کمپانی GigaByte عنوان دیگری از کارت 4850 با خنک کنندگی Silent و حافظه 1024MB DDR III تولید میکند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمپانی GigaByte عنوان دیگری از کارت 4850 با خنک کنندگی Silent و حافظه 1024MB DDR III تولید میکند.
Last edited by yasser1680; 06-09-2008 at 02:19.
سلام ایا این که میگن 4850 در بعضی بازیها هنگ میکنه راسته؟ ایا ارزش داره این کارت را خرید؟
کی گفته 4850 تو بازی ها هنگ میکنه ؟!؟
مشکل دمایی را هم که میگویند با تغییر دور فن در کاتالیست حل میشه به راحتی و تحویه کیس هم باید مناسب باشه
من خودم اصلاً تعصب روی ATIیاNvidia ندارم
خودم هم ATI دارم هم Nvidia
اما از نظر قیمت باید دید که چه کارتی دورو بر 4850 میشه خرید و قدرتش چطوره
دوروبر 4850 میشه 8800 جیتی یا 8800 جیتی اس خرید که قدرتشون بین 15 تا 25 درصد پایین تر از 4850 هستش
در نهایت تو رنج قیمت 250 تا 280 یا حتی بالاتر 4850 انتخواب بسیار خوبیه
![]()
Last edited by behradsn; 06-09-2008 at 11:49.
دوست عزیز بارها و بارها در تاپیک های مختلف گفته شده که برد مرجع ATI در خود شرکت ATI جمع میشه
شما روی خازن ها نگاه کنید دقیقاً اونطور که روی ASUS ماژیک کشیده شده روی Sapphire هم هست
روی هیتسینک ASUSهمان برچسب شماره سریالی خورده که روی Sapphire خورده
در برد های مرجع هیچگونه تفاوت سخت افزاری نیست چون کارت کامل مثلاً به Sapphire ارسال میشه از طرف ATI بعد برچسب های Sapphire روی اون چسبونده میشه همین
بعد از مدتی ATI با سفارش شرکت ها میاد GPU رو جدا میفروشه که اون موقع شرکت ها برروی برد سوار میککند و رم های مختلف و سینک ها و بایوس و... سوار میکنند
از نظر نرم افزار های ASUS هم فکر کنم بهتر باشه ولی این هم بگم که ATI Catalist Control Center اونقدر کامل و استاندار است که به برنامه دیگه ای احتیاج پیدا نخواهید کرد.
به نظر بنده تو ایران برای خرید یک کارت مرجع اول گارانتی و بعد قیمت حرف اول را میزنه
درنهایت انتخواب با شماست
** ینده هم 4850 ندارم که فکر کنید از روی تعصب صحبت میکنم **![]()
پس این سفیری که من دیدم حتما تقل بوده!بنده نظر نمیدم
دوستان محترم لطفاً نظرشونو بگن
این ورژن از کارتها بسیار خوب هستند
با قرار دادن یک فن دوربالا برروی سینک به راحتی میشه اورشون کرد ، و اینکه 1 گیگاباین هم رم برروی اون ستاپ شده
از نمایندگی آواژنگ میتونند دوستانیکه میخواهند 4850 بگیرند بپرسند که کی وارد میشه این محصول
Last edited by behradsn; 07-09-2008 at 14:04.
مقایسه دو کارت اور شده ASUS HD4850 TOP و Sapphire HD 4850 TOXIC
Asus
کارت :
مشخصات کارت :
Core Clock : 680Mhz
Memory Clock : 1050Mhz DDR3 Effective 2100Mhz
Sapphire
کارت:
مشخصات کارت :
Core Clock : 731Mhz
Memory Clock : 1206Mhz DDR3 Effective 2412Mhz
خوب سایتی پیدا نکردم که این دو کارت را در کنار هم قرارداده و باهم مقایسه کند
اما مقایسه خیلی سخت نیست
Sapphire فن ZALMAN استفاده کردن و همچنین از هیت سینک های اضافه برای خنک کردن کارت استفاده کرده است.
کلاک ها هم باهم خیلی متفاوت هستند
کلاک جی پی یو Sapphire از Asus به میزان 51 مگاهرتز بالاتر است
کلاک رم Sapphire از Asus به میزان 156مگاهرتز بالاتر است که در حالت افکتیو میشه 312مگاهرتز
خیلی راحت میشه تشخیص داد که کدوم بهتر است
البته نمیدونم که تو ایران قابل تهیه هستند یا نه و این مقایسه هم فقط بین این دو کارته و دلیلی بر این نیست که تو کارتهای اور شده Sapphire آز همه بهتره
منابع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behradsn; 06-09-2008 at 13:10.
البته اين ايسوز واقعا توي تبليغات و بزرگنمايي رقيب نداره!! شايد اون امكانات هم خالي بندي باشه..
البته اينجا همه چيز بر مي گرده به قيمت... و بايد ديد كدومشون قيمت پايين تر دارند...
مثلا اگه ايسوز و سفير 5000 تومن اختلاف داشته باشند... خوب آدم ايسوز مي گيره....
پس هر كي قيمت ها رو داره بياد توي اين تاپيك بگهلطفا
ا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rezidentevilone; 06-09-2008 at 12:49.
در پی فروش فوق العاده کارتهای سری ATI HD 4850/4870 در بازار جهانی شرکتهای مختلف برای بهینه سازی دمای این کارت که حرارت زیادی دارد عنوانهای مختلفی با فن های گوناگون تولید کرده اند که معروفترین این عنوانها مدل Golden Sample شرکت Gainward هست که چند روز پیش مدل 4850Golden Sample وارد بازار شد.
در حال حاضر این شرکت قصد داره مدل HD 4870 Golden Sample با همراه با دو فن عرضه کنه.
میخوام به 2 موضوع اشاره کنم
1. قدرت اور شدن 4870 که در بنچ های زیر Power Color PCS Plus مدل اور شده هستش
2. تاثیر ساپورت دایرکت ایکس 10.1 در قدرت کارت 4870 نسبت به کارت های دایرکت ایکس 10 ساپورت مانند 280 و 260
در زیر بنچ مارک بازی معروف کرایسیس در ویستا با دایرکت ایکس 10.1 را میبینید :
در زیر بنچ مارک بازی معروف کرایسیس در XP با دایرکت ایکس9Cرا میبینید :
میبینید که کارت 4870 در ویستا بدلیل ساپورت کامل از دایرکت ایکس 10.1 نسبت به کارت های گرافیکی دایرکت ایکس 10 بسیار پیشی گرفته و پرفورمانس بالاتری دارد
دلیل این امر هم تحمل فشار در رندر کردن شیدر (سایه زن) است که باعث میشود کارت در فشار کمتری قرار گیرد برای پردازش سایه زن ها و در نهایت پرفورمانس بالاتری را از خود به نمایش بگذارد
لازم به ذکر است که در انجین بازی کرایسیس فیزیک ایکس پشتیبانی نمیشود و ساپورت کارت های انویدیا از این تکنولوژی در این بازی تاثیرگذار نیست
Last edited by behradsn; 08-09-2008 at 23:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)