تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: خصوصيات اين كداك ها چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdy.delshekaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    تو برنامه هاي كانورت به avi وقتي avi رو به عنوان خروجي انتخاب ميكنيم تعدادي كداك هستن كه بايد يكي از اوناروانتخاب كنيم مانند كداكهاي زير

WMVideo Encoder DMO
    MSScreen Encoder DMO
    WMVideo9 Encoder DMO
    WMVideo8 Encoder DMO
    WMVideo Advanced Encoder DMO
    MSScreen 9Encoder DMO
    DV Video Encoder
    Indeo video 5.10 compression filter
    MJPEG Compressor
    Cinepak Codec by Radius
    Divx 6.4.8 codec(1 logical cpu)
    Intel 4.2.0 video v2.50
    Intel Indeo® video R3.2
    Intel Indeo® video 4.5
    Indeo® video 5.10
    Intel IYUV Codec
    Microsoft H.261 video codec
    Microsoft H.263 video codec
    Microsoft RLE
    Microsoft Video1
    XVID Mpeg-4 Codec
    Divx® 6.8.4 YV12 Decoder

تفاوت اين كداك ها و خصوصيا هر كدوم چيه؟
    اگه تو ضيح دادن اين همه خيلي سخت باشه يه منبع فارسي در مورد اينا لطف كنيين ممنون ميشم.

و اين كه كدومشون بهترين كيفيت و بيشترين فشرده سازي رو انجام ميده ( به جواب اين سوال خيلي احتياج دارم)؟

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

دوست عزيز
    اين كدك ها هر كدوم يه مزايا و معايبي دارن
    به نسبت كاري كه مي خواي نوع كدك بايد انتخاب بشه

براي مثال اگه مي خواي فايل در سيستم خانگي معمولي استفاده بشه از MJPEG Compressor كه خودش تنظيمات زيادي براي انواع اون داره انتخاب ميشه

اگه مي خواي يه دي وي دي رو با حجم كم و كيفيت مناسب داشته باشي از Divx® استفاده مي كني
    اگه مي خواي فايل ت رو براي دي وي دي و با كيفيت بالا ذخيره كني از DV Video Encoder و يا Indeo videoذ استفاده مي كني
    براي كيفيت بالا با فرت H.26X و MKV و ..مي توني از Microsoft H.26X video codec استفاده كني
    براي كيفيت و حجم كم مي توني از XVID Mpeg-4 استفاده كني براي خروجي براي استفاده درويندوز WMV رو استفاده بكن

بنابراين مستقيما به نوع خروجي بستگي داره كه چي ميخواي

يكي از فرمت هاي معروفو با بيشترين استفاده Divx®هست كه كيفيت قابل قبول و حجم مناسب داره ابلبته تماي كدك هاي بالا داراي تنظيمات ريز ديگه هست كه در حجم و كيفيت تاثير ميزاره

مثل بيت ريت صدا و تصوير ، ميزان فشرده سازي، و ... كه با تجربه بايد بدست بياري كه چي مي خواي

موفق باشي

3. 4 کاربر از AK1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

در تایید فرمایشات دوست عزیزمان من هم پیشنهاد می کنم بر اساس نیازتان اقدام به انتخاب کدک مورد نظرتان

بکنید. حتما می دانید کدک های Lossless کدک هایی هستندکه فایل تصویری شما را بدون از دست

دادن کیفیت اصلی فشرده می کنند ولی در همه این کدک ها حجم فایل خروجی بسیار بزرگ بوده و

اینگونه کدک ها فقط به عنوان کدکهای واسط در جریان ویرایش و تبدیل فایلهای تصویری به کار می روند

ولی کدک های Lossy کدک هایی هستند که فایل تصویری شما را همراه از دست دادن قسمتی از

کیفیت فایل اولیه فشرده می کنند ولی در عوض حجم فایل نهایی بسیار کمتر می شود و حجم و

کیفیت نهایی در هر کدام از این کدک ها متفاوت هستند.

کدک های گروه زیر مربوط به شرکت مایکروسافت بوده و فرمت خروجی WMV یا AVI است :

WMVideo Encoder DMO
    MSScreen Encoder DMO
    WMVideo9 Encoder DMO
    WMVideo8 Encoder DMO
    WMVideo Advanced Encoder DMO
    MSScreen 9Encoder DMO

اینها از دسته کدک های Lossy هستند . کیفیت فایل نهایی در صورت استفاده از تنظیمات مناسب در گروه WMVideo

خوب تا متوسط بوده و حسن بزرگ این گروه از کدک ها فشردگی مناسب و قابلیت پخش آنها روی تمام سیستم

عاملهای ویندوز می باشد.

کدک های گروه Indeo و Cinepak از جمله کدک های قدیمی (با قدمت 10 تا 20 ساله ) و از گروه

کدک های Lossy هستند.کیفیت آنها در حد متوسط بوده و روی اکثر سیستمهایی که مجهز به سیستم

عامل ویندوز هستند قابل پخش هستند ولی مدتهااست که کاربرد آنها با ظهور کدک های جدیدتر و بهتر

بسیار کاهش یافته است.

کدک های گروه زیر متعلق به شرکت مایکروسافت و تقریبا از رده خارج شده اند و فکر نکنم کاربردی برای کسی داشته

باشند چون همگی از استانداردهای قدیمی برای فشرده کردن تصاویر استفاده می کنند و مدتها است که توسط

کدک های جدیدتر و بهتر جایگزین شده اند:

Microsoft H.261 video codec
    Microsoft H.263 video codec
    Microsoft RLE
    Microsoft Video1

کدک های گروه زیر از جمله کدک های Lossless هستند که هر کدام محسنات و ایرادات و در نتیجه کاربردهای

مخصوص به خودشان را دارند :

DV Video Encoder
    MJPEG Compressor
    Intel IYUV Codec

می ماند DivX و Xvid که در بین کدک های فوق از همه جدیدتر و پیشرفته تر بوده و فایل های تصویری را با کیفیت بالا و

حجم مناسب (البته در صورت استفاده از تنظیمات مناسب ) فشرده می کنند. هم اکنون اکثر دستگاههای DVD Player

قابلیت پخش آنها را دارند.

البته کدک هایی با کیفیت بالاتر و بهتر نسبت به DivX و Xvid هم وجود دارند ( مانند x264 ,Quicktime 7 و کدکهای دیگر

موجود در گروه H.264 و کدک های جدیدتر گروه WMVideo) که در بین گزینه های شما موجود نیستند .

در کل اگر فایلهای تبدیل شده را فقط برای نمایش در کامپیوترتان می خواهید بهترین گزینه از بین کدک های فوق

بدون شک DivX و Xvid می باشند.کیفیت این دو در صورت استفاده از تنظیمات مناسب تفاوتی با هم ندارد

ولی کدک Xvid انعطاف پذیری و امکانات بیشتری دارد و اکثر حرفه ای ها از ان استفاده می کنند.

هیچ کدام از کدک های فوق دستگاههای VCD Player را ساپورت نمی کنند ( یعنی فایل تبدیل شده قابلیت

نمایش روی دستگاههای VCD Player را نخواهد داشت).

جز DivX و Xvid (و به ندرت بعضی کدک های گروه WMVideo ) هیچکدام از کدک های فوق دستگاه های DVD Player

را هم ساپورت نمی کنند. البته در مورد DivX و Xvid هم دستگاه DVD Player باید قابلیت پخش انها را داشته باشد.
    Last edited by vtn54; 14-09-2008 at 11:14.

5. 7 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    از راهنمايي شما خيلي ممنونم توضيحاتتون خيلي عالي بود.
    من اين كداك ها رو از يكي از dvd rapper هاي كه دارم نوشتم و تمام اونايي رو كه بو د نوشتم.
    شما به كداك هاي جديتري اشاره كردين كه من تو ليستم ندارم
    ميشه اونا رو هم بگيد (البته شما به گروه تعدادي اشاره كردين اما اسم نبردين)ويه توضيحي هم در مورد اونا بدين .
    باز هم از شما تشكر ميكنم.
    Last edited by mehdy.delshekaste; 14-09-2008 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

سری به تاپیک زیر بزنید باز اگر سوالی بود من در خدمت هستم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

سری به تاپیک زیر بزنید باز اگر سوالی بود من در خدمت هستم.

کد:
    سلام

دست شما درد نكنه اين تاپيك شما بي نظيره و فراتر از اون چيزي كه من مي خواستم حالا با خوندن اين تاپيك نمي دونم سوال خودم رو بپرسم يا نه ولي به هر حال مي پرسم چون پرسيدن عيب نيست

من يه فيلم به صورت دي وي دي دارم كه حجم اون 3.80گيگ هستش وزمان اون 1.42.29 هستش من همين فيلم رو با همون زمان و همون كيفيت به فرمت avi دارم به حجم 686mb ميشه بگين با چه نرم افزاري اين تبديل رو انجام دادن.
    من با چند تا نرم افزار مثل Total Video Converter يا Fox اين كار رو كردم وبا كداك هاي مختلف اين برنامه ها تست كردم اما نتونستم همين حجم رو به دست بيارم البته وقتي bitrate اون ويا رزوليشن فيلم رو كاهش ميدم حجم پايين مياد اما كيفيت اونم پايين مياد.
    ميشه بگين چه طوري اين كار رو انجام دادند(البته دليل اينكه بعد از خوندن تاپيك شما اين سوال رو ميپرسم اينكه تاپيك شما فراتر ازاين avi اي كه من دارم هست ومن مي خوام چگونگي اين تبديل با حجم كم رو به avi ياد بگيرم)
    شما توتاپيكي كه معرفي كردين دنباله آموزش رو تموم نكردين آيا در جاي ديگه اي دنبالش رو نوشتين يا اصلا تموم نكردين؟

به هر حال بازم بي نهايت از شما ممنونم.
    Last edited by mehdy.delshekaste; 15-09-2008 at 23:49.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

شما لطف دارید .شما نگفتید این فیلم شما را با چه کدکی به فرمت AVI تبدیل کرده اند .برای این کار می توانید از

همان نرم افزار GSpot که در همان تاپیک معرفی شده استفاده کنید.هر چند با توجه مشخصاتی که گفتید احتمالا از

DivX/Xvid استفاده شده است.برای این که در کار تبدیل بهترین کیفیت را بدست بیاورید باید علاوه بر انتخاب کدک

مناسب از نرم افزار مناسبی هم استفاده کنیدو تنظیمات درستی را هم انجام بدهید .متاسفانه اکثر نرم افزارهایی

که دوستان به کار می برند برای این کار مناسب نیست یا در صورت استفاده از نرم افزار مناسب تنظیمات درستی

را انتخاب نمی کنند.برای تبدیل با استفاده DivX/Xvid من هنوز نرم افزار Gordian Knot را بهترین می دانم که

در لینک زیر اموزش کاملی را برای کار با آن می توانید پیدا کنید :

کد:
    Last edited by vtn54; 16-09-2008 at 01:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

شما لطف دارید .شما نگفتید این فیلم شما را با چه کدکی به فرمت AVI تبدیل کرده اند .برای این کار می توانید از

همان نرم افزار GSpot که در همان تاپیک معرفی شده استفاده کنید.هر چند با توجه مشخصاتی که گفتید احتمالا از

DivX/Xvid استفاده شده است.برای این که در کار تبدیل بهترین کیفیت را بدست بیاورید باید علاوه بر انتخاب کدک

مناسب از نرم افزار مناسبی هم استفاده کنیدو تنظیمات درستی را هم انجام بدهید .متاسفانه اکثر نرم افزارهایی

که دوستان به کار می برند برای این کار مناسب نیست یا در صورت استفاده از نرم افزار مناسب تنظیمات درستی

را انتخاب نمی کنند.برای تبدیل با استفاده DivX/Xvid من هنوز نرم افزار Gordian Knot را بهترین می دانم که

در لینک زیر اموزش کاملی را برای کار با آن می توانید پیدا کنید :

کد:
    سلام
    از اين همه محبت شما ممنونم
    واقعا شما بي نظيريد من يه چيز از شما خواستم شما اين همه اطلاعات در اختيارم گذاشتيد بينهايت ممنونم
    من برنامه ها رو دانلود وامتحان ميكنم.
    در مورد كداك فيلمي كه گفتم xvid هستش اما از اين دست فيلم چند تاي ديگه هم دارم كه يكيشون divx و ديگري divx5 هستش و همشون هم به همين ميزان فشردگي رو دارن.

وديگه اينكه نگفتين دنباله آموزشي رو نوشتين كجا تمومش كردين.
    خيلي خيلي ممنونم از شما

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

شرمنده می کنید دوست عزیز

همانطور که قبلا هم گفتم در صورت استفاده از تنظیمات درست تفاوت چندانی بین Xvid و DivX وجود

ندارد چون هر دو بر مبنای یک استاندارد بنا شده اند.

من آن آموزش مربوط به x264 و نرم افزار meGUI را حدود یک سال قبل نوشتم ولی بعدا به علت بروز

بعضی از مشکلات نشد کار را تا انتها دنبال کنم .حالا هم با توجه به تغییرات زیادی که هم در کدک x264 و

هم در نرم افزار meGUI پدید امده است اگر بخواهم کار را دنبال کنم باید کل مقاله را از اول بنویسم .

ولی اگر شما علاقمند به کار با این نرم افزار باشید خوشحال می شوم مراحل باقیمانده را به صورت

خلاصه خدمتتان عرض کنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

شرمنده می کنید دوست عزیز

همانطور که قبلا هم گفتم در صورت استفاده از تنظیمات درست تفاوت چندانی بین Xvid و DivX وجود

ندارد چون هر دو بر مبنای یک استاندارد بنا شده اند.

من آن آموزش مربوط به x264 و نرم افزار meGUI را حدود یک سال قبل نوشتم ولی بعدا به علت بروز

بعضی از مشکلات نشد کار را تا انتها دنبال کنم .حالا هم با توجه به تغییرات زیادی که هم در کدک x264 و

هم در نرم افزار meGUI پدید امده است اگر بخواهم کار را دنبال کنم باید کل مقاله را از اول بنویسم .

ولی اگر شما علاقمند به کار با این نرم افزار باشید خوشحال می شوم مراحل باقیمانده را به صورت

خلاصه خدمتتان عرض کنم.
    سلام
    از اين همه لطف شما ممنونم
    راستشو بخواين من خيلي خيلي مشتاقم كه دنباله اون مقالتون رو بدونم چون تا اونجا برم و بقيشو ندونم چيكار بايد بكنم فكر كنم كل كار خراب بشه .
    ميدونم واسه شما باعث زحمت ميشه اما اگه ادامش رو هر چند خلاصه و مسائل مهمش رو كه تو خروجي اهميت داره لطف كنين واقعا ممنون ميشم .ديگه نمي دونم با چه زبوني از شما تشكر كنم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •