مشخصات چیپ p45
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات چیپ p45
نه دوست عزیز.
1066 رو با اور ساپورت نمیکنه.
1066 و 1333 رو شاخشه. 1600 رو هم چیزی تو سایتش ننوشته بود که با اور ساپورت میکنه یا نه:
ولی این MSI عجب بردیه. قیمتش خیلی مناسبه. حیف که من خریدم وگرنه همینو میگرفتم. تنها مشکلش در آینده میتونه این باشه که فقط یک PCI-E 1x داره وگرنه بسیار خوش قیمته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه . منظورم 1066 رم هست. سی پی یو رو که میدونم !!!
اگه بري تو سايت اينتل تو مشخصات ساپورتش نوشته براي پردازنده 1333 و براي رم DDR2 تا باس 800 ساپورت ميكنه و باس هاي بالاتر رو شركت هاي سازنده ميان ساپورت ميكنن
تست 11 مادربورد با چیپ P45 توسط یکی از بهترین سایتهای تست و گزارش:
دستت درد نکنه . اما من درست نفهمیدم !! اگه زحمت نیست رده بندی اینها رو تو یه پست بنویس . بازم ممنون.
p5q-e
3 اسلت گرافيك داره و دوال لن هستش
اسلت هاي گرافيكش 2 تا 8X كار ميكنه و اون يكي ديگه 4x كار ميكنه
در كل با تفاوت هايي كه من ديدم p5q-e از p5q pro قويتر هستش
سيستم خنك كننده روي مادربورد هم در p5q-e قويتره + تفاوت هاي ظاهري ديگه
سلام دوست عزیز
ممنون بابت نظرتون
ببخشید یه کم دیر اومدم
البته من این سری 45 رو خیلی هم گرون نخریدم
195 حساب کرد.
چند تا سوال هم در موردش دارم ممنون میشم اگه جواب بدید
من EP45-DS3R گرفتم فکر کنم فرقش با EP45-DS3 این باشه که Raid Support هست. میشه در مورد Raid و مزیت ها و نحوه نصبش یه توضیحی بدید.
سوال بعدی این که این سری مادر برد های گیگا یه چیزی به اسم Dynamic Energy Saver داره که خیلی هم روش مانور میده. می خوام ببینم آیا استفاده ازش توضیه میشه و این که چطوری مصرف رو پایین میاره و راندمان رو بالا میبره؟؟؟ آیا آسیبی به قطعات نمی رسونه؟؟؟
ممنون
دوست عزیز همونطور که مشاهده میفرمائید تو هر قسمت یه مادربورد بهتر بوده.
اول اینکه ببینید بیشتر چه کاری انجام میدید بنا به همون نیاز نتایج تستهای مربوط رو ببینید.
در ضمن میتونید به قسمت Conclusion مراجعه کنید و نظر نویسنده رو ببینید:
هیچ موقع به صورت رده بندی قرار نمیدن، فقط میگن مجموعاً و در کل فلان مادربورد یا... بهتر جواب داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)