اولاً ممنون. ولی لینک خراب بود.
دوماً مشکل من اینه که دوتا لینک درست دارم ولی نمی دونم کدوم یکیشون کامل است. آخه حجم یکیشون ( اولی ) 6 مگ و دومی 3 مگ بید !!!
ممنون . خودم بلدم که زمین رو بکنم و پله بذارم. مشکل من با دیوار زیر زمین هستش ...
اولاً ممنون. ولی لینک خراب بود.
دوماً مشکل من اینه که دوتا لینک درست دارم ولی نمی دونم کدوم یکیشون کامل است. آخه حجم یکیشون ( اولی ) 6 مگ و دومی 3 مگ بید !!!
ممنون . خودم بلدم که زمین رو بکنم و پله بذارم. مشکل من با دیوار زیر زمین هستش ...
خوب مشكلتون چيه؟ ديوارش همون شكلي هست ديگه !
نميتونيد اونجا ديوار بكشيد كه!
سلام.
کسی می تونه آموزش کامل SimPE رو بذاره ؟؟؟ ( سرچ کردم و پیدا هم کردم. ولی کامل نبود ... تا یک مرحله بشتر نداشت ... تازه فقط درباره ی ساخت لباس بود ... )
ممنون.........
تا جايي كه ميدونم اين برنامه فقط آموزش ساخت لباس رو داره ، براي وسايل خونه رو نداره![]()
يعني در واقع بايد بگم من كلا آموزش ساخت وسايل خونه رو نديدم
منظورت اینه که با این نرم افزار نمی تونی وسایل خونه بسازی ؟؟؟ یا تو آموزشش رو یاد نداری ؟؟؟؟ آخه من یک نرم افزار می خوام که باهاش ماشین و ... بسازم ....
اين نرم افزار فقط فايل ها و پكيج هاي سيمز رو هك ميكنه
شما براي وسايل ساختن نياز به آموزش هاي سه بعدي داريد كه اونم با نرم افزار هايي مثل Maya و 3DMAX امكان پذيره .
و يك چيز ديگه : لطفا در اين تاپيك بحث ساخت وسايل يا لباس براي اين بازي نباشه ، اينجا فقط تاپيك راهنمايي اين بازي هست
اگر خيلي علاقه دارين تاپيكش رو توي قسمت زير بزنيد :
ممنون. اینم تاپیکش ( اگر اسمش بد بود خودت عوضش کن) :
و یک سؤال دیگه : چجوری می تونم هتل بخرم ( تو شهر های تفریحی )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حقيقتش منم تا حالا امتحان كردم ولي نميشه حتي تو شهر خودتم وقتي هتل بزني نميشه.و یک سؤال دیگه : چجوری می تونم هتل بخرم ( تو شهر های تفریحی )
شايد وقتي خودت يه زمني درس كني و بري توش اتاق بذاري و همون ميزه كه پشتش يكي واستاده و تلفنا رو بر ميداره،اگه از اتاقت غذا سفارش بدي از زير مزش برات غذا مياره و وقتي اتاقتو انتخاب ميكني ميري پيشش امضا ميكني اگه ميزشو بذاري شايد بيان براي رزرو اتاق ولي مسخرس فكر نكنم بشه....
به احتمال زياد نميشه.
بعد يه سوال داشتم:
اون چيتي كه ميتوني وسايلو با هر زاويه اي بذاري چيه؟
پيروزوسربلند باشيد...
باتشكر...
امير
مطمئنی ؟؟؟ چه بد شد ... خوابگاه چی ؟؟؟ خوابگاه می تونی بسازی ؟؟؟
اگر کسی داره بذاره منم لازمش دارم ....
ببين خوابگاه براي چي ميخواي بسازي؟نميشه ولي خريد خوابگاه اينو مطمئنم.مطمئنی ؟؟؟ چه بد شد ... خوابگاه چی ؟؟؟ خوابگاه می تونی بسازی ؟؟؟
من نميدونم چجوري از اين خونه هاي اجاره اي بايد بسازم؟؟؟
ميشه كمكم كنين؟؟؟؟
من يه چيزايي فهميدم ازش ولي وقتي باز وسيله رو تكون بدي در هر زاويه اي قرار نميگيره و حتما بايد براي هر بار كد رو بزني.اگر کسی داره بذاره منم لازمش دارم ....
من يه هتل دانلود كردم اينجوري بود وسايلش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)