من با کسپرسکی اونو پاک کردم .
من چند روز پیش به همین ویروس مبتلا شدم بعد رفتم ردشو از taskbar گرفتم بعد دیدم که تو همه درایوا خدشو کپی کرده منم تو address bar اسم همه دریوا رو نوشتم مثل C: و D: و ... تا از تو همشون فایل های autorun.ini و Thumbs.exe رو پاک کردم و همچنین از msconfig تو بخش startup هم پاکش کردم سپس یک بار ری استارت کردم درست شد. مال من هر بیست دقیقه بالا مانیتورم یه جک مینوشت! جک هاشم بامزه بودن! حیف شد. من این ویروس رو از flash memory ام گرفته بودم.
میگم اگه این آنتی ویروس های بزرگ این کار هارو هم نمیتونن بکنند پس بیاین ما هم برا خودمون انتی ویروس درست کنیم.؟
میخواستم بدونم که ایا ای فایل exe این ویروس اسم های دیگه ای هم داره؟ مال من Thumbs.exe بود. مال شما چطور؟
این که اصلا در حد ویروس نیست
انتی ویروس ایمین به طور کامل حذفش می کنه
نحوه پاک کردن دستی 2 دقیقه
بستن پروسس و رد یابی ادرس ان با Process explorer
جلوگیری از هر بار اجرا شدن (استارت اپ ) و پاک کردن با نرم افزار Autoruns
پاک کردن از ریشه همه درایو ها
درست کردن فولدر اپشن از گروپ پولیسی
بهترین آنتی ویروس برای از بین بردن این ویروس های بچه گانه کاسپر اسکای 7 بدون آپ دیت هست
چون من خودم تستش کردم و الان کاسپر رتبش 1 هست
آره.من هم موافقم.کاسپر بهترینهبهترین آنتی ویروس برای از بین بردن این ویروس های بچه گانه کاسپر اسکای 7 بدون آپ دیت هست
چون من خودم تستش کردم و الان کاسپر رتبش 1 هست
ویروس سالدوستی که تو کامپیوتر منه عملکرد متفاوتی داره. همه فایلهای مخفی رو نمایش میده و folder option رو هم از بین نبرده اما بعضی از گزینه های تب view مثل do not show hidden file and folder و show hidden file and folder رو از بین برده. من از SaldostCleaner که از سایت دانشگاه آزاد دانلود کرده بودم برای پاک کردنش استفاده کردم اما ویروس همچنان روی کامپیوتر من وجود داره. فکر می کنم این ویروس نسخه متفاوتی از سالدوست. حالا کسی می تونه راه حلی برای پاک کردنش پیشنهاد کنه؟
سلام
به تاپیک زیر هم سر بزنید خالی از لطف نخواهد بود . روشهای دستی برای از بین بردن این ویروس گفته شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
سلام
من كه نتونستم اين كرم سالدوس را پاك كنم
كمككككككككككككككككككككككك
این ویروسشو از کجا میشه گیر آورد؟
به نظر شما آنتی ویروس avira premium security suite 2008 با آخرین آپدیت که الآن رو سیستمم نصبه میشه این ویروس رو شناخت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)