تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 23 از 482 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

یک دید کلی بهت می دم که وقتی گرفتی تعجب نکنی
    ipw تمام داستان هایadsl از لحاظ کیفیت و شلوغی را داره و چند تا داستان جدید نصبت ارسال به دریافت تو ipw مقدارش 1 به 4 است یعنی 128 دریافت 32 ارسال که براس ارسال فایل یعنی مرگ.
    یک نکته دیگر هم پینگش از adsl همیشه بیشتره و بدرد کارهایی که پینگ پایین می خواد نمی خوره.
    از لحاظ سرعت هم بسته به شلوغی انتنی که داری میگری سرعت متغیر است که تداخل ها هم روی از بین رفتن اطلاعات تاثیر می زاره و نوسان سرعتش زیاد( تصویر نوسان هم خواستی برات می گیرم)
    این سرعت منه برای سرویس 128/32 که هزینه اش به اندازه adsl 256 خیلی از شرکت ها است و فقط بدرد کسایی می خوره که مشکل دارن یا احتیاج به سرویس اتصال لحظه ای در هر جا دارن. برای کاربر عادی مناسب نیست.

تست شبه

تست بعد از ظهر
    همونطور که می بینی سرعت ارسال تعریف نداره و برای اپلود احتیاج به نرم افزاره که وسط ارسال مشکل پیش نیاد.

امیدوارم مفید باشه برات.برای گرفتن سرعت بیشتر هم تو تاپیک مقالات گفتن. یک نگاه بکن.
    مرسی از راهنمایی
    یه کمک دیگه به من میکنی؟
    من دیروز مشخصاتمو گذاشتم تو سایت داتک برای درخواست سرویس IPWدمش گرم خانومه فردا صبش ساعت 10 زنگید خوش برخوردم بود کاشکی این افروز اشغال هم همینطوری بود حالا بیخی باز خانومه مثل همیشه گفت مودم نداریمبعد گفت اصلا شما کجای یوسف ابادین گفتم جهان ارا (از یکی سوال کرد)گفن شرمنده اصلا اونجا سرویس IPWنمیدیم کار نمیکنه گفتم بابا تو سایت تو نقشه IPW قشن مشخصه که میدین گفت نه
    ولی من میگم الکی گفته و چون مودمم نداشتن اینو گفت یعنی سرسری گفت ما تو مدبر هستیم یه سر کوچمون مدبر و یه سرل کچمون جهان ارا تا اتوبان کردستانم 50 متر بیشتر فاصله نیست به نظر شماهایی که IPWدارین احتمال دادنش هست یا نه؟؟؟
    مودمو چیکار کنم؟؟؟

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    الآن حدود چند شبه که اتصالم گاه و بیگاه قطـــع می شه؟
    تا جایی که شبها دانلود موفق و کامل ندارم!
    برای بقیه چطوره؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرسی از راهنمایی
    یه کمک دیگه به من میکنی؟
    من دیروز مشخصاتمو گذاشتم تو سایت داتک برای درخواست سرویس IPWدمش گرم خانومه فردا صبش ساعت 10 زنگید خوش برخوردم بود کاشکی این افروز اشغال هم همینطوری بود حالا بیخی باز خانومه مثل همیشه گفت مودم نداریمبعد گفت اصلا شما کجای یوسف ابادین گفتم جهان ارا (از یکی سوال کرد)گفن شرمنده اصلا اونجا سرویس IPWنمیدیم کار نمیکنه گفتم بابا تو سایت تو نقشه IPW قشن مشخصه که میدین گفت نه
    ولی من میگم الکی گفته و چون مودمم نداشتن اینو گفت یعنی سرسری گفت ما تو مدبر هستیم یه سر کوچمون مدبر و یه سرل کچمون جهان ارا تا اتوبان کردستانم 50 متر بیشتر فاصله نیست به نظر شماهایی که IPWدارین احتمال دادنش هست یا نه؟؟؟
    مودمو چیکار کنم؟؟؟
    در مورد ان پوشش من نظر نمی دم چون بر نخوردم
    احتمال هست چون خیلی ها که منطقه شان میره تحت پوشش adsl مودم را پس می دن.ولی دادنش را فکر کنم باید مثل ان دوستمون پیگیر باشی
    مودم چون فقط داتک استفاده می کنه من ندیدم جایی کسی حرفی از فروشش زده باشه.
    یک نکته دیگر هم ظاهرا این مودم ها سیم کارت می گیرن(تصویر مودم مخصوص نت بوک)اگر هم پیدا کنی باید این سیم کارت رو هم داشته باشی که این دیگر تو بازار نیست.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    الآن حدود چند شبه که اتصالم گاه و بیگاه قطـــع می شه؟
    تا جایی که شبها دانلود موفق و کامل ندارم!
    برای بقیه چطوره؟
    واسه من دو روز پیش صبح خیلی قطعم میکرد ولی بعدش مشکلی نداشت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دیروز سرعت خوب شده دوباره حالا نمیدونم بخاطر پنجشنبه , جمعست یا مشکل پهنایه باندشون درست شده ولی فعلا که خوبه تورنتم ثابت 40-43 kb دانلود میکنم .

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مرسی از راهنمایی
    یه کمک دیگه به من میکنی؟
    مودمو چیکار کنم؟؟؟
    سلام دوست من
    من اگه جای شما بودم ، به حرف اون خانم گوش نمی کردم ، تا خودتون به شخصه تجربه نکنید ، نمی تونید متوجه بشید که آنتن می ده یا نه ، شده که گفتن فلان جا آنتن داریم ، اما دریغ از یه آنتن دهی حتی پایین ، و بالعکس .
    من توصیه می کنم که حتما خودتون تست کنید .

مرسی
    یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دایال آپ داتک رو استفاده می کنم اصلاً راضی نیستم. کسی هست ADSL داتک رو داشته باشه؟ راضی هستین؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من دایال آپ داتک رو استفاده می کنم اصلاً راضی نیستم. کسی هست ADSL داتک رو داشته باشه؟ راضی هستین؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟؟
    دوست عزیز ! اصلا این دو سرویس قابل مقایسه نیستند ! در دیال آپ شاید بشه 20 پارامتر معرفی کرد که تاثیر قابل توجعهی در سرعت دارند ولی این تعداد در ای دی اس ال به شدت کاهش میابد! و واقعا قابل مقایسه نیستند !

بنده به عنوان یه کاربر از سرویس شرکت در منطقه ی خودم بسیار راضی هستم !

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دیگه شورش رو در آورند از اول هفته میگن مشکل پهنای باند داریم
    من دارم پول 256 میدم آنوقت قد دایل آپ هم سرعتم نیست

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

همین نمونش هم الان شد
    فکر کردم نفرستاده این پست رو ولی دوبار زده
    Last edited by rozbeh85; 13-09-2008 at 20:09. دليل: تکرار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •