سلام . یه سوال داشتم .
من وقتی فایر وال را غیر فعال می کنم سکیورتی ویندوز ویستا پایین صفحه به حالت قرمز رنگ ظاهر میشه . توی ویندوز xp تنظیماتی داشت که از ظاهر شدن اون جلوگیری میکرد . توی ویستا کجا باید این تنظیمات رو انجام بدیم ؟
سلام . یه سوال داشتم .
من وقتی فایر وال را غیر فعال می کنم سکیورتی ویندوز ویستا پایین صفحه به حالت قرمز رنگ ظاهر میشه . توی ویندوز xp تنظیماتی داشت که از ظاهر شدن اون جلوگیری میکرد . توی ویستا کجا باید این تنظیمات رو انجام بدیم ؟
تا حدی تاثیر داره!!من گاهی اینکار رو میکنم-خوب شما که فلش داری خودت امتحان کنش دیگه ببین چقدر تاثیر داره!!
readyboost
کسی جواب نمی ده؟ میشه یکی بگه چجوری میشه vista رو uninstall کرد؟
آنیستال نمی خواد برو توی Xp بعد اون درایوی که ویندوز توش هست رو فرمت کن (کلیک راست بعد فرمت)کسی جواب نمی ده؟ میشه یکی بگه چجوری میشه vista رو uninstall کرد؟
کسی این مشکلو نمیدونه چطوری حلش کنم?؟
![]()
من فونتهای فارسی رو میخوام باسه آفیس 2003 در ویندوز ویستا
یکسری فونت فارسی داشتم اما جواب نداد میشه یه لینک دانلود از فونهای سازگار با آفیس 2003 و ویستا 32 بیت به من بدین ؟
ممنون
90% فونتهای اکس پی تو ویستا هم جواب میده دوست عزیز و مشکلی نیست
به این سایت سر بزن فونتهای خوبی داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون ولی این کار یه کم غیر بهداشتی نیست؟ مشکلی پیش نمی آد؟آنیستال نمی خواد برو توی Xp بعد اون درایوی که ویندوز توش هست رو فرمت کن (کلیک راست بعد فرمت)
غیر بهداشتی چیه?؟خیلی ممنون ولی این کار یه کم غیر بهداشتی نیست؟ مشکلی پیش نمی آد؟
مگه برنامه نصب کردی که بخوای آنیستال کنی؟!
من یه عمره دارم اینطوری ویندوز پاک/نصب میکنم
اقایون من ویندوز قانونی کردم ولی اپدیت نمیشه این ارور رو میده 8024402c code
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)