تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: كمك براي حذف يه ويروس خفن ناك كه مثل كنه به ويندوز اكس پي چسبيده و ولش نميكنه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه br0991's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    In my clothes

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط toprix
    خدا رو شکر که مشکل حل شد.
    br0991 عزیز؛ من یه گلگی از شما داشتم؛ امضای شما خیلی حجیمه، اگه امکانش هست یه دستی به سرو روش بکشید.
    باشه بر داشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    بهترين پيشنهاد رو علي به تو داد
    نحوه عمل كردن يك ويروس با يك تروجان و يا يك فايل هك فرق ميكنه كه هركدام تفاوت هايي با هم دارن پس ويروس را با تروجان و ... اشتباه نگير
    درمورد ويروس : اگه قويترين آنتي ويروس را رو ي كتامپيوتر خودت داشته باشي و لي به روز نباشد ويك ويروس جديد وارد شبكه شود و ويروس گير تو نتواند آنرا تشخيص دهد اين ويروس اگر در حافظه رم تو مستقر شود تقريبا ميتوان گفت كلك تو كنده شده و لي ميتواني با يك ديسكت بوت از يك آنتي ويروس بروز شده يا يك سي دي بوت آنتي ويروس به روز ويروس در حافظه را پاك كني ولي اگر بخواهي با گرانترين آنتي ويروس هم بعد از اينكه ويروس وارد حافظه شده ويروس را پاك كني نميتواني چون آنتي ويروس جهت اجرا شدن بايد در حافظه لود شد كه اول خودش ويروسي ميشود واز كار مي افتد ويا اينكه هارد خود را باز كني و به دنبال هارد دوم يك كامپيوتر با آنتي ويروس بروز ببندي به صورت اسليو و با آن كامپيوتر آنرا تمييز كني و حتما بايد روي كامپيوتر دوم به صورت اسليو نصب شده و آن كامپيوتر دارا يويروس گير به روز باشد
    ولي در مورد فايل هاي تروجان اين فايل ها با آنتي ويروس ساده قابل حذف نمي باشند و ميتواني با نرم افزار هايي مثل WebRoot SpySweeper 2.61 كه در اينترنت رايگان وجود دارد فايل هاي جاسوسي را حذف كني كه در سايتي كه گفتي اغلب فايل هاي تروجان روي دستگاه نصب ميشود كه بهتر بود سري به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميزدي
    به هر حال روش هاي بالا را مطالعه كن و اين احتمال را بده كه ويروسي از سايت ديگري وارد دستگاه تو شده واگر اين ويروس در حافظه موقت تو مستقر شده باشد هر سري كه كامپيوتر تو بالا بيايد در حافظه اجرا شده و جلوي هر آنتي ويروسي را ميگيرد
    شايد بتواني با تايپ msconfig در گزينه run ويندوز در قسمت startup نام فايل را پيدا كرده و تيك آنرا برداري تا ديگر هنگام بالا آمدن ويندوز اجرا نشود و كامپيوتر خود را ريست كني
    و حالا آنتي ويروسي مثل نورتن را نصب كرده و اجرا كني باز هم اگه مشكلت حل نشد روش هاي ديگري را برايت ميگوييم
    ولي اگه امكان دارد متن خطا را برايم بفرس تا بيشتر كمكت كنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط demoblog
    تاپریکس جون درست شد !
    توی safe mode سیستم ری استور را اجرا کردم و برگردوندمش به دیروز
    واقعا ازت ممنونم
    البته از همه کسانی که این مطالب را خوندند و ابراز همدردی !!! نمودند نیز تشکر میکنم !
    دست همتون درد نکنه
    اونو حذفش کردم
    به هر حال از شما ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

راستی :
    از msconfig همونموقع استفاده کرده بودم

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •