تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک برای آنتی ویروس دار شدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض کمک برای آنتی ویروس دار شدن

سلام
    من باتری سیموسم مشکل داره یه روز که کامپیوترو روشن کردم پریده بود به سال 7654 میلادی آخه بگو دانشمند تو اون سال دیگه کی از این سیستم عامل استفاده میکنه؟ خلاصه هیچی دیگه سیستم قاطی کرده بود منم اصلا حواسم به تاریخ نبودو فکر کردم ویروس گرفتم خلاصه با safe mode اومدیم بالا که آنتی ویروسو پاک کنیم تا زدیم delete دیدیم که به به و فهمیدیم قضیه چیه خلاصه cancel رو زدیمو زمانو تنظیم کردیم ویندوز که بال اومد آنتی ویروس کار نمیکرد خواستم پاکش کنم دوباره نصب کنم که پاک نمیشد خلاصه با هزار بدبختی پاکش کردم ولی بازم نصب نمیشه میگه ورژن قبلیو پاک کن تا نصب بشم از نرم افزارای uninstaller هم استفاده کردمو کاملا پاکش کردم ولی هنوزم میگه که پاک نشده حالا نه آنتی ویروس قبلیو داریم و نه میتونیم جدید نصب کنیم . با خیال راحتم به دانلود ادامه میدیمو انواع نرم افزار و فیلمو ... رو دانلود میکنیم نمیدونم شاید تا حالا ویروسم گرفته باشم؟... این یعنی کمک کنید

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شاید با system restore مشکلت حل شه
    با تعویض ویندوز که حتما حله
    ببینم این ورژنی که الان نصب میکنی با قبلیش فرق داره یه بار هم قبلیش رو سعی کن نصب کنی یعنی همون که قبلا روش نصب بوده و الان نصفه پاک شده
    اگه اینا نشد یه انتی ویروس دیگه نصب کن فعلا تا بعد که خاصتی ویندوزو عوض کنی همونو نصب کنی

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    توي رجيستر پاكش نكردي
    به مسير زير برو و پاكش كن current-userسپس زير شاخه software رو باز كن اسم انتي ويروست اونجاست مي توني پاكش كني ... اگه باز هم نصب نشد بايد رجيسترتو تعمير كني كه با نرم افزار هايي مثل regestry repair مي توني اين كارو انجام بدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •