تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 535 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان رو ویستا افیس رو نصب کردم و با قسمت اپدیت ویندوز هر چی فایل مربوط به اپپدیت افیس بود رو گرفتم الان ویندوز میخوام عوض کنم این فایلهای اپدیت میدونید کجاست؟؟

سوال بعدی کل ویستا اعم از دریم سنس و اپدیتهای خود ویندوز و ویندوز دیفندر رو گرفتم و نصب کردم ...یعنی الان دیگه هیچ اپدیتی نمونده برا ویستا..این فایلها کجان میخوام ویندوزو عوض کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من مشکلم حل شد البته یه جور دیگه!!
    ولی این دستوره برام خیلی مهمه مسئله این جاست که میگه باید ادمین باشی تا بتونی ازش استفاده کنی منم که ادمینم! راهش چطوریه که با ادمین اصلی وارد سیستم بشم?؟

راستی من موقع وصل شدن به نت این مشکلو دارم چی کار کنم?؟

مشکل اولتون ناشی از UAC می باشد:

غیر فعال کردن UAC برای مواقع ضروری :

RUN/msconfig/tools / disable uac/restart computer

اگه این مشکل وصل شدن به نت رو دایما داشته باشین باید مودم رو Unistall و دو باره نصب بکنین.

اگه بعد از دقایقی درست میشود ناشی از ارتباط ISP میباشد

3. این کاربر از hosein66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان رو ویستا افیس رو نصب کردم و با قسمت اپدیت ویندوز هر چی فایل مربوط به اپپدیت افیس بود رو گرفتم الان ویندوز میخوام عوض کنم این فایلهای اپدیت میدونید کجاست؟؟

سوال بعدی کل ویستا اعم از دریم سنس و اپدیتهای خود ویندوز و ویندوز دیفندر رو گرفتم و نصب کردم ...یعنی الان دیگه هیچ اپدیتی نمونده برا ویستا..این فایلها کجان میخوام ویندوزو عوض کنم؟
    C:/Windows/SoftwareDistribution/Download

محل فوق محل ذخیره آپدیتهای ویندوز می باشد.منظورتونو از دریم سنس رو نفهمیدم نام انگلیسیش رو بنویسید

فکر نکنم windows defender جایی برای برای آپدیتهایش داشته باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من ویستا home basic دارم.دیروز update کردم که حدود 140 مگ بود.الان ویندوزم از هر لحاظ در بهترین شرایطه.چه جوری میشه یه بکاپ ازش گرفت در این حالت که اگه ویندوز خراب شد از اون سی دی استفاده کرد و اینکه این 140 مگ آپدیت را میشه از روی کامپیوتر روی سی دی save کرد؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

من ویستا home basic دارم.دیروز update کردم که حدود 140 مگ بود.الان ویندوزم از هر لحاظ در بهترین شرایطه.چه جوری میشه یه بکاپ ازش گرفت در این حالت که اگه ویندوز خراب شد از اون سی دی استفاده کرد و اینکه این 140 مگ آپدیت را میشه از روی کامپیوتر روی سی دی save کرد؟
    1- برای گرفتن بک آپ می تونید از برنامه هایی مثل Norton Ghost, Acronis True Image و Nero BackItUp استفاده کنید. امکانات خوبی دارن, مثل تعیین درجه فشرده سازی. لازم نیست بک آپ هارو روی سی دی نگه دارید. روی هارد قرار بدید و با دیسک بوتیبلی که توسط نرمافزارهای فوق ساخته میشه می تونید برش گردونید روی درایو وبندوز.

2- برای نگه داشتن آپدیت ها دو راه هست. یکی اینکه آپدیتهارو دانلود کنی و بعد نصب کنی. اینجوری فایل های اصلیش رو بعدا هم داری. یکی دیگه برنامه هایی که آپدیت های نصب شده رو شناسایی و کپی می کنند تا بعدا بتونید بدون دانلود نصبشون کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کیست مرا یاری کند .... نبود ...نبود !

من وقتی فایر وال را غیر فعال می کنم سکیورتی ویندوز ویستا پایین صفحه به حالت قرمز رنگ ظاهر میشه . توی ویندوز xp تنظیماتی داشت که از ظاهر شدن اون جلوگیری میکرد . توی ویستا کجا باید این تنظیمات رو انجام بدیم ؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

C:/Windows/SoftwareDistribution/Download

محل فوق محل ذخیره آپدیتهای ویندوز می باشد.منظورتونو از دریم سنس رو نفهمیدم نام انگلیسیش رو بنویسید

فکر نکنم windows defender جایی برای برای آپدیتهایش داشته باشه
    منظورم DREAM SENCE همون کهیک سری بک گراند متحرک میزارس!! اون کجاس!! راستی اپدیت های افیس هم این جا هستن؟؟
    سوال بعدی BIT LOCKER و Microsoft Silverlight..چی هستن؟ و کارشون چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کیست مرا یاری کند .... نبود ...نبود !

من وقتی فایر وال را غیر فعال می کنم سکیورتی ویندوز ویستا پایین صفحه به حالت قرمز رنگ ظاهر میشه . توی ویندوز xp تنظیماتی داشت که از ظاهر شدن اون جلوگیری میکرد . توی ویستا کجا باید این تنظیمات رو انجام بدیم ؟

control panel/ security center/

اگه توجه کرده باشین تو قسمت چپ قسمت بالا چند تا گزینه هست بر روی change the way security center

کلیک کنید سه تا گزینه هستش اولی به معنی انست که در مواقعی که فایروال . انتی ویروس .آپدیت و uac غیر

فعال بشه مرا آگاه کن دومی برای اینست که در این گونه مواقع فقط با علامت قرمز رنگ در تسکبار آگاه کن سومی

هم برای اینست که اصلا مرا آگاه نکن

شما سومی رو انتخاب میکنین ضمنا من یک توصیه می کنم حتما این گزینه 3 رو بعدا فعال بکنید شاید از خاطر تون

بره و فایر وال رو فعال نکرده باشین بعدا می تونه مشکل ساز باشه برخی جاها می گن که این گزینه ها رو غیر فعال

کنید اما بنده توصیه میکنم بهتر است اینگونه کادرها فعال باشند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

1- برای گرفتن بک آپ می تونید از برنامه هایی مثل Norton Ghost, Acronis True Image و Nero BackItUp استفاده کنید. امکانات خوبی دارن, مثل تعیین درجه فشرده سازی. لازم نیست بک آپ هارو روی سی دی نگه دارید. روی هارد قرار بدید و با دیسک بوتیبلی که توسط نرمافزارهای فوق ساخته میشه می تونید برش گردونید روی درایو وبندوز.

2- برای نگه داشتن آپدیت ها دو راه هست. یکی اینکه آپدیتهارو دانلود کنی و بعد نصب کنی. اینجوری فایل های اصلیش رو بعدا هم داری. یکی دیگه برنامه هایی که آپدیت های نصب شده رو شناسایی و کپی می کنند تا بعدا بتونید بدون دانلود نصبشون کنید.
    کجا دانلود میکنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

منظورم DREAM SENCE همون کهیک سری بک گراند متحرک میزارس!! اون کجاس!! راستی اپدیت های افیس هم این جا هستن؟؟
    سوال بعدی BIT LOCKER و Microsoft Silverlight..چی هستن؟ و کارشون چیه؟

Dream Sence به صورت پیش فرض با ویندوز نصب نمیشه و در اولین اپدیت ویندوز میتونین اونو داشته باشین

آفیس مگه آپدیت داره؟

Bit Locker درایوها رو قفل و یا پنهان می کنه

Microsoft Silverlight نوعی پلاگین می باشد که برای بالا بردن کیفیت جلوه های گرافیکی صفحات وب به کار می ره

شاید برخی از سایتها رو باز می کنید می بینید که مطالب صفحه مطابق استانداردهای خودش load نمی شه مثلا

ناهمانهگی در کادر ها و مطالب که اکثرا هم تو IE این مشکل پیش میاد.شما این Silverlight رو با flash player ها

مقایسه بکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •