تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 12 از 34 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به همگي.به به نظرسنجي پيشرفت داشته است.تا دقايقي ديگر هم جواب شما را مي دهم و هم ادامه مطالب را عرض مي كنم.

+++

شوخي جالبي بود امير خان.!!!!ممنون.

+++

راستش را بخواهيد نمي توان نظر قطعي در اين باره داد ولي نظر شخصي من اين است كه اگر بحث پول دادن و قدرت و نفوذ باشد اينتل هم پولدارتر است و هم با نفوذ تر .او هم مي تواند به عده اي پول دهد و بگويد كه cpu من بهتر است.ولي غالب بنچمارك ها به نفع amd است.بعضي از اين شركت ها بسيار معتبر هستند و هرگز با اين كارها اعتبار خود را پايين نمي اورند.ولي من براي اينكه حرف و حديثي نباشد خودم سعي كردم شخصا ازمايش كنم.وگرنه اگر مي خواستم با بنچ مارك ها توضيح بدهم 100 صفحه ديگر هم به نفع amd مي نوشتم كم مي امد!!! سعي مي كنم به تمامي انتقاد هايي كه عليه amd شد پاسخ دهم چون بسياري از انان واقعي نبودند و شايعه بودند.

+++

مهدي جان از شما خواهشي دارم كه اميدوارم روي بنده را زمين نيندازيد و به ان عمل كنيد.ميخواهم مدت نظرسنجي را يك ماه ديگر هم تمديد كنيد تا 3 ماه بشه. مي دانيد هر چه تعداد افراد شركت كننده در نظر سنجي بيشتر باشد ان نظرسنجي معتبر تر است.نتيجه اين نظر سنجي براي من ارزش زيادي دارد.اميدوارم قبول كنيد.در ضمن از همه تقاضا دارم در فروم هاي ديگر تبليغ كنند كه بقيه بيايند اينجا راي بدهند.مرسي.

پست های پشت سر هم ادغام شد
    لطفا همه مطالب رو در یک پست ارسال کنید

مـیـثــم

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

نظر سنجي اين تاپيك 29/4 يعني حدود 5/1 ماهه ديگه بسته ميشه!!

فكر نكنم اين زمان كم باشه . چون بعد از يه مدت ديگه افراد غير آشنا ميان نظر ميدن(در ضمن خود تاپيك براي پست دادن بازه)

اگر هم موضوع تبليغ در فورومهاي ديگه باشه فكر كنم همين زمان بس باشه

حالا براي اينكه شرمنده شما هم نشيم اگر نظرتون تغيير نكرد ببينم چه ميشه كرد(با شهريار يا ... صحبت ميكنم)
    Last edited by mahdy2021; 17-03-2006 at 16:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

قبل از شروع صحبت هايم از همه به خاطر دير امدنم عذر خواهي مي كنم مي دانيد كه اخر سال است و حسابرسي پايان سال و سرمن هم شلوغ.به بزرگواري خودتان ببخشيد.
    12)يك نفر فرموده بود كه amd فن اوري sse3 را از اينتل تقليد كرد. من هم مي گويم خب اينتل هم فن اوري 64 بيت را از amd تقليد كرد.هر دو شركت از اين كارها مي كنند.

13)اما فن اوري 64 بيت amd:
    ساختار amd يك ساختار قوي 64 بيتي است.توجه كنيد كه اين فن اوري از فن اوري EM64T اينتل خيلي بهتر است زيرا فن اوري amd در عيت ساپورت نرم افزارهاي 64 بيت با نرم افزار هاي 32 بيت نيز سازگار است ولي اينتل با نرم افزار هاي 32 بيت سازگار نيست نتيجه انكه amd از ويندوزهايي نظير win me,win9x,.., پشتيباني مي كند ولي cpu هاي جديد اينتل اجازه نصب اين ويندوز ها را به شما نمي دهند.اين در حاليست كه هنوز بعضي از نرم افزار ها هستند كه تحت اين ويندوزها هستند و تحت winxp كار نمي كنند.
    اقايان ببخشيد بقيه مطالب را چند ساعت ديگر مي گويم چون باز برام كار پيش اومد.سعي مي كنم هر طور شده مطالب را امروز تمام كنم وبه همه انتقادها جواب بدهم.حتي اگر امشب نخوابم باز مطالب را براتون تايپ مي كنم و نمي گذارم كار به فردا بكشه.
    با كمال شرمندگي خداحافظ.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

خداييش فقط اينتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزيزان اومدم كه نكات را تموم كنم راستي ميثم جان علت اينكه چندين پست مي فرستم سرعت بيشتر در رسيدن پست ها به دست خواننده هاست چون اگر همه را يك جا بنويسم مدت زمان زيادي طول مي كشه و من مي خواهم اگر كسي تو همون مدت اومد تو فروم دست خالي برنگرده.به هر حال معذرت مي خوام كه زحمت شما را زياد كردم.خب بريم سراغ ادامه بحث:
    14) hyper transport فن اوري است كه اينتل واقعا در برابر ان كم اورده است. توجه كنيد در اينتل حداكثر FSB در cpu هاي معمولي و عالي اينتل 800 مگاهرتز است.مگر چند cpu خاص كه اينتل براي server ها درست كرده و قيمتشان خيلي گران است كه در انهاFSB مقدار 1066 را دارد و قيمت انها n تومان است.اما cpu هاي معمولي و عالي اينتل كه داراي فن اوري hyper transpot هستند داراي FSB معادل 1600 مگاهرتز هستند.در واقع پهناي باند اينتلي ها با FSB 800 حدود 6.4 گيگابايت بر ثانيه است ولي پهناي باند amd با فن اوري hyper transport حدود 12.8 گيگابايت بر ثانيه است و اين يعني سرعت بيشتر.در ضمن همه انها باداشتن چنين پهناي باندي به راحتي مي توانند فن اوري هاي dual channel و DDR2 را ساپورت كنند. جالب است بدانيد كه بسياري از cpu هاي اينتل فول كشي كه به مردم مي فروشيم داراي FSB 533 است تا قيمت پايين بيايد و اين پهناي باند نمي تواند از dual channel پشتيباني كند.چون حدود 4.2 گيگا بايت پهناي باند دارد. اينجا ديگر واقا اينتل عقب مانده چون نتوانسته cpuبا قيمت معمولي و پهناي باند 12.8 گيگا بايت بر ثانيه بسازد.براي انهايي كه نمي دانند توضيح دهم كه FSB همان باسي است كه وظيفه انتقال اطلاعات را بين چيپست مادر بورد(پل شمالي) و cpu را دارد و مقدار ان تاثير به سزايي در سرعت رايانه ها دارد.
    15)اما چرا ما براي مردم amd كمتر از اينتل مي بنديم. به خاطر اينكه ممكن است مشتري ليست قيمت را به شركت هاي ديگر ببرد و شركت هاي ديگر براي اينكه مشتري را از ما بگيرند شروع مي كنند به گفتن اين جملات كه amd به درد نمي خوره و يارو داره سرت كلاه مي گذاره و از اين جور حرف ها.ولي بعد از اينكه اين نظر سنجي را ديدم نظرم تغيير كرده و از سال اينده مي خواهيم به مشتريانمان دو تا ليست قيمت بديم يكي اينتل يكي هم amd و مزاياي هر كدام را براي مشتري مي گوييم.مشتري هر كدام را خواست ان را به او مي دهيم.اينجوري هم بعدا هيچ حرف و حديثي پيش نمي ايد و هم اينكه ما وجدانمان راحت تر است كه جنس را با اگاهي دادن به مشتري فروختيم.نه اينكه به مشتري سيستم اينتل باFSB 533 به مشتري بدهيم و به او هم نگوييم كه مي توانستيم براي تو با همين حدود قيمت amd با ان همه امتيازات را برايت ببنديم.حال به حرف هاي پاياني من در پست بعدي گوش دهيد. چون حرف با شما زياد دارم تايپ شان كمي طول مي كشد.پس تقريبا پست بعدي تا اماده شود يك ساعت طول مي كشد.
    Last edited by iman 1365; 18-03-2006 at 00:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

16)قبل از سخن اخرم بايد جواب ان دوستي را بدهم كه گفت amd من يك بازي را بد اجرا مي كرد در حالي كه اينتل انرا خوب اجرا مينمود.ببينيد مادربوردهاي amd و اينتل با هم تفاوت دارند.از نظر چيپست و باس و خيلي چيزهاي ديگر.شايد مادر بورد اينتل شما داراي باس بالاتري بوده است يا چيپست قوي تري داشت.بايد همه عوامل رادر نظر گرفت.فقط cpu دخيل نيست.
    حرف هاي اخرم يك كم زياد شد.اكثرش را تايپ كردم يك مقدار ديگر هم بايد يگم تا تموم بشه ولي سعي مي كنم تا 2.15 صبح ان را تو فروم بيارم.منتظر باشيد.

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

13 قابل توجه کسانی که روی amd تعصب بی جا دارند

نقل قول نوشته شده توسط boys_won
    فقط AMD

تفاوت های CPU های AMD وIntel

1-AMD براساس معماری اجرایی 9 مرحله ای ساخته شده است اما معماری پردازنده های Intel شش مرحله ای می باشد.بدین معنا که AMDدر هر چرخه کاری 9عملیات را انجام میدهد در حالی که Intel فقط 6 عمل را می تواند انجام دهد.

2-AMD از640Kb Cache برخوردار است در حالی که Intel ، از 532Kb بر خوردار است هر چقدر که میزان Cache پردازنده بیشتر باشد ، پردازنده کارایی بیشتری خواهد داشت اطلاعات بیشتری میتواند ذخیره کند ودیگر لازم نیست پردازنده برای بدست آوردن اطلاعات یا دستور ها مدت زمان بیشتری را رفت و برگشت به حافظه برد اصلی برای جذب اطلاعات یا دستور العمل ها صرف کند.

3- AMD از مس برای اتصال ترانزیستور های بکار رفته در پردازنده ها استفاده میکند در صورتی که در ساختمان پردازنده های Intel آلومینیوم بکار رفته است.مس هادی الکترسیته بهتری است ، ازاین رو پهنای اتصالهای بین ترانزیستورها را به میزان چشمگیری کاهش می یابد .که این امر باعث مصرف کمتر مواد اولیه و در نتیجه منجر به کاهش هزینه می شود این دلیل ارزان تر بودن AMD نسبت به P4 است.

4- از دیگر تفاوت های میان AMD وIntel میتوان به راندمان Cache بروی چیپ اشاره کرد ، AMD از معماری انحصاری استفاده میکند که راندمان بیشتری نسبت بیشتری نسبت به طراحی معماری غیر انحصاری Intel دارد.

5-AMD از تکنولوژی پردازش موازی در مقایسه با Hyper -Threading اینتل استفاده میکند ، در بسیاری از کاربردهای امروزی فعال بودن Hyper -Threading کارائی پائین تری ارائه میدهد ، نتایج تحقیقات بیشمار منتشر شده در نشریات رایانه ای و پایگاهای اطلاعاتی معتبر بیانگوی این پدیده هستند.

6-یکی دیگر از مهمترین نکات برتر پردازنده های AMD واحد ممیز شناور آن است که از FPU اینتل بسیار قویتر میباشد که این امر باعث اجرای سریع تر برنامه های چند منظوره( MultiMedia) میشود.

7- زمانی که اینتل P4 را طراحی کرد طول PIPELINE را از 10 مرحله در P3 به 20 مرحله افزایش داد Intel همین تغیر توانست که تعداد عملیاتی که در چرخه عملیاتی انجام می شود بصورت قابل ملاحظه ای کاسته میشود و از طرف دیگر افزایش طول PIPELINE نیازمند افزایش تعداد ترانزیستور ها برای انجام همان تعداد عملیات میباشد که این امر باعث افزایش اندازه هسته و بالا رفتن قیمت تولید میشود . در حالی که AMD با وجود افزایش فرکانس پردازنده های خود طول pipeline را به همان اندازه p3 یا k6 ثابت نگهدارد

عزيزي من , كابر فعال بخش نرم افزار !

اگر از بروشور هاي AMD برای ما کپی میکنی حد اقل درست و کامل کپی کن و منبع هم اگر ذکر کنی
    جای دوری نمیره

(من هیچ وقت نمی خاستم تو این سایت چیزی بنویسم ولی وقتی تخصص این آقا را در سخت افزار دیدم کفرم دراومد و مجبور شدم خیلی هارو از جهل در بیارم در ضمن آمار جهانی خیلی گویا تر از این انتخابات شماست
    80 تا 85 درصد فروش پردازنده های کامپیوتر های رومیزی (desktop) اینتل هستندو شرکت دل که بزرگترین تولید کننده
    کامپیوتر تو جهان هست فقط از cpu های اینتل استفاده میکنه نه amd )

gh

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

12

و اما سخن اخر من:
    همانطور كه قبلا گفته بودم نبايد در اين موارد تعصب و غيرت بي جا داشت.در بحث هاي علمي همواره بايد علمي نگاه كرد. و نبايد ان را به يك جنجال بي پايه و اساس كشاند. البته كمي عقلانيت و تجربه هم اگر به ان نگاه علمي افزوده شود سبب اين مي شود كه واقعيات را بپذيريم. من وقتي 6 سال پيش براي خودم رايانه خريدم براي من يك رايانه با پردازنده AMD K6II 500 بستند ولي من هميشه فكر مي كردم كه من پنتيوم II 500 دارم تا يك روز كه سي دي درايوم خراب شد ورايانه ام را به يك شركت بردم تا برايم تعمير كنند.صاحب ان شركت به من گفت كه cpu تو amd است و خيلي مزخرف و بيخوده. از ان روز به بعد من شدم دشمن خوني amd و عشق اينتل. همواره اين احساس را داشتم كه سر من كلاه گذاشتند.سال ها گذشت و من ديگر آن كاربر ساده و بي اطلاع نبودم.مطالعاتم در حد وسيعي زياد شد. كم كم وارد بازار رايانه شدم و در بازار تجربه به اطلاعاتم افزوده شد و اين بار اطلاعات زيادي را از راه عملي و ازمايش نيز بدست مي اوردم.البته چندين قطه را سوزاندم ولي مهارتم افزايش پيدا كرد.. تا يك سال پيش من حتي به amd نگاه هم نمي كردم.و هيچ مقاله اي مربوط به ان را نمي خواندم و اگر هم مي خواندم ميگفتم يك مشت دروغ و اراجيف. چون از ان بدم مي امد.چون تعصب خاصي روي اينتل داشتم.اما حدود يك سال پيش اتفاقي افتاد كه طرز فكر من را به طور كلي تغيير داد.
    من ان روز به يكي از شركت هاي ديگر رفتم تادرباره موضوعي با يكي از همكارانم در ان شركت گفتگو كنم. ناخوداگاه بحث به amd كشيد.او طرفدار نسل جديد amd بود و من طرفدار متعصب اينتل.آن روز رو در روي هم به مناظره نشستيم ولي من هر چه اظهار نظر كردم به راحتي جواب شدم.طرف من ادم با اطلاعي بود و علمي و با منطق صحبت ميكرد در حالي كه من از روي تعصب جز مشتي شايعه و خرافات و اطلاعاتي قديمي درباره amd و حرف اين و ان چيز ديگري نداشتم . ساعت ها بحث كرديم حداقل 2 ساعت و من در پايان چون هيچ جوابي نداشتم گفتم اينتل يه چيز ديگه است.احساس شكست مي كردم(لطفا طرفداران اينتل اين جملات را به خودشان نگيرند چون من اصلا قصد تحقير انه را ندارم).پس از ان لحظه به بعد شروع به تحقيقات گسترده در مورد هر دو cpu اينتل و amd كردم. وقتي تحقيق كردم(تحقيق علمي نه اينكه از اين و ان حرف بشنوم) و كاتالوگ ها و مقالات زيادي را كه نوشته هر دو شركت بودند را خواندم تازه فهميدم كه چه خبر است.نگاهم را علمي كردم((اولين گام))بدون تعصب نگاه كردم((دومين گام)).واقعا amd نه تنها نقص هاي قبلي را برطرف كرده بود بلكه بسيار جلوتر از اينتل بود.از ان پس تصميم گرفتم كه ديگر بدون مطالعه و تحقيق در مورد هيچ سخت افزاري اظهار نظر و پيش داوري نكنم((گام سوم)).حال كه با يك نگاه منطقي نگاه مي كنم مي بينم كه حتي amdK6II من نسبت به هم رده هايش كه پنتيوم II و 233 باشند خيلي بهتر است و من در ان winxp نصب كردم و با ان كار مي كنم و از فتوشاپ 8 و نرم افزارهاي سنگين استفاده مي كنم.در صورتي كه پنتيوم 233 با winxp اصلا سازگاري ندارد و ويندوز جانش در مي ايد تا كار كند.هر چه بيشتر مطالعه مي كردم نظرم راجع به amd بهتر مي شدتا كار به جايي كشيد كه وقتي 6 ماه پيش مدير عامل شركت از من خواست كه يك كامپيوتر به دلخواه خودم براي دفتر كارم با بودجه شركت بخرم براي خودم cpu amd ATHLON 64 SOCKET 939 بستم.
    من كه در شركت با انواع cpu هاي رده بالا و پايين اينتل از 3000 با2 مگابايت L2cache گرفته تا 2.8 باكس 533 و حتي celeron كار كرده بودم واقعا كيفيت amd را تحسين كردم. از نظر من از همه انها سريع تر و با كارايي بيشتر بود.خدمت ان همكاري كه پست داد كه من 10 سال است در بازار هستم و اينتل چيز ديگري است بايد بگويم كه بحث درباره amd هاي جديد است كه مربوط به يكي دو سال اخير مي شود.((athlon64)) و علي الخصوص روي سوكت 939 ان.اگر تجربه شما مي گويد كه اينتل بهتر است تجربه من و همكارانم در واحد RandD ايليا سيستم شمال اين است كه amd بهتر است.البته هر كس نظري دارد و بايد به همه نظر ها احترام گذاشت.
    و خيلي متاسفم براي افرادي كه اين فروم را با استاديوم ازادي اشتباه گرفته اند.اين كه يك نفر مي گويد من اينتلي هستم و فرد ديگري مي گويد من اي ام دي اي چه معني دارد؟مگر تيم فوتبال است كه سرش غيرت داريد؟چرا بايد به خاطر اين حرف ها بايد به هم توهين كنيم؟چرا بايد به هم بگوييم بي سواد و تازه كار و ...؟مگر اينتل و amdبه طرفداران متعصب خود سهام مجاني مي دهند كه اينقدر دو اتيشه هستيد؟زندگي اين واقعيت را به من اموخته است كه شخصيت ما انقدر با ارزش است كه نبايد ان را با توهين كردن به ديگران كوچك كنيم.خدمت ان دوستي كه به صورت تندي به من فرمودند كه من دارم زيان 1600 را با 206 مقايسه ميكنم بايد عرض كنم كه كاملا در اشتباه هستند.من دارم زانتيا را با پرشيا مقايسه مي كنم .زانتيا amd است و پرشيا اينتل.هر دو ماشينهاي خوبي هستند ولي زانتيا بهتر است .citroen شركتي است كه زانتيا را درست كرد.اين همان شركتي بود كه سالها پيش زيان را توليد مي كرد. ايا به جرم اين كه اين شركت در 20 سال پيش زيان(ببخشيد كي برد من ايراد داره و اشتباهي ز مياندازد.)) توليد مي كرده ديگر امروز نبايد ماشين هاي جديدش را خريد .اگر زيان روغن ريزي داشت پس زانتيا هم روغن ريزي دارد.اگر amd هاي قديمي گرماي زيادي توليد مي كردند و گاهي مي سوختند پس amd هاي جديد هم گرماي زياد و صداي فن زياد و ... دارند.اگر زيان صداي ناهنجاري توليد ميكند پس زانتيا هم همان صدا را دارد؟
    من مي گويم هم amd خوب است و هم اينتل ولي amd بهتر است.من اينتل را تحسين مي كنم زيرا اكثر بودجه اش صرف تحقيقات مي شود و ميلياردها دلار خرج مي كند ونتيجه هم مي گيرد .اينتل همان شركتي است كه فن اوري Dual channel را اختراع كرد.كار خانه هاي ما بايد اينتل را سر مشق خود قرار بدهند كه اگر اين كار را مي كردند حتي اگر ايران تحريم هم مي شد باز دوام مي اورد .اگر صنايع خودرو سازي ما amd و اينتل را سرمشق خود قرار مي دادند ديگر توليدشان اينقدر بي كيفيت نبود.همه چيز در تحقيق خلاصه مي شود.
    دوست عزيزي كه فكر كردي من مي خواهم تحصيلات دانشگاهي ام را به رخ شما بكشم بايد بداني كه در دانشگاه اين چيزها را به من ياد ندادند.در دانشگاه مشتي درس هاي پايه و قديمي را به ما مي گويند. كه بسياري از انها تاريخ اعتبارشان به سر امده.چارت وزارت علوم براي مهندسي كامپيوتر مال 10 سال پيش است يعني زماني كه هنوز در ايران ويندوز نبود يا كم بود.چقدر مايه تاسف است كه استاد مباني كامپيوتر من نمي دانست sata چيست!!و من به استاداموزش دادم كه sataچيست.pci express چيست!!و غيره.به جاي اينكه من اشكالاتم را از استاد بپرسم استاد اشكالاتش را از من مي پرسيد.بي سواد نبود بلكه ليسانس نرم افزار از صنعتي امير كبير و فوق ليسانس از صنعتي اصفهان را داشت.!!!
    ولي دوستان گرامي من خيلي از مواقع ماتقصير نداريم .همكاران ما نقش زيادي در تخريب وجهه amd دارند.انها بر دو دسته تقسيم مي شوند.دسته اول انهايي هستند كه اطلاعاتشان قديمي است و كم اطلاعند و خودشان در گمراهي هستند و ديگران را نيز گمراه مي كنند.انسان در هر شغلي است بايد تخصص داشته باشد.تحقيق كند. همواره به روز باشد.تجربه داشته باشد. چه برسد به شغل ما كه هر روز پديده جديدي در ان توليد مي شود.باور كنيد بعضي از همكاران ما روزي 2 خط هم مطالعه نمي كنند.انسان اگر كشاورز باشه اگر معلم باشه اگر دبير باشه يا در هر شغل ديگري بايد تحقيق كند و از روش هاي جديد علمي استفاده كند.متاسفانه الان طوري شده كه هر كسي كه نصب ويندوز و اسمبل را ياد ميگيرد فوري مي ره شركت كامپيوتري مي زنه.ادم بايد همواره در اين شغل در تحقيق و مطالعه باشه و از اخرين اطلاعات و اخبار بهره ببرد.براي مثال ما قبلا از كابل تبديل 20 به 24 براي اتصال پاور هاي 20 پيني به مادر بورد هاي 24 پيني استفاده مي كرديم ولي من بعد از چند هفته تحقيق و ترجمه مقالات مختلف پي بردم كه اين تبديل بسيار براي رايانه مضر است و در دراز مدت مي تواند موجب سوختن بعضي از قطعات شود.فورا تمام رايانه هايي را كه با تبديل 20 به 24 فروخته بوديم را به شركت باز گردانديم و تبديل ها را دراورديم.اما دسته دوم از همكاران ما افرادي هستند كه مي دانند amd هاي جديد از اينتل بهتر است ولي براي منافع شخصي خودشان دست به هر حقه اي مي زنند تا amd را بد نشان دهند.و همكاران ديگر را بكوبند . انه اين كار كثيف را با انواع نيرنگ ها و دروغها انجام ميدهند.انها كه نمي توانند از نظر قيمت با ديگران رقابت كنند و انها كه مي توانند ولي نمي خواهند از سود هاي گزاف خود در فروش سيستم بكاهند نا چارند با تخريب چهره شركت هاي ديگر و كالاهايي كه انها مي فروشند به بقاي خود در بازار ادامه دهند.كه هزاران بار مايه تاسف است.
    هدف من اين بود كه طرز فكر بعضي از افراد عوض شود و با واقعيت ها اشنا شوند و بدون تعصب انها را قبول كنند.خرافاتي نظير داغ بودن amd پر سر و صدا بودن ان سرعت كلاك پايين و غيره از بين برود. حال با خودشان است ايا مي خاهند اين واقعيات را قبول كنند يا خير.فاصله بين واقعيت و دروغ كمتر از يك تار مو است. با يك نگاه واقع بينانه و علمي واقعيات را بپذيريم. مطمئن باشند انها كه طرفداران اينتل هستند اگر اين واقعيت را بپذيرند كه در بازه زماني كنوني amd بهتر است چيزي ازشان كم نمي شود بلكه به ارزش انها نيز افزوده مي شود زيرا نشان مي دهند كه جنبه پذيرش واقعيات علمي را دارند.از اينكه در اين فروم پر حرفي كردم من را ببخشيد.از اين فروم و همچنين از اعضاي ان خيلي خوشم امد از اين پس من را بيشتر خواهيد ديد.اگر سوالي يا انتقادي درباره amd داشتيد مي توانيد مطرح كنيد.اگر توانستم جواب مي دهم و اگر انتقاد وارد بود ان را قبول مي كنم به هر حال صد در صد amd هم ايراداتي دارد و بدن ايراد كه نمي شود.
    سال خوبي را براي شما ارزو مي كنم. سالي سرشار از خوشي و سلامتي براي ملت ايران.اگر شمال تشريف اورديد يك سري هم به ما بزنيد.ما خوشحال مي شيم.يك كلبه درويشي داريم در خدمت تون هستيم.با تشكر از همه شما و همچنين واحد RandD ايليا سيستم شمال كه من را ياري نمودند
    ارادتمند همه انسانهاي واقع بين
    ايمان صديقي
    Last edited by iman 1365; 02-04-2006 at 21:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان خوابم مي ايد و واقعا خسته ام و جواب ibm را فردا صبح مي دهم.فعلا شب به خير

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با عرض ادب خدمت پرفسور عظم آقاي صديقي مبلغ شركت ايليا سيستم

واقعا از مطالب ايشان لذت بردم ولي يه سري سوال برام پيش آمده كه از جناب استاد كه هم تحصيل

كرده هستند و هم محقق ! بايد بپرسم

1 چرا هرچی تکنولوژی تو کامپیوتر مثل PCI Experss BTX Form FAcTOr Dual channel Wi Fi Wi Max ... هست ایتل اختراع کرده

2 amd چرا از DDR2 پشتیبانی نمیکنه

3 چه طور شده که برخلاف گفته شما اینتل زود تر از AMD سی پی یو های دو هسته ای خودشو تولید کرده

4 چرا مایکروسافت تو ایکس باکس از اینتل استفاده کرد

5 چرا اپل از اینتل میخواداز اینتل استفاده کنه ( آقا امیر جواب شما ربطی به موضوع نداشت)

6 SSE 3 چه ربطی به معماری 64 بیتی داره که اینتل بخواد تقلید کنه

7 AMD که کم مصرف تره و هم کم حرارت تره چه تو بازار نوت بوک جایی نداره!(جواب منطقی لطفا)

8 AMD چرا تو ایران دارای نمایندگی است ولی اینتل که هم بزر گتر و هم با نفوز تره نمایندگی نداره

9 شما هم ثابت كن كه به AMD تعصب نداری وشرکت معظم شما که از قرار معلوم دارای لابراتوار های فوق پیشترفته است

(در شهرستان!) تعداد زیادی سی پی یو AMD خریداری نکرده

در آخر

با وجود مدیر تعصبی بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم چون ممکنه منو حذف کنه ولی اینو بدونیدکه

[/B]همان طور که قبلا گفتم آمار فروش و استفاده تو دنیا بیان گر همه چیز هست اگه اینو قبول نداشته باشید به شعور میلیون ها

کابر کامپیوتر توهین کردید

از آقا حسام هم (mahdy 2021) از قبل برای دلیل و منطق های خیلی اصولی اخلاقی که بعد از این در جواب من میدن سپاسگذارم!

در ضمن اینتل تو ایتانیوم 2 یک میلیارد ترانزیستور قرار داده

قبلا بالاترین مقدار مال GPU Gforce6800 بود که حدود 300 میلیون ترانریستور بوده

به ساعت هم توجه کنید !!!!
    Last edited by IBM is GOD; 18-03-2006 at 04:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •