من یه k810 خریدم
هه چیزش ردیفه.
فقط متوجه شدم که وقتی می خوای بلوتوث بفرستی اگه یه کم فاصله گوشی زیاد بشه یا یه مانع مثل دیوار یا دست و پا و... جلوش باشه سرعتش می اد پایین و قطع می شه به نظر شما باید چکار کنم؟
من یه k810 خریدم
هه چیزش ردیفه.
فقط متوجه شدم که وقتی می خوای بلوتوث بفرستی اگه یه کم فاصله گوشی زیاد بشه یا یه مانع مثل دیوار یا دست و پا و... جلوش باشه سرعتش می اد پایین و قطع می شه به نظر شما باید چکار کنم؟
دوست من همه جا پرسيدينـــ و تايپك زير خاكي هستشــ و كسي داخلش پستي نده تا پايين بره ؟
اين تايپك رو مهم كردن بخاطر هميـــنه ديگـــه كه اونجا هم پرسيدي
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام به همه،
یه سوال فنی داشتم،چرا بعضی از گوشی های سونی اریکسون مثل k800 یا اینکه k320 ،چرا برای اینکه فلششان کنم توسط کامپیوتر به هیچ وجه قابل شناسایی نیستند.کابل را عوض کردم اما چیزی تغییر نکرد.سوکت های اتصال را تمیز کردم اما باز هم چیزی یا تغییری حاصل نشد.س.الم اینه که مشکل از چیست؟قبل از هر چیز قربان همه.
دوست عزيز وقتي قابل شناسايي نيست حتما يه اشكالي وجود داره
براي سوالات K800 به تاپيك خودش سر بزنيد
تا در سريعترين زمان به جوابتون برسيد
سلام
دکمه تایید روی فلیپ P990 من از کار افتاده
درست بشو هست؟
ممنون
با سلام به همه
من یه گوش k750 دارم که هر از چند گاهی صفحه ی lcd اون سفید میشه! البته گوشی سالمه و درست کار میکنه(زنگ میخوره و زنگ میزنه و...) فقط تصویر lcd نداره. دفعه ی قبلی که اینجوری شد خودبه خود بعد از 2 روز درست شد!!دیروز دوباره همون بلا سرش اومد شب که بازش کردم بدون این که کار خاصی بکنم درست شد!!!! اما صبح که از خواب بیدار شدم دیدم وا مصیبتا!!! بازم همون بلا سرش اومده.در ضمن cid 49 red هم هست و خودم فلش هم کردم ولی بازم درست نشده
راستی بار اول که درست شد وقتی داشت از سفیدی به سمت تصویر دار شدن میرفت!!!!!!! انگار یه جوری مغناطیسی شده بود. یعنی با اعوجاج و یه کمی تصویر درهم برهم به حال تصویر دار رسید. بعض مواقع هم Inactive simcard میشد و روشن خاموش میشد.
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
منم تا حالا چند بار جوی استیک گوشیمو عوض کردم ولی بازم خراب میشه زود
کجا ببرم درستش کنم ؟
با سلام من يه گوشي z250 خريدم چه جوري بايد فلشش كنم منظورم اينه كه فايلهاي فلش و نرم افزارشو از كجا بگيرم
سلام
یه 6 ماهی هست که sony reicsson K550i خریدم!
اما متاسفانه باهاش یه مشکل دارم که خیلی اذیت میکنه!!!
یکی دو ماه اول هر بار که فول شارژش می کردم تا 3 روز شارژداشت!!!!
ولی یه روز صبح که بلند شدم و رفتم از شارژ درش بیارم دیدم گوشی خیلی داغه!!!!
باتریش داغ کرده بود و سوخته بود و گوشی مشکلی نداشت!!!!
یه چند روزی گذشت و گوشیم دیگه زود زود شارژ خالی میکرد!!!
حتی 10.000 تومان دادم و یه باتری اصلی گرفتم ولی بازم تا الان همون مشکله شارژ خالی کردن رو داره!!!
یکی میگفت که ممکنه IC شارژ گوشیت سوخته باشه و نذاره باتری خوب شارژ بشه!!!!
خواستم لطف کنید راهنماییم کنید و بگید که چطور میشه درستش کرد و چه قدر هزینه داره؟؟؟؟
این هم باتریم:
ممنونم.
چجوری میتونم واسه p1 اینترنت فعال کنم؟
ایرانسل و این حرفا جواب نمیده
لطفا یه p1دار جواب بده!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)