من خودم 80 درصد امتیازات GAMESPOT رو قبول ندارم
ولی وقتی یه امتیاز به این پایینی میده حتما بازی یه مشکلی داره دیگه
من خودم 80 درصد امتیازات GAMESPOT رو قبول ندارم
ولی وقتی یه امتیاز به این پایینی میده حتما بازی یه مشکلی داره دیگه
گفتم که مشکل اصلی بازی کنترل نامناسب هست، چون از لحاظ گرافیکی و GamePlay بازی خوبی شناخته شده!
روی کیبورد که اصلا نمیشه بازی رو کنترل کرد حتما باید باید از GamePad استفاده کرد که تازه با همون GamePad و کنترلر کنسولها باز انجام بازی سخته...
از همه جا !
only persepolis
وب سایت رسمی Beijing 2008 Video Game
Trailer بازی در Youtube (به نقل قول های این تریلر هم یه نگاهی بکنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
صفحه بازی در Xbox 360کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
IGN به این بازی امتیاز 7.7 دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند Screenshot از بازی (360×640)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
معذرت می خوام ولی بازی از این مزخرفتر ندیده بودم ولی گرافیکش بدک نیست و شخصیت ها (فقط بدنشون)خوب ساخته شده ولی بسیار خسته کنندست.بازیکنان هم خیالی اند و با بولت یا فلپس مواجه نخواهید شد.در ضمن ایران رو هم نداره.
انصافا گرافیک خوبی داره...
ولی نمیدونم چرا کنترل بازی اینجوریه!
تو نسخه قبلی ایران هم بود اما چرا تو این... !x!
ترينر
ببخشيد المپيك زنان هم توي اين بازي هست اگه هست بريم بخريمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شناش رو بازي كنيم![]()
گرافیک معمولی
گیم پلی متوسط
صداگذاری افتضاح
بازی که به نظرم ارزش بازی کردن نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)