هیچی اخه من از این جور عکسا نمیزنم به اتاقم متعجب بودم ببخشید دیگه هیچی همین که با اتاقت حال کردم دیگهقابل نداره، بدم خدمتتون؟
+
چی بگم والا
آخه توضیح خاصی نداره
شما بگین دقیقا با کجای قضیه مشکل دارین من توضیح بدم
هیچی اخه من از این جور عکسا نمیزنم به اتاقم متعجب بودم ببخشید دیگه هیچی همین که با اتاقت حال کردم دیگهقابل نداره، بدم خدمتتون؟
+
چی بگم والا
آخه توضیح خاصی نداره
شما بگین دقیقا با کجای قضیه مشکل دارین من توضیح بدم
دمه همه گرم . خیلی حال کردم با اتاقاتون . متاسفانه من به خاطر یه سری دلایل نمیتونم فعلا" عکسی رو نمایی کنم . ولی خوب در اولین فرصت یه عکسی بذارم که همه شلخته ها حال کنند و هم بچه مثبت ها و مرتب ها . بازم بذارید که دارم الگو برداری میکنم .
اقا ما که رومون نمیشه عکس بذاریم چون به فول متالیکا جون اینقدر اوضاع قاراش میش و به هم ریخته هست که علاوه بر قفل کردن درش خودمون هم کمتر جرات میکنیم بیاییم توش.....
تازه از بس وسایل و خرت وپرت داریم فقط 6تا میز واسه کامپیوترم میخواییم که همه چیز مرتب بشه رومیز دیگه اتق به کنار فقط باید ببینید وبخندید و توش شنا کنیدو.....
اینم از اتاق ما
من قبلا گذاشتم ولی یه بار دیگه هم میذارم
فقط اونایی که قلبشون ضعیفه نبینن![]()
i33.tinypic.com/dvfwqv.jpg
i38.tinypic.com/3134wmf.jpg
i35.tinypic.com/2uh9w6x.jpg
i38.tinypic.com/20537yh.jpg
i36.tinypic.com/jp8xfp.jpg
اینم واسه اونایی که دایل آپ هستن
i38.tinypic.com/4rcj8g.jpg
i34.tinypic.com/28v4ysz.jpg
i38.tinypic.com/25jjkfs.jpg
i37.tinypic.com/16c156h.jpg
i36.tinypic.com/zthp9j.jpg
توضیحات:
اتاق من الان در شرایط نیمه بحرانیه![]()
معمولا موقع امتحانها به چنین وضعی در میاد البته الان که ترم تابستونه و امتحانهای ما هم کم هست اتاق به حالت بحرانی نمیره![]()
کامپیوتر تو اتاق خودم نیست گفتم حالا همینجوری یه عکس هم از کامپیوتر بگیرم(فقط اسپیکر 5.1 رو حال کنید)
تقریبا هر چیزی که تو اتاقم هست ماله عهده بوقه![]()
کلا با چیزهای قدیمی حال میکنم
اتاقم پرده داره ولی زیر تخته کی حال داره پرده نصب کنه؟![]()
دیگه فکر کنم همه روشون بشه از اتاقشون عکس بگیرن![]()
به به به به
چرا انقدر نور اتاقت کمه
خفه نمی شی تو تاریکی ؟
درکت می کنیم ما هم در مواقع امتحانات تقریبا همین طوری ایم
+
پرده واسه چی بزنی وقتی دو روز دیگه کثیف میشه و دوباره می خوای بکنی؟![]()
پردهرو انداختم تا بشه عکس گرفته
آخه اگه جمش نکنم موقع عکس گرفتن نور مستقیم می خوره تو لنز دوربین و این میشه که عکس سیاه میشه
+
آره منم همینو می گم
اصلا این بهتره جینگولک بازی های پرده رو هم نداره![]()
چه اتاق کوچیکی
![]()
اول می خواستم اتاق بغلی رو بگیرم که خیلی بزرگتره ولی به خاطر اینکه پشتش انباری بود بیخیالش شدم چون هر کی می خواست بره انباری باید از اتاق رد میشد منم که دوست ندارم کسی بیاد اتاقم(منظورم اینه که دوست ندارم چپ و راست همه از اتاقم رد شن) این اتاق رو گرفتمنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا خیلی هم باحاله![]()
تصاویر جالی بود
چقدر رو درو دیوار حیوانات زندگی میکردند
در هر صورت مفیوض کشتیم
تو الان با کی بود![]()
در و دیفار اتاق منو می گی آیا؟![]()
کو حیوانات کو
به منم نشون بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)