روش هیدان تو این پست hpk34 گفته
ولی تو انیمه نفهمیدم چرا کازو وو رنگش سیاه شد موقی که می خواست دروازه را بشکونه.کسی می دونه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داره پس جنگ تو مانگا جالب میشه.بنطرت موفق میشه شکست بده؟
روش هیدان تو این پست hpk34 گفته
ولی تو انیمه نفهمیدم چرا کازو وو رنگش سیاه شد موقی که می خواست دروازه را بشکونه.کسی می دونه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داره پس جنگ تو مانگا جالب میشه.بنطرت موفق میشه شکست بده؟
خیلی نامردن.بسی ناراحت شدیم.![]()
بله تو مانگا جنگ بزرگی داره اتفاق میفته.
ناروتو هم داره پیشرفت میکنه.
به نظرم کار 8 دم تمومه.فقط خدا کنه ساسکه با این همه کتکی که خورد به راه راست هدایت بشه.![]()
سر چی ناراحت شدی؟
ناروتو تکنیک جدید یاد گرفته؟
شک کردم...فکر کنم بیشتر بره راه خاکی![]()
يه سوال تخصصي! مانگا با چه برنامه اي باز مي شه؟ من برنا مه اي نيست امتحان نكرده باشم! من مانگا مي خوام!!!!!!!!!!!!!!!!
مانگا اصلش تو مجالات ژآپن چاپ میشه که دیگران تصویر مانگا رو کپی می کنند تو اینترنت و به صورت یک فایل زیپ شده است که داخلش عکس های داستان به فرمت jpg یا png ذخیره شده .
شما ابتدا باید با نرم افزار های فشرده سازی فایل را نافشرده کنید سپس برید داخل پوشه ساخته شده و داستان رو ببینید که هم با نرم افزار های تماشای عکس ویندوز و هم با مرورگر میشه دید
سلام.
نه . به خاطر مرگ آسوما بود.
بریم مخ کیشی رو بزنیم که ساسکه رو برگردونه.![]()
یاداوری نکن گریه ناک است(چند قسمت دیگه مرگش رو انیمه نشون میده)![]()
سلام.یه سوال داشتم.اصلا این روباه 9 دم از کجا اومد و قضیش چیه.درضمن راسته که میگن هوکاگه 4م بابای ناروتو هست؟یک سوال دیگه.ناروتو بجز Rasengan و summonin jutsu فن جدید دیگه ای یاد میگیره؟
ممنون.
مگه شما قسمتهای اول ناروتو رو ندیدی؟ ناروتو شیپودن نه ها...ناروتو خالی! تو قسمتهای اول در مورد روباه نهدم توضیح میده.
هنوز کیشی اینو تو مانگا نشون نداده اما من یکی که مطمئنم که ناروتو پسر میناتو-هوکاگه 4م- هستش. البته یادمه تو مانگا یه جاهایی در مورد میناتو و زنش صحبت میشه، دقیق یادم نیست تو کدوم چپتر.
در مورد جوتسوهاش، ناروتو راسنگانشو با عنصر باد ترکیب میکنه و یه راسنگان خفن قدرتمند میسازه که تا چند چپتر دیگه خودتون میبینین، توی مانگا هم الان داره یه چیزایی در مورد استفاده از چاکرای موجود در محیط یاد میگیره مثلا تا الان تونسته یه مجسمه غول پیکر رو با دست خالی بلند کنه.
اصل تکنیک ها هم اینکه که به بهترین شکل ایجاد شه.
تیتراژ قسمت جدید را اکاتسکی هارو جای گروه قبلی گذاشتن.این اسوما رو هم اخر سری نمی زارن تو تیتراژ نجنگه عجب بدجنس هایی هستن.در کل جالب شده تیتراژ
داستان هم برگشت به اصلش ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)