تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 221 از 229 اولاول ... 121171211217218219220221222223224225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,201 به 2,210 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

روزا 20
    شبا 55

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من تقريباً اغلب صفحات اين تاپيك رو خوندم . ظاهراً سرعت صبانت، سرعت خوبيه ( حدود 50 براي سرويس 128). ولي در چند صفحه آخر برخي از دوستان در سرعت شبانه و روزانه مشكل داشتند. مي خواستم ببينم هنوز مشكل سرعت در روز و شب وجود داره ( حدود 16 ) يا حل شده.
    لطفاً اگر زحمت مي‌كشيد سرعت خودتون را مي‌نويسيد، شهرتون را هم ذكر كنيد.
    با تشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آدرس و مشخصات شرکتهای دارای اینترنت پرسرعت! حتی شماره موبایل مدیرعامل! به نقل از سایت شرکت مخابرات استان تهران:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by quazgaa; 23-08-2008 at 21:11.

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

10

سلام
    من تقريباً اغلب صفحات اين تاپيك رو خوندم . ظاهراً سرعت صبانت، سرعت خوبيه ( حدود 50 براي سرويس 128). ولي در چند صفحه آخر برخي از دوستان در سرعت شبانه و روزانه مشكل داشتند. مي خواستم ببينم هنوز مشكل سرعت در روز و شب وجود داره ( حدود 16 ) يا حل شده.
    با تشكر
    بله ، روز در وضعیت خوب ۲۰ کیلوبایت در ثانیه هستش ولی سرعت شبانه زیاد شده . . .

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

زدم قدش
    ولی خدایی آیدی اصلیت همینه؟؟؟

تاريخ عضويت: 08-02-2008
    کسی که منو بشتاسه حداقل باید 2 سال پیش عضو شده باشه

who u r?
    من ازت سابقه دار هستم تقریبا 1 ماه

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    با تشكر
    سرعت روزانه در 30 ثانیه ابتدایی در حد 100 است اما بعد از اون میره رو 20 و شبا هم که بهتر شده و داونلود 55 و آپلود هم 55
    روزا اگه وب گردی کنی عالی و لی برای داونلود بد چون با این 100 تا وب رو سری باز میکنه که قبلا 55 بود
    در کل من راضی هستم

آدرس و مشخصات شرکتهای دارای اینترنت پرسرعت! حتی شماره موبایل مدیرعامل! به نقل از سایت شرکت مخابرات استان تهران:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رفتی از پرشین تولز مطلب رو کپی کردی حداقل یک نقطه یا خط تیره ای اضافه یا کم میکردی

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس اگه شبا سرعتش بیشتر باشه که برای شما بهتره چون اون چند ساعت مجانی رو استفاده میکنید یعنی صبا بنفع شما سرعتو تنظیم کرده

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس اگه شبا سرعتش بیشتر باشه که برای شما بهتره چون اون چند ساعت مجانی رو استفاده میکنید یعنی صبا بنفع شما سرعتو تنظیم کرده
    آره خیلی به نفع ما شده البته کسانی که اکانت راپیدشر دارن خیلی بیشتر سود می برند چون تا 2 گیگ می شود در هر شبانه دانلود کرد

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خب
    آقای ویتامین ( vitamin2002 )
    سرعت امروز چطور بود !

داره خودمونی میشه بی مخ!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

می بخشید. این پست رو یکی از دوستان در تاپیک ADSL در مشهد به من دادن، می خواستم بدونم که شما هم مشکلاتی نظیر این رو داشتید؟
    البته يه هفته رو كه يكم اغراق مي كنن... (حداقل يه ماه حداكثر تا پايان عمر...)
    الان در مشهد هزاران نفر در انتظار پورت خالي هستند
    اينها مييان يه سري پورت مي خرن از خارج بعد مي ذارن روي يه سري سيستمهاي خاص (تاجايي كه من مي دونم البته) و از هر 10 تا پورتي كه وارد مي كنن 9 تاش نيم سوخته ست... (خيلي هم جاي تعجب نداره! اين پورت ها، همان پورت هاي از رده خارج اروپا و امريكا ست كه مي خوان بندازن تو سطل آشغالي؛ دولت محترم ايران اونها رو جمع آوري مي كنه و با قيمت ده برابر قيمت اصلي و تازه اونها به ماي بيچاره مي فروشه اونم بعد از شش ماه انتظار... (بله درسته! تا شش ماه هم منتظر بوده اند شك نكنيد!)
    ممكن براي بار اول كه پورت رو ميذارن نيم سوخته باشه (مگه خوش شانس باشي كه از اون 10 تا اون يكي سالمه بهت بي افته) و بايد اعتراض كني تا دوباره واست يكي ديگه بذارن (باز خوبه پول اين دومي رو دوباره از آدم نمي گيرن! )
    واسه من بدبخت فلك زده ي عاجز هم بعد از حدود 1 ماه و نيم وصل شد...

تازه قضيه پورت هم كه تموم شد ميرسه به خودتون....
    اونجا ميان خونه تا واستون مودم رو راه اندازي يا همون Config كنن... بعد متوجه ميشين كه اي دل غافل...
    سيم كشي خونه مورد داره (چون به جاي دو تا مهندس آدم توسط تو افغاني آدم، خونه تون بنا شده!!) بعد باز بايد سيم كشي كل ساختمان رو عوض كنيد (آپگريد خودمون )

اوووه اووووه يادم رفت بگم!!! تازه اگه همه اينا رو پشت سر بذاري بعد مي فهمي كه اصلا ADSL ي در كار نيست! يعني فقط اومدن يه پول مفت از جيب مباركتون كشيدن تو حلقومشون و بهتون گفتن ADSL+2 با سرعت ماوارايي 128 دادن...
    بعد كه دو تا صفحه رو باز كني مي فهمي اي دل غافل.... همون دايال آپ سرعتش بهتر بوده... فقط اين يكم ارزون تر واست در مياد اونم اگه مثلا خيلي كارت تو نت زياد باشه (از ما كه مخابرات تا حالا 300 تومن هم پول تلفن گرفته! )

ديگه هيچي دوست عزيز... شما اگر پول داشتي در اولين فرصت فقط برو سوئد يا استراليا تا بتوني حداقل واسه يه لحظه عين آدما زندگي كني (نه تو اين بلوار حجاب بي حجاب...) همين...

(اين داستان نه اغرقي توش بود نه تخيلي بود... كاملا مستند بود.)
    این پست رو یه بار دیگه هم داده بودم ولی مثل اینکه دوستان نادیده گرفتن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •