سیستم مورد نیاز بازی هنوز مشخص نشده!![]()
سیستم مورد نیاز بازی هنوز مشخص نشده!![]()
دوستان ، این تاپیک مشخص نشده که برای Pc هستش یا کنسولهای دیگه .
اما به هر حال من یه سوال در مورد نسخه Ps3 دارم .
می خوام بدونم این بازی با رجیون Ntsc هم هستش ؟ چون دستگاه ما Ntsc-j هستش و تلویزیونمون هم معمولیه . می گن اگه رجیونش نخوره ، پخش نمی کنه .
تمامی نسخه ها اینجا بررسی می شه.دوستان ، این تاپیک مشخص نشده که برای Pc هستش یا کنسولهای دیگه .
مطمئنی ps3 هم مشکل ریجن داره؟؟؟می خوام بدونم این بازی با رجیون Ntsc هم هستش ؟ چون دستگاه ما Ntsc-j هستش و تلویزیونمون هم معمولیه . می گن اگه رجیونش نخوره ، پخش نمی کنه
نه دوست من . فکر نمی کنم که PS3 مشکل رجیون داشته باشه .
مشکل از تلویزیونه . می گن تلویزیون معمولی اون رو پخش نمی کنه . می خوام بدونم درسته یا نه . چون تلویزیون ما 29 اینچ معمولیه و تخت اما LCD نیست . راستش من هم نمی دونم که پاله یا NTSC !
پخش می کنه اون کیفیت مطلوب ps3 در p1080 رو نداره .(تو همه ی بازی ها همینه)
چی شد ؟ چرا تاپیک خوابید ؟ بحث کنید دیگه ... اطلاعات بیشتر از بازی برای Pc بدید !
جهت دوباره قعال کردن تاپیک اینو گیر آوردم ! :
GTA 4 Recommended System Requirements :
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space(+DLC)(More players multiplayer + more things)
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader(2560 x 1600)
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این به طور رسمی اعلام شده؟
و آیا این سیستم برای حداکثر تنظیماته یا نه؟
چون بالاش نوشته recommended
با سیستم فوق می تونید بازی رو راحت با تنظیمات گرافیکی مناسب اجرا کنید.چی شد ؟ چرا تاپیک خوابید ؟ بحث کنید دیگه ... اطلاعات بیشتر از بازی برای Pc بدید !
جهت دوباره قعال کردن تاپیک اینو گیر آوردم ! :
GTA 4 Recommended System Requirements :
Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space(+DLC)(More players multiplayer + more things)
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader(2560 x 1600)
Drive: DVD-ROM dual-layer drive
بله به صورت رسمی اعلام شده
میشه بگید با 8500 gt و 3gig رم با چه کیفیتی میشه بازی کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)