این مال رپید شیر هست هر کدام 14-15 مگ حجمش بود کامل هست کار میکنه![]()
این مال رپید شیر هست هر کدام 14-15 مگ حجمش بود کامل هست کار میکنه![]()
جناب GENERAL_RAAAM نيازي نيست بياين تهران فروشگاه سرزمين رايانه تو اصفهان تمام كارهاي مربوط به كنسولا رو انجام مي ده فكر مي كنم اين كار رو هم بكنه آدرس و تلفن ندارم ولي ميتوني بري تو سايت ----------.com تو قسمت انجمن هاي عمومي به فروشگاه مجازي مراجعه كني اونجا همين سرزمين رايانه هم تاپيك داره ازشون مي توني بپرسي انجام ميدن يا نه قيمت رو هم بهتون مي گن
همین طور که دوستمون گفت فروشگاه سرزمین رایانه برات انجام میده.آدرس هم اصفهان خیابان توحید ساختمان میلاد 2 فروشگاه سرزمین رایانه. تلفن 6250827
به فروشگاه پاسکال هم یک سر بزن.آدرس:مجتمع پارک زیز زمین اول فروشگاه پاسکال
دستتون درد نکنه.
ولی خودم هم به پاسکال و هم به سرزمین رایانه زنگ زدم اصلا نمیدونن چی هست؟؟؟!!!![]()
با چی باید وازش کنم؟
دوستان نگفتید که هزینه نصب فریمور ixtream چنده؟ تو nextgen ?
من تا 5-6 روز خونه نیستم و اینجا هم dsl نداره وقتی برگشتم چک میکنم بهتون میگم![]()
اکسر 20-25 هست ولی نکست جن رو دقیقآ نمیدونم فکر میکنم همون حدود باشه اما مطمئن نیستماما قیمت به درایورت ربط داره این قیمت ها بن کیو هست و درایور های سامسونگ و هیتاچی گرون تره
Last edited by farazp30; 30-08-2008 at 22:38.
دوستان برای اتصال به xbl حتما باید هارد داشته باشی یا اینکه میشه بدون هارد فقط وصل شد مثلا فقط ببینی چی هست یعنی چیزی دان نکنی؟
و اگه زحمتی نیست دوستان وارد نحوه اتصال دوتا xbox از طریق system link بگید اخه من و پسر خالم همسایه ایم میخوام با ان کانکت بشم راستی فاصله هم تاثیر داره تو سرعت ؟
Last edited by ahmadgboy; 30-08-2008 at 12:35.
بله میشه وصل شد، اما همونطور که گفتید نمیشه چیزی دانلود کرد.
نحوه ی انجام System Link رو تو پست بعد گذاشتم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)