تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 211 از 225 اولاول ... 111161201207208209210211212213214215221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,101 به 2,110 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بله دو هسته ای رو ساپورت می کنه، ولی دو هسته ای داریم تا دو هسته ای!
    مادربورد شما دو هسته ای های سری Pentium D رو ساپورت می کنه (یکی دو تا پست بالاتر رو بخون... معرفیش کردم) این صفحه مشخصات مادربورد شماست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم لیست پردازنده هایی که ساپورت می شن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون طور که می بینی هیچ یک از پردازنده های سری Pentium Dual-Core یا سری Core™ 2 Duo رو ساپورت نمی کنه.

پنتیوم D ها با اینکه دو هسته ای هستند ولی معماری و تکنولوژی شون قدیمیه. یعنی یه پنتبوم D دو هسته ای مثلا با فرکانس 3 گیگاهرتز، کاراییش نصف پردازنده Dual Core 2180 با فرکانس 2 گیگاهرتز هست! برای مقایسه پردازنده های مختلف می تونید به سایت Tomshardware مراجعه کنید. ضمن اینکه این Pentium D ها مشکلات دیگری هم دارند از جمله من شنیدم خیلی زود داغ می شن. و قیمتشون هم الکی گرونه. مثلا PentiumD با فرکانس بالا فیمتش 100-120 تومانه! در حالی که همون 2180 که معرفی کردم با قیمت 65 تومان کارایی دو برابر داره. خلاصه: PentiumD الان منسوخ شده و یه دلیل قیمت های عجیب و غریبش ارزش خرید نداره.

اگر فقط 60-70 تومان پول داری... و حتما هم می خوای سرعت کامپیوترت بیشتر بشه، (هر چند این افزایش سرعت کم باشه و با هزینه نسبتا زیاد) خوب یه پردازنده PentiumD از همون لیستی که دادم انتخاب کن.

ولی به نظر من باید کل کامپیوتر رو عوض کنی. چون الان اگر مادربوردت رو عوض کنی، رم و کارت گرافیکی که الان داری رو نمی تونی روی مادربورد جدید بذاری. در واقع هم مادربورد عوض می شه و هم پردازنده و هم اجبارا رم و گرافیک. و این کار هزینه اش زیاد می شه ولی کارایی سیستم جدید هم به همون میزانی که پول دادی بالا می ره.

PentiumD یه راه حل کوتاه مدته... 1 سال سرعتت نسبتا خوب می مونه و بعد دوباره مجبوری ارتفا بدی. می تونی 60 تومان بدی یه کمی سرعتت رو بهتر کنی، می تونی 250 تومان بدی (مادربورد90/سی پی یو65/رم25/گرافیک70) و یه چیز خیلی خوب ببندی که تا مدتها مشکل سرعت نداشته باشی. درسته که راه اول ارزون تر تموم می شه ولی Pentium D ارزش پولی رو که می دی نداره و فردا صبح (یک سال دیگه در چنین روزی) دوباره باید دنبال ارتقای سیستم باشی! البته من نمی دونم استفاده ات از کامپبوتر چیه؟ اگر قصد بازی یا کارهای گرافیکی نداشته باشی می تونی کارت گرافیک رو از لیست حذف کنی، (گرافیک آنبورد) و 70 تا 90 تومان از قیمت کل کم می شه.
    توضیح کاملی بود کاملا متوجه شدم فعلا دست نگه میدارم تا بعد سیستم رو کلا عوض کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام من قصد خرید یک سیستم گیم در حدود بالای 2 میلیون را دارم و قصد خرید گرافیک ATI 4870x2 را دارم برای همین یک پردازنده که بین 200 تا 300 باشه معرفی کنید البته کمتر و بیشتر از محدوده مشکلی نیست به شرطی که ارزش داشته باشه لطفا !من قصد خرید پردازنده 4 هسته ای هم در ضمن دارم مثلا E8400 را پیشنهاد ندهید و زیاد کار با مارکش ندارم هرچند طرفدار AMD و هستم -نظرتون در مورد مادربورد الیته ECS X48 که 240 چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من در تبلیغات گیگابایت نوشته ای خوندم که مفهومش این بود کارت گارافیک َati 48xx در کنار یک پردازنده فنوم به اخر قدرت میرسه ایا پردازنده فنوم عملکرد بهتری نسبت به اینتل در مقابل این سری کارت گرافیک داره؟

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

با سلام من قصد خرید یک سیستم گیم در حدود بالای 2 میلیون را دارم و قصد خرید گرافیک ATI 4870x2 را دارم برای همین یک پردازنده که بین 200 تا 300 باشه معرفی کنید البته کمتر و بیشتر از محدوده مشکلی نیست به شرطی که ارزش داشته باشه لطفا !من قصد خرید پردازنده 4 هسته ای هم در ضمن دارم مثلا E8400 را پیشنهاد ندهید و زیاد کار با مارکش ندارم هرچند طرفدار AMD و هستم -نظرتون در مورد مادربورد الیته ECS X48 که 240 چیه
    مادربورد جالبي نيست و قابليت هاي بالايي نداره
    AM2+ Phenom 9850 - 2.5GHz قيمت حدود 210
    و براي اينتل Q9300 حدود 280 كه يه صرفه نيست ميتوني Q6600 بگيري حدود 180

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من در تبلیغات گیگابایت نوشته ای خوندم که مفهومش این بود کارت گارافیک َati 48xx در کنار یک پردازنده فنوم به اخر قدرت میرسه ایا پردازنده فنوم عملکرد بهتری نسبت به اینتل در مقابل این سری کارت گرافیک داره؟
    به تبلیغات توجه نکن. بنچمارکها میگن Q6600 که ضعیف ترین مدل 4 هسته ای اینتل هست از بهترین کارت AMD یعنی فنوم 9850 قویتر هست. تازه قیمت Q6600 حدود 30 تومن پایین تره .

6. این کاربر از Professor Massoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به تبلیغات توجه نکن. بنچمارکها میگن Q6600 که ضعیف ترین مدل 4 هسته ای اینتل هست از بهترین کارت AMD یعنی فنوم 9850 قویتر هست. تازه قیمت Q6600 حدود 30 تومن پایین تره .
    البته فنوم 9950 هم امده كه از Q6600 قويتره ولي نسبت به قيمتش Q6600 بهترين انتخاب هست

8. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه waterpolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تو اب استخر

پيش فرض

ميشه يه سي پي يو تو حدود قيمت 125 تومن معرفي كنين براي گيم ميخام فقط يشتر نشه ها

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ميشه يه سي پي يو تو حدود قيمت 125 تومن معرفي كنين براي گيم ميخام فقط يشتر نشه ها
    E7200
    حدود 115

11. این کاربر از MicroSystem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دليل اين تبليغ اينه كه اواژنگ كه وارد كننده رسمي گيگا هست، پردازنده هاي amd رو هم وارد مي كنه.
    كلأ مدل پردازنده هيچ ربطي به كارت گرافيك نداره چون به صورت مستقيم با هم در ارتباط نيستن.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

برای بازی q6600 بهتره یا core2due 84000-8500 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •