فکر نمی کنی شرکت های در برابر OCZ باشند هرچند من هم مثل شما طرفدار این شرکت هستم اما باید قبول کرد شرکت های مثل Geil,Patrio,...در محدوده 70 تا 240 قابل رقابت هستند اما بالاتر خیر
فکر نمی کنی شرکت های در برابر OCZ باشند هرچند من هم مثل شما طرفدار این شرکت هستم اما باید قبول کرد شرکت های مثل Geil,Patrio,...در محدوده 70 تا 240 قابل رقابت هستند اما بالاتر خیر
یکی از دوستان میگفت ژل فقط از خودش بهتره !! پاتریوت هم کیفیت خوبی داره ولی با قاطعیت تمام میگم OCZ از نظر کارایی و کیفیت بهترینه. من تو سایت رایانه یک نموداری در مورد فروش رم ها دیدم که اول کرسیر بود و دوم OCZ. اون هم به خاطر قیمت بالاتر OCZ هست و اگه قیمتهای OCZ هم سطح کرسیر بود الان سطح فروشش از همه ی رمها بالاتر بود. تو این نمودار رقابت کرسیر و OCZ قابل ملاحظه بود و رمهای دیگه به گرد پای این دو هم نمیرسیدن ، و اسم پاتریوت جزو رمهای متفرقه بود که کمتر از همه امتیاز اورده بود. تازه این فقط سطح فروش رو نشون میده ، اگه نمودار کیفیت و کارایی گیر آوردم حتما میذارم.
سلام دوستان ... لطفا به طور كامل از نظر قيمت و كيفيت و تمام موارد ديگه! اين دو هارد رو مقايسه كنيد ....
مممنون از دوستان:
Samsung SpinPoint T166 ,HD321KJ, SATA/300,320GB , 16MB Cache
Hitachi GST 7K160, HDS721616PLA380, SATA/300, 160GB, 8MB Cache
البته ظرفيت ها فرق مي كنه! ولي با اين وجود باز هم قيمت ها رو به من بگيد و بگيد اصلا اين هارد ها پيدا ميشه يا نه؟
اگر خودتون هم پيشنهادي داريد، لطفا بگيد!
ممنون از توجه و كمك شما.
ضمنا ... آيا اين هاردها رو تمام مادربردها ساپورت مي كنه؟
مادربرد من:
PT880PRO-A V1.1 محصول شركت Elitegroup ... مشخصات:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشكرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p30time; 25-08-2008 at 16:45.
اول شما به من بگو که کارخانه ی سازنده ی ocz چیه؟کجاست؟تو کدوم کشوره؟ و از چه چیپ هایی استفاده می کنه؟
بعدش یک همچین نظر صریحی رو بده.
البته من هم قبول دارم که رم هاش کارایی بالایی دارند. ولی اصلأ قبول ندارم که بهترینه ، البته باید بگم که قیمت هاش وحشتناک هستند.
دومأ منظورتون از بالای 240 چی هست؟ مگه پردازندست که این جور مرز تعیین می کنید؟
کدوم ادم عاقلی برای 2 گیگ رم ddr2 بالای 240000 تومان پول میده.
اصلأ شما یک سری به سایت های سازنده رم بزن و ببین گرون ترین رم های ddr2 و در حجم 2 گیگ کدوم ها هستن؟
در ضمن ocz شرکت نیست. برند هست.
سلام دوست من.
اولأ الان چندین ساله که کینگستون پرفروش ترین رم جهان هست. و در اون هیچ شکی نیست.
دومأ هیچ وقت پرفروش ترین بودن ، به معنای بهترین بودن نیست.
قيمت رم ها با توجه به نوع رم و حجمش متغير هست
بهترين هم هيچ وقت وجود مطلق نداره يعني دائما بهترين نيست
قيمت هاشم مناسب هست با توجه به كيفيت و قدرتي كه داره
حالا شما بگو كارخانش كجاست
كدوم كشوره و از چه چيپ هايي بهره ميبره؟
سلام
میگن که پاتریوت llk 2 گیگ تقلبی وجود دارد ، و اصلش ماله آسمانه و فقط 80 تومان گیر میاد !
راست میگن ؟
سلام .
ببخشید . اون بنچمارک مربوط به فروش نیست. مربوط به اورکلاک هست.
این هم یکی دیگه برای سرعت رمهای قدرتمند جهان.
![]()
سلام. نمی تونم بگم. چون کارخونه نداره . وقتی هم که کارخونه نداشته باشه نمی شه مدل چیپ ها و سایر خصوصیات رو تعیین کرد. البته یک برند امریکایی هست.(یعنی اسم ocz و مدلاش در امریکا ثبت می شن.)
این شرکت با سایر شرکت ها قرار داد می بنده تا براش رم بزنند .
کلأ این بنچمارک ها کاملأ گنگند. و اصلأ قانع کننده نیستند.
مثلأ شرکت کرسیر تونسته فرکانس رم های ddr3 خودش رو تا 2450 هم زیاد منه. ولی این جا اسمی ازش نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)