تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 59

نام تاپيک: گفتگو در باره مادربورد های سریasus p5Q

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان
    من این تاپیک رو تازه دیدم .
    همونطور که دوستان گفتند . P5Q-E به صرفه ترین مدله . من خودم این مدل رو روزهای اولی که اومد خریدم . البته الان پیدا نمی شه .
    البته این مدل برای دوستانی که اهل اورکلاک هستند مناسبه و یا می خوان از کراس فایر استفاده کتتد ، چون قیمتش بالاست .
    به ترتیب بعد از این مدل ، P5Q Pro و سپس برای دوستانی که اهل اورکلاک نیستند و از یک کارت گرافیک استفاده می کنند P5Q بهترینه .

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان
    همونطور که دوستان گفتند . P5Q-E به صرفه ترین مدله . من خودم این مدل رو روزهای اولی که اومد خریدم . البته الان پیدا نمی شه .
    البته این مدل برای دوستانی که اهل اورکلاک هستند مناسبه و یا می خوان از کراس فایر استفاده کتتد ، چون قیمتش بالاست .
    به ترتیب بعد از این مدل ، P5Q Pro و سپس برای دوستانی که اهل اورکلاک نیستند و از یک کارت گرافیک استفاده می کنند P5Q بهترینه .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان
    البته p5q هم براي اوركلاك خيلي خوبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر شما بین p5q deluxe و p5e deluxe وp5q premium کدوم رو برایه کارایه render و برنامه هایی مثل premier و avid liquid انتخاب کنم
    فقط برای کار با این نرم افزارا می خوام و قیمتش هم مهم نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر شما بین p5q deluxe و p5e deluxe وp5q premium کدوم رو برایه کارایه render و برنامه هایی مثل premier و avid liquid انتخاب کنم
    p5q delux سرعت بسیار مناسبی داره و کارت رو راه می اندازه و هیچ توجیهی برای هزینه ی بیشتر وجود نداره. کلأ برای این نرم افزار ها باید پردازنده قوی باشه و زیاد به مین ربط نداره.

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من هم P5Q DELUXE رو پیشنهاد میکنم که سه تا اسلات گرافیک داره . همونطور که آقا البرز گفت ، سرعت بیشتر به سی پی یو مربوط میشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم P5Q DELUXE رو پیشنهاد میکنم که سه تا اسلات گرافیک داره . همونطور که آقا البرز گفت ، سرعت بیشتر به سی پی یو مربوط میشه .
    البته از اون 3 تا اسلات ، 2 تاش برای کارت گرافیک هست و سومی در سرعت 1x کار می کنه و برای قشنگی هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

البته از اون 3 تا اسلات ، 2 تاش برای کارت گرافیک هست و سومی در سرعت 1x کار می کنه و برای قشنگی هست.
    یعنی اگه ما 2 تا کارت ATI کراس فایر کنیم ، یه جی فورس هم داشته باشیم ، باید جی فورس رو بندازیم دور ؟!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی اگه ما 2 تا کارت ATI کراس فایر کنیم ، یه جی فورس هم داشته باشیم ، باید جی فورس رو بندازیم دور ؟!
    آره دیگه.
    البته اون رو هم برای قشنگی می تونی بزاری روی برد ، مهم کارایی هست که وجود نداره.
    منظورم از قشنگی و ظاهر ، نبود کارایی هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آره دیگه.
    البته اون رو هم برای قشنگی می تونی بزاری روی برد ، مهم کارایی هست که وجود نداره.
    منظورم از قشنگی و ظاهر ، نبود کارایی هست.
    پس فرق P5Q E و P5Q DELUXE به جز پاور 16 فاز چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •