تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 58

نام تاپيک: Xps M1530 رو بخرم؟

داره خودمونی میشه alitivay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

12

خب مثل این که امتیازات رم و سی پی یو و گرافیک دو لپ تاپ برابر شد! و حتی 1070 کمی بهتر شد!! ولی دیریریریم! به این توجه کنید:

مدل های dv5 شرکت HP فقط با دو نمونه باتری 6 سلولی معمولی و 6 سلولی پر ظرفیت عرضه می شن! که عمر باتری 1070 با باتری پر ظرفیت در حالت Power Saver ویندوز ویستا و روشنایی صفحه نصف و تایپ کردن متن
    فقط دو ساعت و نیم است! که مسلما اگر به حالت high performance بروید و روشنایی را زیاد کنید و کاری مثل تماشای دی وی دی یا بازی انجام دهید به دو ساعت نمی کشه!

که اگه بازی کنید علاوه بر اینا دمای هسته گرافیکی عزیز (!) به
    91 درجه سلسیوس و دمای سی پی یوی عزیز به 64 درجه سلسیوس می رسه! و در نتیجه دمای قسمت زیرین لپ تاپ حسابی میزنه بالا که البته می گن به سطحی که لپ تاپو روش گذاشتین هم بستگی داره!

ولی xps m1530 با باتری 9سلولی در حالت Performance ویندوز ویستا و روشنایی صفحه کامل و وایرلس روشن
    سه ساعت و نیم است! که اگر روشنایی صفحه رو بیاریم پایین تر و در حالت balanced یا power saver قرار بدیم حتما از 4ساعت میزنه بالا !!!
    و اصلا مشکل داغ کردن نداره !!!

شما به من بگید که لپ تاپ جدید با آخرین امکانات و تکنولوژی ها به چه درد می خوره وقتی نشه یه فیلم دی وی دی رو کامل باهاش نگا کرد و داغ کنه که نتونین روی پاتون بزارین؟؟ و به عنوان آگهی بازرگانی (!) لازم بشه که پریزی پیدا کنید و کمی انرژی به لپ تاپ خسته (!) و گرمازده بدید ؟؟؟

یعنی 1070 مثل چی باتری می خوره تا بتونه زووور بزنه تازه به پای m1530 برسه بعدشه که فک می کنه به پای 1530 رسیده ولی می بینه دماش زده بالا !!!
    Last edited by alitivay; 07-09-2008 at 18:49. دليل: چرت نوشته بودم!

2. این کاربر از alitivay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخه به تو چی میرسه که بخوای از دل طرفداری کنی؟؟؟
    ای بابا آخه کدوم آدم عاقلی با نوت بوک بازی میکنه؟؟
    اگه دقت کنی مدلایی که وی جی ای خوب داشته باشن انگشت شمارن

تاريخ عضويت
    Jul 2008

7

عزیزم به من چیزی نمی رسه! یه دوست عزیزی میون این دو تا لپ تاپ به شک افتادن من فقط قصدم کمک کردنه!
    اشکال نداره شما فک کن من بیکارم!!!

تعداد زیادی از آدمای عاقل با نوت بوک بازی می کنن! و اینقدر تعدادشون مناسب بوده که هر شرکتی چن تا لپ تاپ گیمینگ مخصوص اینا زده!

خب من چکار کنم؟ چه ربطی به سرتیتر این تاپیک داشت؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب ما که کاملا کل و عمر بین این دو مدل لپ تاپ گیج شدیم. متاسفانه تنها مشکل HP dv5 1070 که من با بررسی ها تو تاپیک ها و سایت ها دیدم ، داغ کردن بسیار زیاد آن ها می باشد.
    می خواستم بدونم که آیا باتری 6 سلولی اچ پی توانایی تعویض به 9 سلولی و یا 12 سلولی را در آینده دارد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

12

خب ما که کاملا کل و عمر بین این دو مدل لپ تاپ گیج شدیم. متاسفانه تنها مشکل HP dv5 1070 که من با بررسی ها تو تاپیک ها و سایت ها دیدم ، داغ کردن بسیار زیاد آن ها می باشد.
    می خواستم بدونم که آیا باتری 6 سلولی اچ پی توانایی تعویض به 9 سلولی و یا 12 سلولی را در آینده دارد؟
    بله داغ کردن بسیاز زیاد و عمر باتری کم

فعلا که فقط با دو نوع باتری 6 سلولی عرضه میشه که یکی معمولیه و دیگری high capacity ولی شاید در آینده بقیشم بیاد! فعلا که خبری نیست !

7. این کاربر از alitivay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه miladmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس از نظر شما HP بعد از چند ساعت کار یه همچین وضعیتی پیدا می کنه و مصارف آشپزخانه ایی داره؟
    تنکس بابت راهنمایی.

با این نوت‌بوک به راحتی می‌توانید گیم‌های مختلفی را بازی کنید. این کار به علت تجهیز دستگاه به کارت گرافیکی آن است. و همان طور که می‌دانید در اثر کارکرد زیاد دستگاه است که نوت‌بوک شما گرم می‌شود. فن این نوت‌‌بوک و هیتسینک‌های آن عمل‌کرد خوبی را در مدیریت گرمای نوت‌بوک از خود نشان داده‌اند. میزان گرمای ایجاد شده در این نوت‌بوک در حد خوب و متعارفی است. گرمای ایجاد شده در قسمت‌های زیرین نوت‌بوک نیز چندان زیاد نیست. البته، این به زمینی که دستگاه شما بر روی آن قرار دارد نیز بستگی دارد.

همان طور که می‌دانید این نوت‌بوک با پردازنده‌ی Core 2 Duo کار می‌کند که در گرم شدن هر چه بیش‌تر دستگاه نقش بسزایی دارد. صفحه کلید دستگاه از جمله قسمت‌هایی است که نسبت به دیگر قسمت‌های آن گرم‌تر می‌شود. به طور کلی،‌ باید گفت گرم شدن نوت‌بوک یک مساله‌ی کاملا طبیعی است و در تمام نوت‌بوک‌ها دیده می‌شود. فن‌های خنک‌کننده‌ی سیستم نیز به همین علت است که طراحی شده‌اند.

فن DV5 در قسمت پشت و سمت چپ آن قرار دارد و هنگام کار سر و صدای زیادی ایجاد نمی‌کند. این فن با قدرت زیادی کار می‌کند اما میزان صدای ایجاد شده‌ی آن چندان زیاد نیست که بخواهیم نگران‌اش شویم. صدای ایجاد شده‌ی فن این دستگاه در صورتی که روی مود LOW تنظیم شده باشد بسیار کم است. نوت‌بوک‌های سری DV5 از جمله مدل‌هایی هستند که هنگام کار صدای زیاد یا آزاردهنده‌ای ندارند و شدت گرمای ایجاد شده‌ی آن‌ها نیز خیلی زیاد نیست.
    برگرفته از سایت digiKALA شاخه بررسی تخصصی dv5-1070

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

به! رفیق ما رو ببین
    واقعن معلومه خیلی اطلاعاتت ضعیفه عزیزم.من سالهاست که دسکتاپ رو فروختم و فقط رفتم تو کار لپتاپ.ولی لپتاپ قوی که اگه خیلی بهتر از دسکتاپهام کار کرده
    طبق پیش بینی هایی که شده تا چند سال دیگه فروش لپتاپها چند برابر دسکتاپ میشه چون از خیلی لحاظها برتری داره بر دسکتاپ بعدش شما میگی کی باهاش بازی میکنه!! واعجبا!!
    خواهشن پستهای بیهوده ندین.یک پستی بدین که دو تا استفاده ببرن
    Last edited by avecina.ir; 06-09-2008 at 13:02.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

پس از نظر شما HP بعد از چند ساعت کار یه همچین وضعیتی پیدا می کنه و مصارف آشپزخانه ایی داره؟
    تنکس بابت راهنمایی.

با این نوت‌بوک به راحتی می‌توانید گیم‌های مختلفی را بازی کنید. این کار به علت تجهیز دستگاه به کارت گرافیکی آن است. و همان طور که می‌دانید در اثر کارکرد زیاد دستگاه است که نوت‌بوک شما گرم می‌شود. فن این نوت‌‌بوک و هیتسینک‌های آن عمل‌کرد خوبی را در مدیریت گرمای نوت‌بوک از خود نشان داده‌اند. میزان گرمای ایجاد شده در این نوت‌بوک در حد خوب و متعارفی است. گرمای ایجاد شده در قسمت‌های زیرین نوت‌بوک نیز چندان زیاد نیست. البته، این به زمینی که دستگاه شما بر روی آن قرار دارد نیز بستگی دارد.

همان طور که می‌دانید این نوت‌بوک با پردازنده‌ی Core 2 Duo کار می‌کند که در گرم شدن هر چه بیش‌تر دستگاه نقش بسزایی دارد. صفحه کلید دستگاه از جمله قسمت‌هایی است که نسبت به دیگر قسمت‌های آن گرم‌تر می‌شود. به طور کلی،‌ باید گفت گرم شدن نوت‌بوک یک مساله‌ی کاملا طبیعی است و در تمام نوت‌بوک‌ها دیده می‌شود. فن‌های خنک‌کننده‌ی سیستم نیز به همین علت است که طراحی شده‌اند.

فن DV5 در قسمت پشت و سمت چپ آن قرار دارد و هنگام کار سر و صدای زیادی ایجاد نمی‌کند. این فن با قدرت زیادی کار می‌کند اما میزان صدای ایجاد شده‌ی آن چندان زیاد نیست که بخواهیم نگران‌اش شویم. صدای ایجاد شده‌ی فن این دستگاه در صورتی که روی مود LOW تنظیم شده باشد بسیار کم است. نوت‌بوک‌های سری DV5 از جمله مدل‌هایی هستند که هنگام کار صدای زیاد یا آزاردهنده‌ای ندارند و شدت گرمای ایجاد شده‌ی آن‌ها نیز خیلی زیاد نیست.
    برگرفته از سایت digiKALA شاخه بررسی تخصصی dv5-1070
    آقا این عکس بنظر من 99درصد ساختگیه.چون هر چقدرم لپتاپی گرم بشه اینجوری نیست که.........! خیلی گرم بشه کرش میکنه نه اینکه بشه تنور نونوایی!
    یک چیز دیگه ای هم هستش.لپتاپی که خنک کننده ی ضعیفی داشته باشه یا بمرور گرد و غبار و از همه فجیع تر پرزهای قالی داخل شیارهای هیت سینک و محفظه ی فن ش رو گرفته باشه بطور غیر منتظره داغ میشه.طبق تجربه ی من هر 12 تا 18 ماه بهتره برد لپتاپ رو باز و کاملا بخشهای مهمش مثل هیت سینکها و فن و ...... تمیز کاری و خمیر سیلیکون عوض بشه تا داغ نکنه
    این خیلی تاثیر داره
    Last edited by avecina.ir; 06-09-2008 at 15:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به! رفیق ما رو ببین
    واقعن معلومه خیلی اطلاعاتت ضعیفه عزیزم.من سالهاست که دسکتاپ رو فروختم و فقط رفتم تو کار لپتاپ.ولی لپتاپ قوی که اگه خیلی بهتر از دسکتاپهام کار کرده
    طبق پیش بینی هایی که شده تا چند سال دیگه فروش لپتاپها چند برابر دسکتاپ میشه چون از خیلی لحاظها برتری داره بر دسکتاپ بعدش شما میگی کی باهاش بازی میکنه!! واعجبا!!
    خواهشن پستهای بیهوده ندین.یک پستی بدین که دو تا استفاده ببرن
    استاد شما هم معلومه خیلی اطلاعاتت در زمینه زبان فارسی کمه ها این چجوری واقعا نوشتنیه؟؟؟
    لطف کنین تا وقتی زبان شیرین فارسی رو یاد نگرفتین تو فروم پست نزنین چون آبرو ریزی میشه
    این حرفت مثه اینه که بیای PDA رو با نوت بوک مقایسه کنی بگی خب کوچیکتره میرم اونو میخرم
    هرکدوم به جای خود عزیزم
    اگه مثلا الان برم یه 1070 با این کانفیگ بخرم مطمئن باش 3 ماه دیگش یه دسکتاپ میبندم چون هیچکدوم جای همو نمیگیره
    PC واسه رندر کردنه نه بازی کردن(به غیر استراتژی) دقتم کنی بازیهای کنسول خیلی از پیسی رو ساختش کار میشه شما برو کنسول سگا بخر حاشو ببر

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

استاد شما هم معلومه خیلی اطلاعاتت در زمینه زبان فارسی کمه ها این چجوری واقعا نوشتنیه؟؟؟
    لطف کنین تا وقتی زبان شیرین فارسی رو یاد نگرفتین تو فروم پست نزنین چون آبرو ریزی میشه
    این حرفت مثه اینه که بیای PDA رو با نوت بوک مقایسه کنی بگی خب کوچیکتره میرم اونو میخرم
    هرکدوم به جای خود عزیزم
    اگه مثلا الان برم یه 1070 با این کانفیگ بخرم مطمئن باش 3 ماه دیگش یه دسکتاپ میبندم چون هیچکدوم جای همو نمیگیره
    PC واسه رندر کردنه نه بازی کردن(به غیر استراتژی) دقتم کنی بازیهای کنسول خیلی از پیسی رو ساختش کار میشه شما برو کنسول سگا بخر حاشو ببر
    خواهش میکنم استاد شمایی!!(البته استاد حاشیه رفتن) ولی چون اشاره ای داشتی بذار منم بگم به خدمت شما که اگه اطلاع داشته باشی خوشبختانه یا متاسفانه اخیرا در فرهنگستان زبان فارسی تنوین رو برداشتن!! پس شما هم لطف کن و تا وقتی با رسم الخط تنوین دار عربی تایپ میکنی پست نده!!
    چطوره یک دوره کلاس زبان فارسی توی این تاپیک برگزار کنیم؟ گور بابای بحث تخصصی!!
    ×××××××××××××××××××××
    آقاجان از کی تا بحال پردازنده های ULV روی PDA سوار شده؟
    دومن{یا بقول شما که خیلی عاشق رسم الخط عربی هستی :} دوماً
    نمیدونم این تعیین وظایف کردنها رو شما داری از کجا میاری که رندر مال اینه و بازی مال اونه و....!!
    عزیزم من سالهاست کارم با لپتاپه.مثل شما امروز دیروز وارد این بحث نشدم که دارم میگم
    سنگین ترین رندرها رو در حداقل زمان با لپتاپ بخوبی انجام دادم طوریکه رفقا فکر کرده بودن با یک دسکتاپ قوی اینکار رو کرد. همونطور درباره ی Gaming.
    دوست عزیز خواهشن از خودت مطلب نساز.حداقل اگه میسازی بر اساس تجربه باشه نه توهم و خیال
    ضمنن سگا و .... رو 15-20 سال پیش که سن شما بودم گذاشتم کنار.........
    Last edited by avecina.ir; 06-09-2008 at 15:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •