تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 342 از 356 اولاول ... 242292332338339340341342343344345346352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,411 به 3,420 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

داره خودمونی میشه kasra_masiha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

بله.
    ببینید تکنولوژی همه شرایط رو تغییر میده.
    تا سال آینده iCore x7 ها هم تا حدی فراگیر شدن و با توجه به بودجه ای که احتمالا می خواهی خرج کنی معقول خواهند بود.
    به عنوان مثال سری قبلی 3850 در مقایسه با 4850 واقعا کم میارن ، بنابرانین هیچ تضمینی نیست سال آینده دوتا کارت 4870 بتونه از لحاظ قیمت/کارایی با کارت های سری جدیدتر - با وجود تکنولوژی های جدید گرافیکی و مخصوصا پردازش فیزیکی - رقابت کنه.
    این رو هم یادت نره که SLI یا Crossfire کردن به جز هزینه ی کارت ها و مادربرد ، هزینه های تحمیلی دیگه ای مثل هزینه پاور بیشتر و شاید حتی تهویه بیشتر کیس رو هم در بر میگیره.
    ----------------------------
    شما اگرهم دنبال کراس فایر هستی حتما از چیپ های X38 و x48 استفاده کن ( 16X 16X هستن)
    من کراسفایر رو حداقل برا 1سال و خورده ای بعد میخواستم گفتم کم میاره کراس می کنم
    پس با این حساب کاره عاقلانه ای نیست .( همه تایید میکنند این نظر رو؟ با مطالعه کامل پست های مربوطه؟)
    اگه تایید میشه مادربرد چی بردارم که بعدن دیگه نیاز به عوض کردن نباشه؟احتمالا می خواید بدون کراسفایر معرفی کنید ؟
    امکانات بالا باشه؟

فکر میکنم این بحث برای خیلی ها مفید باشه . حتی برا یاد اوری بعد دیگه بحث کارت گرافیک
    Last edited by kasra_masiha; 25-08-2008 at 03:04.

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پس با این حساب کاره عاقلانه ای نیست .( همه تایید میکنند این نظر رو؟ با مطالعه کامل پست های مربوطه؟)
    اگه تایید میشه مادربرد چی بردارم که بعدن دیگه نیاز به عوض کردن نباشه؟احتمالا می خواید بدون کراسفایر معرفی کنید ؟
    امکانات بالا باشه؟

فکر میکنم این بحث برای خیلی ها مفید باشه . حتی برا یاد اوری بعد دیگه بحث کارت گرافیک
    اگه بودجه شما 150 تومن هست P5Q بخرید ، که اولویت اول همینه. اگه میترسید که بعدا به کراسفایر نیاز پیدا کنید و بودجه 210 تومنی دارید ، P5E بخرید. البته مدلهای P45 بایوستار هم گزینه های خوبی بوده و قابلیت کراسفایر هم دارن.

3. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

بله.
    ببینید تکنولوژی همه شرایط رو تغییر میده.
    تا سال آینده iCore x7 ها هم تا حدی فراگیر شدن و با توجه به بودجه ای که احتمالا می خواهی خرج کنی معقول خواهند بود.
    به عنوان مثال سری قبلی 3850 در مقایسه با 4850 واقعا کم میارن ، بنابرانین هیچ تضمینی نیست سال آینده دوتا کارت 4870 بتونه از لحاظ قیمت/کارایی با کارت های سری جدیدتر - با وجود تکنولوژی های جدید گرافیکی و مخصوصا پردازش فیزیکی - رقابت کنه.
    این رو هم یادت نره که SLI یا Crossfire کردن به جز هزینه ی کارت ها و مادربرد ، هزینه های تحمیلی دیگه ای مثل هزینه پاور بیشتر و شاید حتی تهویه بیشتر کیس رو هم در بر میگیره.
    ----------------------------
    شما اگرهم دنبال کراس فایر هستی حتما از چیپ های X38 و x48 استفاده کن ( 16X 16X هستن)
    امکانات بالا باشه؟

اول میخوام بدونم این نظر تایید میشه کامل یا نه؟
    نظر مدیر؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

اگه بودجه شما 150 تومن هست P5Q بخرید ، که اولویت اول همینه. اگه میترسید که بعدا به کراسفایر نیاز پیدا کنید و بودجه 210 تومنی دارید ، P5E بخرید. البته مدلهای P45 بایوستار هم گزینه های خوبی بوده و قابلیت کراسفایر هم دارن.
    اول باید بدونم کراسفایر اصلا بدردم میخوره با شرایطی که قبلا ذکر شده یا نه .بعد احساس نیاز کنم

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اول باید بدونم کراسفایر اصلا بدردم میخوره با شرایطی که قبلا ذکر شده یا نه .بعد احساس نیاز کنم
    با توجه به آمدن گرافيك هايي با چند هسته پردازشي كراس فاير به صرفه نيست

7. این کاربر از shahab_blaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه Main خوب با 100 تومان به پایین قیمت برای CPU AMD 4600 Am2 بگید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اینو سفارش دادم.
    Asus M2N-E
    قیمت 106 تومان
    حالا این خوبه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان پاوری که باید برای مادربوردها اندازه گرفت رو باید از کجا فهمید؟؟
    مثلا برای

Gigabyte - P35-ds3r
    Gigabyte - P35c-ds3r

مصرف پاور رو باید چند در نظر گرفت؟؟

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مثلا برای

Gigabyte - P35-ds3r
    Gigabyte - P35c-ds3r

پاور فقط به مادربرد مربوط نمیشه ، به قطعات دیگه از جمله هارد و سی پی یو و گرافیک و Dvd writer هم مربوط میشه. شما کل قطعاتت رو بگو ، تو مشخصاتش می گردیم و توان مصرفی اون رو پیدا میکنیم ، بعد همه رو با هم جمع میکنیم و پاور رو بهتون پیشنهاد میدیم. البته باید به تایپک پاور مراجعه کنی.
    Last edited by Professor Massoud; 25-08-2008 at 15:39.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مثلا برای

Gigabyte - P35-ds3r
    Gigabyte - P35c-ds3r

از اينجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •