تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: کدوم یکی از این سیستم ها کارایی بهتری داره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تا جایی که تاپیک رو دنبال کردم فهمیدم که بحث اصلی سر اختلاف قدرت Q6600 چهار هسته ای و E8500 دو هسته ای هست !
    یک چیز میخوام بگم :
    برتری E8500 که شما توی بعضی تست ها می بینید دلیلی برای ضعف سی پی یو ی Q6600 نیست به خاطر ضعف گیم هاست که نمیتونن از چها هسته به طور مفید استفاده کنند ! اثبات حرف من رو میتونید توی تست های نرم افزار های تست مثل 3D Marl ببینید !
    سلام دوست عزیز

دیگه قرار شد بحث رو سر این موضوع ادامه ندیم که تاپیک نره خاکی!
    بله حرف شما کاملا درست و منطقیه برای همین ما برتری یک قطعه رو محدود به نوع استفاده کردیم بازی یا نرم افزار یا ....؟ و در اون زمینه قطعات رو با تستها و بنچمارک هایی که معتبر هستند مقایسه می کنیم بله احتمال زیاد این بازی های نسل جدید (با توجه اخبار و تبلیغاتی که هست) 9ماه -یک سال دیگه تولید و به بازار عرضه میشن و همون طور که بارها گفتم خرید یک سی پی یو قوی 4 هسته ای(مثل Q6600) کاملا به صرفه و آینده نگریه.

موفق باشید

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو خیلی از تستهای غیر بازی Q6600 با اختلاف بسیار ناچیزی بالاتر بوده تو بعضی ها هم E8500 قوی تر بوده!

البرز جان e6600؟؟؟بحث سر q6600 و e8500 هست!و این بازی های آینده هم حداقل یه سال دیگست نه 6 ماه تعجب می کنم با این قاطعیت میگی 6 ماه!!!!در اورکلاک مصرف به یه نسبت میره بالا.بعد از اورکلاک e8500 حرفی برای گفتن نداره!!؟؟

امیدوارم لحنم کسی رو ناراحت نکرده باشه.اگه هم به کسی بر خورد ببخشه دیگه!دوستان بازم عذر منو رو به خاطر ازدیاد عکس ها و کندی لود صفحه بپذیرید و احیانا کسی خواست نقل قول کنه آدرس عکس ها رو دیگه پاک کنه.بازم میگم با درنظر گرفتن همه جوانب با بودجه حدود 180 همون Q6600 رو بخرید
    مسعود جان بنچمارک وتست و.....زیاد هست لطفا بحث رو ادامه ندید که تاپیک منحرف نشه
    حرف آخر!:Q6600 بخرید ولی E8500 تو بازی(1 سال آینده) اصلا ازش کم نمیاره!

موفق باشید
    من هم موافقم که این بحث این جا تموم بشه. چون در بحث های اینچنینی ، مسئول تراش تمام پست های من رو پاک می کنه.
    فقط می خوام که چند تا نکته رو برای دفاع از حرف هام بزنم:
    1- همه ی ما می دونیم که 8500 در بازی ها ز 6600 قوی تره و لازم نیود که این مقدار بنچمارک بزارین.
    2-مصرف برق در اورکلاک به صورت تصاعدی زیاد می شه و نه نسبی.
    3- 8500 در اورکلاک پایدار برای مدت طولانی فوقش به 4.3 برسه ، یعنی 2 پردازنده 4.3 گیگاهرتزی ولی 6600 ، به 3.6 می رسه ، یعنی 4 تا پردازنده 3.6 گیگاهرتزی که کاراییش در تمام نرم افزار ها و بازی ها فوق العاده می شه.
    4_من خودم 8200 دارم و از کاراییش اصلأ راضی نیستم. حتی تا 3.4 هم اورکلاکش می کنم تا قابل تحمل بشه ، ولی باز کارکردنش مسخرست و من حسرت یک پردازنده 4 هسته ای رو می خورم.چون فرکانس هر چه قدر هم بالا باشه ، باز جای هسته ی بیشتر رو نمی گیره.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •