اين کشفتون رو به مجلاتي که کارتهاي گرافيک رو نمره ميدن بگيد. چرا کارت گرافيک 16 ميليون رنگ ميدن يا مونيتور؟ خوب همون 256k بدن بيرون اگر فرقي نميکنه.
فرقش زياده مخصوصا هر چي صفحه بزرگتر ميشه. الان تصوير N95 از N73 خيلي بهتره مثلا و رنگها شفافتره
اين کشفتون رو به مجلاتي که کارتهاي گرافيک رو نمره ميدن بگيد. چرا کارت گرافيک 16 ميليون رنگ ميدن يا مونيتور؟ خوب همون 256k بدن بيرون اگر فرقي نميکنه.
فرقش زياده مخصوصا هر چي صفحه بزرگتر ميشه. الان تصوير N95 از N73 خيلي بهتره مثلا و رنگها شفافتره
دوستان سلام
دوستان این بحث رو تموم کنید
قدرت تفکیک رنگ چشم انسان بین 6 تا 7 میلیون بین انسانهاس مختلف متغیره
انسان نمی تونه بیشتر از 7 میلیون رو ببینه
هر چه تعداد رنگ تصویر بیشتر باشه نرمی تصویر بیشتر میشه
به تصاویر زیر توجه کنید
در تصویر زیر تفکیک رنگ به 40 سطح مختلف تقسیم شده نهایتا شما بریدگی های توی تصویر رو متوجه میشید
ولی تصویر زیر تفکیک رنگ به 256 سطح تقسیم شده و نتیجه اینکه شما بردیگی ها رو خوب متوجه نمیشید و رنگ سفید به نرمی به سیاه تبدیل میشه
حالا اگه تعداد رنگ ها بیشتر باشه نرمی تصویر بیشتر میشه
البته این تنها ملاک نیست
رزولوشن و تراکم رزولوشن هم موثره
آخه شما بحث چی میکنین؟ میخواین بگین 256 از 16 بیت بهتره! خوب همتون میدونین که کیفیت 16 بیت بهتره. حالا یکی واسش مهمه و یکی هم نیست. سلیقه هر شخص واسه خودش اهمیت داره، ولی شما دارین به زور میگین که فقط سلیقه شما درسته!!!!
پست قبلی منو یه بار دیگه بخونین.
من میگم این تفاوت کم اونقدرا ارزش نداره که ادم بخواد این همه عوارض واسش بپردازه.
به هر حال ، موردی هست که باید کارشناسان نظر بدن !
من به عینه با چشم خودم تفاوت 16 میلیون و 32 میلیون رنگ رو دیدم. چطور میگید فرقی نمیکنه. آره اگر عکس معمولی در حد 256 هزار رنگ رو تو دو گوشی ببینی فرقی احساس نمیکنی ولی تفاوت وقتی آشکار میشه که یه عکس با کیفت با عمق رنگ بالا رو تو دو تا گوشی ببینی. اونوقت هم قدرت 16 میلیون رو حس میکنی و هم قدرت چشمات رو که این همه رنگ رو تشخیص میدن.
بستگي به گوشي هم داره.htc Touch Cruise با اين كه 65 هزار رنگ هست ولي نمايش رنگهاش از تمامي گوشي هايه بهتره.اينو چون من خودم يه زماني N82 داشتم.ولي الان Touch Cruise دارم.رنگ هايي كه داره فوق العاده بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)