با اجازه آخوند جان از pcmعکس گرفتم که ایشالله به درد همه بخوره
اینم یه عکس دیگه
![]()
با اجازه آخوند جان از pcmعکس گرفتم که ایشالله به درد همه بخوره
اینم یه عکس دیگه
![]()
سلام
من مودم tplink 8811 رو تازه خریدم ولی نمیتونم اونو config کنم. در برنامه مخصوص کانفیگش بعد از لاگین به مودم این پیغام رو میده:
cant obtain system info
اگه تنظیمات رو هم انجام بدم پاک میشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟
درود بر شما
وقتی آپی را در نوار آدرس مینویسم و کلید اینتر را میزنم. هیچ اتفاقی نمیافتد. اگر تنظیمات ِ مرورگر را به گونه ای تنظیم کرده باشم که خودکار به اینترنت متصل شود. پیام مربوط را میدهد و در غیر این صورت هیچ.
خوب اتصال مودم با سیستم رو چک کن همه قطعات سالم اند ipرو 192.168.1.1 وارد کن
دوست عزیز ! شما که میخوای سرویس ای دی اس ال بگیری چرا اصرار داری مودم امانی باشه !؟ خب هی مودم بخر و خودتو خلاص کن !
قیمت یه مودم خوب دوروبر 50هزار تومان است !
دیگه کم کم شرکتایی که مودم امانی بدند منسوخ شدند !![]()
سلام به همه بروبچزنماز و روزه ها قبول
مهدی جان ، دستت درد نکنه ، این چه حرفیه ، اجازه ما هم دست شماست ، شما جور کوتاهی بنده رو می کشید ، به شما نشان ژنرال دو گل Pcm از طرف لرد Pcm( خودم ) اعطا می شه ، باشد که رستگار شوید
مهدی جان ، واقعا ممنونمخیلی از مشکلات بچه ها ان شاالله که حل بشه
البته دقت کنند دوستان ، این ورژنی که مهدی جان عکسشو گذاشتن ، ورژن زشت این سیستم خانه بر انداز هستیه ورژن خوشگل هم داره ، از اون هم عکس می گیرم ( اگه کسی پیش دستی نکنه و زحمت نکشه
) و می ذارم .
یکی از عکس ها رو هم گذاشتم تو تاپیک مقالات آموزشی
باز هم مرسی
دوست عزیز ، یعنی وارد ستینگ مودم می تونید بشید و بعد از وارد شدن ارور می ده ؟ یا بعد از سیو کردن ؟
من فکر می کنم شما یه بار ریست بفرمایید مودم رو ( از پشت ) بعد تست کنید ، فایل آموزش اش رو هم از پست اول بگیرید .
ان شاالله که مشکل حل بشه ، اما اگه نشد ( فکر می کنم ، فقط حدسه) مشکل از مودم باشه ، دوستانی که تی پی لینک دارند ، راهنمایی کنند
مرسی
اگه اتفاقی نمی افته ، من هم فکر می کنم که اتصال بر قرار نشده هنوز اتصالات رو چک بفرمایید
آقا مصطفی جسارت بنده رو ببخشیداما خب من هم چنین مشکلی رو پارسال داشتم ، هزینه 50 تومانی مودم برام اون موقع مقدور نبود ، مودم های امانی آسیاتک خیلی کار راه بنداز بود ...
اما به گفته آقا مصطفی عزیز ، اون شرکت ها دیگه مودم امانی نمی دن ، من هم غیر از آسیاتک به یاد ندارم ، البته پارس آنلاین نوشته که در صورت لغو قرار داد در کمتر از 6 ماه در صورت سالم بودن مودم ، مودم رو پس می گیره ، فقط همین رو به یاد دادم
مرسی
یا حق![]()
چون فقط برای 1 ماه میخوام یه پروژه هست انجام بشه دیگه به دردم نمیخوره
خب می تونی روی پارس انلاین حساب کنی
هزینه مودم ات کم می شه ، اما سرویس نا محدود اش خیلی گرونه ، باید ببینی سرویس هاش به دردت می خوره یا نه ؟در صورت فسخ قرارداد در کمتر از 6 ماه اشتراک، بشرط تایید صحت کارکرد مودم توسط کارشناسان فنی پارس و ارایه کامل ملحقات مودم ( شامل: جعبه، CD و ... ) هزینه مودم عینا مسترد خواهد شد.
مرسی
یا حق
پارس نامحدود نداره تا 384 حجمیه و512 غیر حجمی
لطفا چند تا مودم wireless معرفی کنین که امکان port forwarding داشته باشه
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)