تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 323 از 535 اولاول ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,221 به 3,230 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

8 پیغام خطای در دسترس نبودن دریو C

سلام دوستان من یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اومد که خیلی ضدحال بهم زده خواهش میکنم که هرکس میتونه مشکلم رو حل کنه حتمی این کار رو انجام بده.
    من داشتم در قسمت امنیتی هر درایو یوزرهایی رو که برا اونها درایو بایستی در دسترس باشد را مشخص میکردم که حالا درایو C خودم برای من ادمین غیر قابل دسترس شده .
    من عکس رو هم گذاشتم که بهتر متوجه بشید مشکل من رو .
    به صورت پیشفرض برای هر درایو شکل زیر درسته

ولی حالا من این دوتا قسمت رو که با علامت زرد مشخص کردم حذف کردم و این مشکل برام پیش اومده و حالا قسمت امنیت درایو C من مثل شکل زیر شده و البته دیگه درایو C من اصلا باز نمیشه

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترين راه اينكه دوباره وين بريزي
    روي كانتينيو بزني چي ميشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

داداش من اگه میخواستم وین جدید بریزم که اینقدر خودم رو .... نمیدادم
    پیام میده که Access Denied (C)1

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب داداش ببين از reg هم پاك شده يا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

امرورز یک نسخه از ویندوز ویستا 32 بیتی بدستم رسید اسمش هم Vista Extreme SP1 هست.

بعد از نصب ویندوز درایور ها رو نصب کردم . تمام قطعات سیستم بجز مودم (دایال آپ ) با ویستا همخوانی داشت. ولی با این حال برای درایور مودم هم از همون درایور XP استفاده کردم و جالب این بود که ایرادی نگرفت و مودم رو هم نصب کرد و به راحتی هم به اینترنت وصل شدم.

1 -سوالم اینه که چون من از درایور XP برای مودم استفاده کردم ,ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

2- در قسمت Display stting رزولوشن رو روی 1024*768 میزارم و در قسمت advanced setting و بعدش تب مانیتور و در قسمت
    Screen refresh rate , ریفرش ریت مانیتور رو روی 75 هرتز قرار میدم و بعد ok رو میزنم اما اگر دوباره به این قسمت برم ریفرش ریت مانیتور روی 60 هرتز نشون میده( قبلا در xp مثلا میزاشتم روی 75 بعد از ok , اگر دوباره به قسمت مربوطه میرفتم ریفرش ریت همون عدد 75 بود) حالا نمیدونم مشکل از ویندوزی هست که من نصب کردم و یا ویندوز ویستا اینطوری هست؟؟؟

2- سیستم من از ویستا 64 بیتی هم پشتیبانی میکنه ارزش داره به جای 32 بیتی 64 بیتی نصب کنم و آیا نرم افزار هایی که الان رو 32 بیتی نصب کردم میشه روی 64 هم نصب کرد یا نه؟

3-ویندوز 64 بیتی که فروشگاه P30WORLD ارائه میده خوب هست؟؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2004

13 چی؟

خوب داداش ببين از reg هم پاك شده يا نه؟
    یعنی چی؟ من زیاد از این کارا سردر نمیارم آقاجون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض Actvi Vista 64 bit

سلام دوستان اگه میشه یه Activate ویستا 64 بیت پیشنهاد بدید که سیستم قاط نزنه آخه یه کرکی رو که اجرا کردم بعد ری استارت سیستم دیگه بالا نیومدد و میگفت نمیدونم چیچی not found خواهشا یه لطفی کنید ما رو نجات بدید.
    دوستان ببخشید که پست دادما خیال نکنید سرچ نکردم ولی میخام یکی از اساتید یکی از اینا رو که بهتره پیشنهاد بده. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

2- سیستم من از ویستا 64 بیتی هم پشتیبانی میکنه ارزش داره به جای 32 بیتی 64 بیتی نصب کنم و آیا نرم افزار هایی که الان رو 32 بیتی نصب کردم میشه روی 64 هم نصب کرد یا نه؟

3-ویندوز 64 بیتی که فروشگاه P30WORLD ارائه میده خوب هست؟؟
    سلام دوست عزیز من الان تقریبا یکی دو روزه که ویستا 64 بیت رو رو لپ تاپم نصب کردم تا حالا این برنامه ها رو روش نصب کردم و کار کرده: کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2009- فلش گت-یاهومسنجر و وین رار که البته هنوز وقت نکردم بقیه ی برنامه های کاربر دی رو نصب کنم , اینا که راحت کار کرده بقیه رو نمی دونم ضمناً از ویندوز فروشگاه همین پی سی ورلد خودمون هم استفاده کردم (64 بیتش) فقط و فقط اکتیو کننده اش مشکل داشت و وقتی نصب کردم دیگه سیستم بالا نیومد و گفت نمیدونم چیچی not found (همونیور که قبلا گفتم) و خوب ازیرا من مجبور شدم ویندوز رو دوباره بریزم و اکتیوش نکنم و منتظر یه اکتیو مناسب باشم.چون وقتی این اکتیو موجود در سی دی رو نصب کردم دیگه حتی سیستم restore هم نمی شد. خلاصه در دسر فقط همین بود
    اگه راه حلی برای اکتیو کردن یافتی ما رو بی خبر نذار عزیز مرسی بای

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

سلام دوستان.
    چند تا سوال ÷یش ÷ا افتاده دارم.
    ببخشید با کارت حسابگرم .سرچم کار نمیکنه.

یه لب تاب رسیده دستم روش ویستا هست. منم از ویستا سر در نمیارم.
    اول این که چه جوری میشه قسمت ÷رمیژن رو غیر فعال کنم که میخوام تو هر برنامه ای برم هی نگه ویندز به اجازه شما نیاز داره و بعد کانتینیو بزنم.

دوم اینکه وقتی میخوام درایوای خود دستگاه یا چیزای که بهش وصل میکنم دیفرگ کنم مثل ایکس بی نیست که قبل و بعدو نشون بده یا معلم بشه چه قدر رفته جلو یا مونده.فقط دایره ی کنار قسمت دیفرگ میچرخه.

سوم اینکه سافاری رو روش نصب کردم.بعد حرف "ی" رو به بقیه ی حرف نمیچسبونه و جدا مینویسه.

اینجوری"م ی نو ی سه"تا اونجایی هم که میدونم تو ویندوز ایکس بی اینجوری نیست.

بعد نقل قول های انجمن ها هم فقط حرف "ی" رو نشون میده. در کل اصلا با یه مشکل داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گزينه اخر بزن بعد تيكشو بردار
    2.يكم واضح تر بگو ؟
    3.نميدونم

11. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •