باشه ممنون![]()
باشه ممنون![]()
سلام آقا عیسی
فونتهاي اصلي گوشي من gdr هستن چطوری اونا رو ویرایش کنم ؟ این برنامه که فقط ttf رو ساپورت میکنه
گوشیم هم 6600 هست . ممنون میشم اگه جواب بدی![]()
شما همینا رو امتحان کن ببین جایگزین می شه؟ این فونت اصلی گوشی که می گی تو چه آدرسی هست؟
سلام آقا عیسی. من هر کاری کردم فایل font router باز نشد چیکار کنم؟
کدوم FontRouter ? یکی که تحت ویندوز هست و واسه S60 v2 هست . اون یکی هم باید تو موبایل اجرا بشه و مخصوص S60 v3 هست.
در ضمن بیشتر ت.ضیح بدین.باز نمی شه چه پیغامی می ده؟
كدوما؟
تو درايو z:\system\fonts گوشيم![]()
Last edited by dardsar; 09-09-2008 at 23:45.
عزیز ما به اونا که تو درایو Z هستن کاری نداریم.شما این فونتایی که فرمتشون TTF هست رو با توجه به توضیحات پست اول بریز تو C:\data\Fonts
Last edited by *عیسی*; 10-09-2008 at 00:46.
هعمه کارا رو میکنم ولی گوشی دیگه روشن نمیشه تا فرمتش کنم . 6630 دارم چکار باید کرد
احتمالا اشتباهی تو مراحل انجام می دین دوست عزیز.یک بار دیگه با دقت همه مراحل رو چک کنید.
دوستان من دیگه نمیام.کسانی که مشکل دارن تو تعویض فونت اولا صفحه ی اول رو با دقت بخونن و اگه مشکل داشتن این 20 صفحه رو بخونن حتما یکی مشکلی مشابهشون داشته و من راهنماییش کردم می تونین از این 20 صفحه استفاده کنید.
می رم تا این کپی و پیست کننده هایی که هیچی از موبایل سرشون نمی شه و عین چیزی که تو موبایلستان و ... هست رو اینجا پیست می کنن و می شن کاربر فعال ، مدیر و ... راحت کارشونو بکنن و من مزاحمشون نشم.واقعا آبروی پی سی ورد رو بردید.
جالب اینکه مدیرای ارشد هم حمایت می کنن از این سیاست! زمانی Kolang اینجا مدیر بود و پی سی ورد حرف اول رو تو موبایل می زد، سی دی برنامه های موبایل عرضه می کرد اما الآن کارش شده کپی و پیست از موبایلستان.
امیدوارم به خودتون بیاین و ببینین کجا بودید و الآن کجا هستین.
خدا نگه دار.
Last edited by *عیسی*; 15-09-2008 at 01:29.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)