میخوای 1000 تومن خرج کنی ؟!!!جدای از شوخی فرق بین 500 تومن تا 1 میلیون زیاده. اگه میتونی سریعتر بودجه ی فیکست رو بگو.
میخوای 1000 تومن خرج کنی ؟!!!جدای از شوخی فرق بین 500 تومن تا 1 میلیون زیاده. اگه میتونی سریعتر بودجه ی فیکست رو بگو.
اگر هم اینتل بگیری در اینده برای ارتقا مشکل خوای داشت.
چون این نسل از پردازنده های اینتل تا سال 2009 از رده خارج می شن و پردازنده های nehalem ، جای اون ها رو می گیره.
پس در سال 2009 ، رم و مادربرد و سی پی یو رو از رده به طور کامل خارج شده بدون
شما 600 در نظر بگیر البته امکان 1000 فقط 20% است نسبت به اون 500 که 80% است![]()
اینجا همه با هم هم نظر هستند! (روی این پردازنده ها کلی خودمون با هم و با دیگران بحث کردیم و این نتیجه نهایی هست.) اگر اینتل می خوای همونا که من گفتم. اگر AMD می خوای اونایی که آقا شهاب گفت. بقیش هم که بستگی به پولت داره.
البته یه مورد E2200 هم پروفسور مسعود این وسط پروند(!) ولی نسبت کارایی به قیمتش مناسب نیست.
E2180(2.0GHZ) = 65 تومان.
E2200(2.2GHZ) = 80 تومان.
اختلاف فرکانس این دو تنها 200MHZ هست و اختلاف قیمتشون بیشتر از اختلاف کاراییشونه. به بیان دیگه ارزش نداره 15هزار تومان یا 20هزار تومان برای 200MHZ بدی. این پول رو بذار روی کارت گرافیکی تا کارایی بسیار بالاتری رو شاهد باشی.
وقتی به خاطر 100 مگاهرتز بیشتر در Q9300 ، ما 100 هزار تومن بیشتر از Q6600 پول میدیم ، و اختلاف قدرتشون 10 درصده ، چرا 13 تومن برای 200 مگاهرتز بیشتر ندیم ؟
درسته که من سی پی یوی 4 هسته ای رو با 2 هسته ای مقایسه کردم و این کار درستی نیست ، ولی با توجه این اختلاف 100 تومنی، ارزش داره 13 تومن بیشتر بدیم و یه جنس بهتر بخریم.
اونا از نظر تكنولوژي فرق ميكنن ولي 2180 و 2200 از نظر فركانس فرق دارن نه چيز ديگه
Last edited by shahab_blaster; 26-08-2008 at 12:45.
E2220 چیه دیگه ؟!!؟!شما باید برای بازیها E2180 رو تا 2/2 گیگاهرتز اورکلاک کنی ، چون بیشتر بازیها به این مقدار فرکانس نیاز دارن ولی E2200 نیازی به اورکلاک نداره. اورکلاک هر چی باشه از عمر سی پی یو کم میکنه.
حواسم نبود e2200 همون كه شما ميگي
پس چرا وقت معرفي ميگي 2180 و نمياي 5000 رو با فركانس 2.6 معرفي كني؟
اگه اور كلاك بده پس واقع بينانه بياينو معرفيش نكنين اگه هم خوبه اين حرفت پس چيه
آخه وقتی میگه ترجیحا اینتل باشه ، نمیتونم بنده خدا رو مجبور کنم AMD بگیره. میتونم ؟!!![]()
اينجا قرار هست كه ما به ديگران بهترين پيشنهاد رو بديم
پس بهتر اينه كه به طرف بگيم اين خوبه حالا نمي خوا بگيري به ما ربطي نداره ما پيشنهادمون رو ميديم
اينجا هم ديگه از اين بحث ها جايز نيست چون قروم خيلي بهم ريخته شما و چند تا از دوستاي جديد دوست دارين زود پيشرفت كنيد ولي فروم رو با بحث هاي اضافي بهم نريزين بحث هايي كه كاربر عادي رو گيج ميكنه
پيشاپيش از همه دوستاني كه مي خوان فروم پيشرفت كنه ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)