core
Model= 4400+
Ordering P/N (Tray)= ADA4400DAA6CD
Ordering P/N (PIB)= ADA4400CDBOX
Operating Mode= 32/64
Stepping= E6
Frequency= 2200Mhz
HT Speed= 2000
Voltage= 1.30-1.35V
Max Temp= 49-65°C
Thermal Power= 110W
L1 Cache= 128KB + 128KB
L2 Cache= 1MB x2
CMOS Technology= 90nm SOI
Socket= Socket 939
لطفا يه قيمت نسبي از اين سي پي يو بدين (كه ممنونتون ميشم) مادربرد هم كه خدا ميدونه چي ميخوام .اگه شما چيزي سراغ داري لطف كن با قيمت بگو.كارت گرافيك هم كه تو پست قبليم مدلشو دادم،اگه بخوام 256 pci-express كنم چند ميشه (يه مدل به انتخاب خودت كه زياد گرون نباشه بگو).اگه مدلشو به صورت كامل بگين كه ديگه مخلصتون ميشم
.فقط با توجه به مدل مادربرد بگين (كه همشون مچ بشن100%) اگرهم از هارد خبري دارين منو بي نصيب نذارين200sata2.ممنون
Last edited by IVAN; 31-03-2006 at 03:28.
سلام.ايوان جان اميدوارم حالت خوب باشه. من يك مدتي است كه از نظر روحي دچار مشكلات زيادي شدم و لحظه به لحظه حالم بدتر مي شه به طوري كه الان احساس مي كنم كه مي خواهم بالا بيارم ((معذرت مي خواهم)) در شرايط كنوني من حتي نمي تونم يك كلمه حرف بزنم چه برسه به اينكه مطلب تايپ كنم ولي از انجايي كه من ارادت خاص به همه اقايون علي الخصوص شما دارم جواب سوالتون را مي دهم:
قيمت سي پي يو شما بين 435تا450 هزار تومان است.بقيه قطعات هم اگر اجازه بدهيد وقتي كمي از لحاظ روحي رواني تعادل پيدا كردم بهتون جواب مي دهم.ببخشيد كه شرمنده تون شدم.شب بخير.
خيلي ممنونم ايمان جان كه تو اين حال مريضي كه دارين بازم نسبت به من و دوستان لطف دارين و جواب رو ميدين.خيلي ممنون منتظر بقيه قطعات هستم![]()
Last edited by IVAN; 31-03-2006 at 03:30.
سلام.ديشب حالم واقعا بد بود.ببخشيد نتونستم كامل جوابتون را بدم.امروز يك كمي بهترم.فكر مي كنم سه چهار هفته طول بكشه تا دوباره از نظر روحي خوب بشوم و از دست اين افسردگي خلاص بشوم.اما حالا كه بهترم ادامه جواب سوال شما را مي نويسم:
مادربورد:giga KHN PRO SLI حدود 138 هزار تومان كارت گرافيك: 256 XFX GEFORCE 6600 PCIX حدود 110 هزار تومان
هارد ديسك:sata2 maxtor 200GB بين 82 تا 90 هزار تومان
اميدوارم جواب سوال خودتان را گرفته باشيد. در ضمن در مورد مقايسه تك تك سي پي يو ها بايد خدمت تان عرض كنم كه اگر از اول با قصد طرفداري از يك كارخانه ان دو را با هم مقايسه بكنيم باز به بن بست مي خوريم.قربان شما .ايمان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)