انشا الله راه هیچکسی به این تاپیک نیفته
انشا الله راه هیچکسی به این تاپیک نیفته
یک کمک می خوام امروز بعد از یک ماه تعمیر سه چراغ قرمز دوباره کنسولم سه چراغ قرمز نشون می ده می خوام بدونم چه جوری رفعش کنم؟
کد 4
1
4
2
رو می ده لطفا کمکم کنید
دفعه پیش گفتن مشکل از GPU و دو تا jumper اش بوده الانم همون مشکله؟
راه حلی برای مشکل من نبود
راستی راهی داره که بشه مادربرد لانچ رو با مادربرد فالکن عوض کرد تا دستگاه مدل 2006 داغ نکنه؟
این کد واقعا نادر هست ... احتمالا مشکل از همون جامپر ها باید باشه.
مادربرد رو هم نمیشه عوض کرد ... .
میشه بگی این جامپر دقیقا چیه و چه شکلیه؟
می تونم خودم عوضشون کنم؟
دوستا اصلا از این کار های خطر ناک انجام ندهید ماکروسافت ممکنه همه دوستانی را که این راهای را اختراع کردن یه وقت ببره امریکا . دوستان شما اگر میخواهید دستگاه تان باارزان ترین قیمت و تضمینی و در کمتر از دو روز درست بشه میتوانید با این شماره تماس بگیرید بیخودی هم گول نخورید 60 هزار تومن پول دهید این اقا دستگاه شما را با کمترین هزینه تعمیر خواهد کرد اونم تضمینی 09354880076
دوست عزیز به نظر من با این شماره یه تماس بگیر ببین چی میگه کارش حرف نداره 09354880076
سلام عزیزان
یه سوال : این قضیه مشکل 3 چراغ چیه ؟ 3 چراغ یعنی چی ؟ برای چی روشن میشه ؟ از کجا بفهمیم کنسولی رو که داریم میخریم این مشکل رو داره یا نه ؟
مرسی
سلام
3 چراغ کنسول به دلایل مختلفی روشن میشه... اما دلیل عمده اش مربوط به مشکل گرمایی کنسول هست. این کنسول در سال 2005 عرضه شد و بردش دارای مشکلات عمده ای از جمله عدم بهره مندی از یک هیت سینک پیشرفته و کارا برای کاهش گرمای کنسول بود. خوشبختانه در سال های بعد مایکروسافت به این مشکل پی برد و با عرضه ی مادربردهای جدید و استفاده از هیت سینک در کنسول خود، این مشکل رو تا حد خیلی زیادی ریشه کن کرد.
اگر کنسول شما آکبند و دارای برد فالکون باشه و از جای مطمئنی خریداری بشه، میشه اطمینان داشت که 3 چراغ نشده.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)