سلام دوستان
من میخوام برای سیستمم رم جدید بگیرم البته مادربرد هم عوض میکنم فقط میخوام بدونم رم بهتره Ddr باشه یا Ddr2 ؟؟
میخوام حافظه ش 2 گیگ باشه مارکش هم بهترین باشه اگه میشه حدود قیمت و مارک ونوع رو بیگن
خیلی ممنون
سلام دوستان
من میخوام برای سیستمم رم جدید بگیرم البته مادربرد هم عوض میکنم فقط میخوام بدونم رم بهتره Ddr باشه یا Ddr2 ؟؟
میخوام حافظه ش 2 گیگ باشه مارکش هم بهترین باشه اگه میشه حدود قیمت و مارک ونوع رو بیگن
خیلی ممنون
الان ddr2 هست بيشتر مادربورد ها
و اينكه 2 گيگ رو به صورت دوال بگير كه افزايش كارايي داشته باشي
مارك هاي خوب ocz,corsair,crusial,... هست
بودجتو مشخص كن
اقا من دو تا رو دارم رو هم 1گیگ تو CPUz در قست DRAM frequency نوشته 397 مگا هرتز حالا من میخوام ددو تا رم دیکه اضافه کنم به نظر شما دو تا رم تو همین سرعت بگیرم یا دو تا 512 با سرعتهای بالاتر مثلا 800 مگا هرتر بخرم تا سیستمم سریعتر بشه
مدل مادربوردتو و نوع رم هاي فعليتو بگو
به صورت دوال یعنی دو تا 1گیگ؟من چون حدود قیمت اصلا دستم نیست فعلا قیمتهای بالای 50 رو بگین ممنون![]()
Corsair 2 gig-800 با قیمت 65 تومن.
Corsair 4 gig DHX-800 با قیمت 130 تومن.
OCZ 2GIG GOLD-800 با قیمت 60 تومن.
OCZ 2GIG Platinium-800 با قیمت 80 تومن.
Patriot 4gig-800 با قیمت 95 تومن.
Patriot 2 gig-800 با قیمت 50 تومن.
crusial 2 gig 1066 با قیمت 90 تومن.
اگه براتون زحمت نیست لطفا 1گیگ ها رو بگین چون گفتین دوال بهتره پس بهرته دو تا 1 گیگ بگیرم
با عرض پوزش
دوست عزیز رمهای بالا که گفتم همشون یا 2 تا 1 گیگ یا 2 تا 2 گیگ ، یعنی همون دوال هستند.
سلام دوستان
آیا رم با باس 667 با رم با باس 800 از لحاض کارایی خیلی فرق می کنه.من میخوام سی پی یو رو عوض کنم که مادربوردم اونو ساپورت میکنه(Q6600 cpu ) ,ولی رم تا باس 667 بیشتر ساپورت نمیکنه میخواستم بدونم لازم که بخاطرش مین رو هم عوض کنم.مین من گیگا945ps3 است و رم هم apacer 2*1 g bus 667.
سپاسگزارم
Last edited by Hassan_2600; 26-08-2008 at 22:47.
از نظر کارایی خیلی فرق میکنن. شما اگه بودجه داری مادربردت رو عوض کن وگرنه که هیچی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)