تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 216 از 350 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

داره خودمونی میشه sekke2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من چند وقت پيش هك افزايش صداي گوشيUIQ3 رو روي P990 تست كردم همه چيزش خوب بود ولي الان دو سه روز صداي بلندگوي جلوييش كم شده آيا دليل خاصي داره يا اين مشكل معموليه اگه كسي پاسخگو باشه ممنون ميشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

گوشيت p990 هستش ؟
    اون فايلي رو گفتي براي اين نمي توني جايگزين كني چون داري ازش استفاده مي كني . براي جايگزينيش بايد اول تو برنامه swiss manager از گزينه ها reclaim رو انتخاب كني ، بعدش بري فايل رو جايگزين كني
    گوشیم p990 هست
    توی x-plor چطور میشه اینکارو انجام داد
    در ضمن تو سویس منیجر هماون گزینه رو زدم ولی بازم نشد هم با سویس منیجر نشد هم با x-plor
    Last edited by rmb_ali; 17-09-2008 at 11:45.

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

آقا سوالت ربطی به اینجا نداره ولی حسین خان عضو هست.
    موفق باشی.
    می دونم عزیزم شرمنده که این سوال کردم ولی تو اون سایت مودهای جدیدی برای هک می زاره فکر می کنم چند تا برنامه نویس هم داره من خواست مودها را بگیرم نتونستم مثل اینکه اشتراک اون فرم مخصوص هک پولی شده خواستم از دوستانی که عضو هستند خواهش کنم که اون مودها را در اینجا هم بزارند

حالا اگه لطف کنی id حسین خان رو به من بدی
    Last edited by 4daneshjo; 17-09-2008 at 14:32.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

با سلام

دوستان من چند وقت پيش هك افزايش صداي گوشيUIQ3 رو روي P990 تست كردم همه چيزش خوب بود ولي الان دو سه روز صداي بلندگوي جلوييش كم شده آيا دليل خاصي داره يا اين مشكل معموليه اگه كسي پاسخگو باشه ممنون ميشم.

سلام عزیز من هم ای هک رو خیلی وقت که انجام دادم وچون شما گفتی صدای بلندگوی جلوییش کم شده خودم دوباره تست کردم ولی تغییری نکرده بود شما هم میتونی از طریق( سرویس منو - سرویس تست - اسپیکر) امتحان کنی که اسپیکر عقب وهم اسپیکر جلو رو با ولوم 50% که خودت می تونی 100% کنی تست میکنه

5. این کاربر از 4daneshjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

کسی از دوستان مود جدید برای دوربین p990 نداره
    Last edited by 4daneshjo; 17-09-2008 at 15:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    آقا هیچ کدوم از این دوتا برنامه روی گوشی من نصب نمیشه!
    14 میگه این برنامه نصب هست!
    15 میگه این برنامه نصب هست آپگرید نمیشه!
    دیلیلش چی می تونه باشه؟!
    این برنامه را از کجا گیر بیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه دمتون یه آستینی بالا بزنید بیاد دیتابیس p1 رو واسه تشخیص دست خط فارسی برای p990
    آقای شارک بروبچ بقیه بیاین کمک کنید پیداش کنیم
    من تمامه فایل ها رو تو z دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد
    بابا حداقل اسم فایل و خود فایل از p1 بدید

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    اين مشكلش معموليه ، به چند چيز هم بستگي داره ! 1 - به اپراتور سيم كارت 2- يه ذره هم اين هك باعثش ميشه دليل خاص ديگه اي هم نداره
    سلام عزیز من هم ای هک رو خیلی وقت که انجام دادم وچون شما گفتی صدای بلندگوی جلوییش کم شده خودم دوباره تست کردم ولی تغییری نکرده بود شما هم میتونی از طریق( سرویس منو - سرویس تست - اسپیکر) امتحان کنی که اسپیکر عقب وهم اسپیکر جلو رو با ولوم 50% که خودت می تونی 100% کنی تست میکنه
    دوست من اون چيزي كه شما گفتي كه از طريق سرويس منو امتحان كنيم اون فقط تست هستش ( از اسمش هم معلومه service test ) و كم وزياد كردن ولوم از اونجا تاثيري نداره

10. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گوشیم p990 هست
    توی x-plor چطور میشه اینکارو انجام داد
    در ضمن تو سویس منیجر هماون گزینه رو زدم ولی بازم نشد هم با سویس منیجر نشد هم با x-plor
    تو x-plor كه فقط مي توني اون فايل رو جايگزين كني
    تو سويس بايد بري دسترسي رو روي level 3 بزاري ( اگه نتونستي پيدا كني دوباره بگو تا كامل تر بگم ) در مرحله بعد بايد به x-plor سوييچ كني و بعد اون فايل رو جايگزين كني .

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

می دونم عزیزم شرمنده که این سوال کردم ولی تو اون سایت مودهای جدیدی برای هک می زاره فکر می کنم چند تا برنامه نویس هم داره من خواست مودها را بگیرم نتونستم مثل اینکه اشتراک اون فرم مخصوص هک پولی شده خواستم از دوستانی که عضو هستند خواهش کنم که اون مودها را در اینجا هم بزارند

حالا اگه لطف کنی id حسین خان رو به من بدی
    پولی نیست.
    هر هکی که توی اون سایت قرار بگیره اینحا هم قرار داده میشه.البته بعد از اینکه نسخه بدون نقصش رو بزارن.
    در ضمن اونا برنامه نویس نیستم.اونا فقط توی ایلها تغییرات ایجاد میکنن و متغییر های فایلها رو تعییر میدن.

بچه دمتون یه آستینی بالا بزنید بیاد دیتابیس p1 رو واسه تشخیص دست خط فارسی برای p990
    آقای شارک بروبچ بقیه بیاین کمک کنید پیداش کنیم
    من تمامه فایل ها رو تو z دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد
    بابا حداقل اسم فایل و خود فایل از p1 بدید
    خوب برای اینکار شما حتما یه P1 هم باید در اختیار داشته باشید.نمیشه به اطلاعاتی که بقیه از طریق فروم در اختیارتون قرار میدن تکیه کنید.همش باید در حال تست کردن باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •